Cronica Cârcotașilor și Schimb de mame, la un pas să dispară din grila Prima TV. Șerban Huidu, după ce Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea: „Unii îndură mai bine, alţii...”

 Dumba Gabriela
.

Cronica Cârcotașilor și Schimb de mame, la un pas să dispară din grila Prima TV. Șerban Huidu a vorbit despre situația de la Prima TV și susține că Schimb de mame și Cronica Cârcotașilor ar putea dispărea și ele din grilă, după emisiunea Starea Nației. Dragoș Pătraru, moderatorul emisiunii Starea Nației, a dezvăluit că a decis să încheie contractul cu Prima TV pentru că, deși materialele erau livrate la timp, plățile erau amânate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cronica Cârcotașilor și Schimb de mame, la un pas să dispară din grila Prima TV. Mai multe producții Prima TV se confruntă cu astfel de probleme financiare și plățile nu se fac la timp. Șerban Huidu a mărturisit că emisiunile Cronica Cârcotaşilor, Secretele preşedintelui și Schimb de mame se află în aceeași situație ca Starea Nației.

915a8132915a8132

Cronica Cârcotașilor și Schimb de mame, la un pas să dispară din grila Prima TV

Șerban Huidu a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă mai mute producții ale postului de televiziune. El susține că nici la „Cronica Cârcotaşilor', „Secretele preşedintelui' și „Schimb de mame', emisiuni consacrate, plățile nu se fac la timp, însă situațiile diferă în funcție de oamenii care se află în producții.

„Starea naţiei nu era singura emisiune faţă de care conducerea postului TV avea de achitat sume de bani, la începutul primăverii. La multe altele, se repetă povestea. Fie că e vorba despre reality-show-uri, fie despre seriale de televiziune, toate însă consacrate.

În aceeaşi familie pot fi oricând incluse 'Cronica Cârcotaşilor', 'Secretele preşedintelui' și 'Schimb de mame'. Doar că reacţiile oamenilor sunt diferite. Asta şi fiindcă echipele care le produc sunt şi ele diferite. Unii îndură mai bine, alţii nu vor să facă acelaşi lucru cu cei care au plecat deja', au declarat surse din Prima TV, exclusiv pentru Impact.ro.

Cu toate astea, Șerban Huidu nu are de gând să plece de la Prima TV și nu a dezvăluit despre ce sume restante este vorba.

„Aceste lucruri sunt strict confidenţiale şi privesc relaţiile contractuale ale două firme. Nu pot nici să vă infirm, nici să vă confirm aceste informaţii. Personal, am 23 de ani de colaborare cu Prima TV, nu am de gând să plec!', a mai declarat Șerban Huidu, de la Cronica Cârcotașilor.

Citește și: Cum se descurcă Ramona Bădescu, la 53 de ani, în rolul de mamă: „Trăiesc într-o tensiune continuă

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: ‘Ne-am dorit atât de mult copil, încât…

Citește și: ‘M-au prostit medicii din România. Merg la Paris și sper să…’. Ce diagnostic a primit Vlăduța Lupău după ce a ajuns la spital

Citește și: Vlăduța Lupău s-a fotografiat cu perfuzia în mână: ‘Este o procedură peste care nu putem trece’. Ce probleme de sănătate are artista

Dragoș Pătraru a muncit pe datorie la Prima TV

În urmă cu câteva zile, Dragoş Pătraru a surprins pe toată lumea anunțând că emisiunea lui a fost scoasă grila Prima TV.

„Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta. Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine', a spus Dragoș Pătraru.

El avea să adauge că luase această decizie de mai mult timp și că a încercat să negocieze, până în ultimul moment, însă „nu s-a putut'.

Emisiunea 'Starea nației', găzduită de Prima TV din august 2018, a ieşit din grila televiziunii şi poate fi urmărită în prezent doar pe reţelele sociale, pentru cei care plătesc un abonament lunar de 9,99 de lei, în cazul românilor care locuiesc pe teritoriul ţării.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton