CTP, afirmații dure despre scandalul dintre Elena Lasconi și fiica ei: "Profită în mod jegos una de alta pentru afirmare politică. Așchia nu sare departe de trunchi"

 Dumba Gabriela
.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că scandalul momentului dintre Elena Lasconi și fiica ei a fost bine regizat pentru ca amândouă să se bucure de afirmare politică. CTP crede că declarația Elenei Lasconi a venit după un calcul „cinic', mai ales după ce s-a aflat că Elena Lasconi nu a votat, de fapt, la referendumul pentru familie, din 2018.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

CTP este de părere că Elena Lasconi a vorbit despre participarea la referendumul pentru familia tradițională pentru a atrage mai multe voturi din partea celor care în mod tradițional nu ar pune ștampila pe USR, iar fiica ei, Oana, a jucat teatru în clipul video în care tânăra o acuza de „discriminare jegoasă'.

6211342462113424

Ce spune CTP despre scandalul dintre Elena Lasconi și fiica ei

Inivitat în cadrul emisiunii online „Cap la cap' produsă de Recorder și moderată de Anca Simina, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat scandalul iscat îqntre mamă și fiică pe fondul susținerii comunității LGBTQ+, respectiv a familiei tradiționale.

„Dacă se ducea să dea examen la ATC, ar fi izbucnit toți în râs, niște accentuări de secolul trecut. Așchia nu sare departe de trunchi.

Adică mama în interes de voturi nu s-a gândit o secundă la fiica…că am o progenitură…Cinismul celor două e formidabil, profită în mod jegos una de alta pentru afirmare politică', a declarat CTP la emisiunea Recorder.

Între timp, Elena Lasconi a fost eliminată de pe listele USR la europarlamentare, iar fiica ei, Oana, a fost atacată de internauți, după ce a pus-o la zid pe mama ei. Surprinzător a fost anunțul Oanei Lasconi de a se implica în politică pe viitor.

Alte afirmații ale lui CTP legate de scandalul dintre Elena Lasconi și fiica ei, Oana

CTP a afirmat în emisiunea CAP la CAP difuzată exclusiv online, realizată împreună cu Anca Simina, pe canalul de YouTube Recorder Talks, că primarul din Câmpulung Muscel, care a fost numărul 1 pe lista USR la europarlamentare până duminică, a vrut să atragă simpatia tradiționaliștilor și de aceea a declarat că a votat DA la referendumul pentru familia tradițională.

„Antioccidentalismul se poartă acum în România. Or, chestiunea asta cu familia tradițională, pe care a enunțat-o doamna vine fix în contradicție cu promovarea egaliății LGBT și a diversității, a liberalismului în Europa, care este o filozofie, o ideologie în Uniunea Europeană, în acest moment, și în SUA sub administrația Biden este la fel', a spus CTP.

Citește și:Cum arată azilul în care stă Irinel Columbeanu. Monica Gabor, reacție neașteptată privind decizia lui: „S-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o

Citește și: Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele

Elena Lasconi nu a votat la referendumul pentru familie, așa cum a susținut

Realizatorul România TV Victor Ciutacu, care a analizat fotografiile Elenei Lasconi de pe reţelele sociale, a descoperit în premieră că politicianul ar fi minţit când a spus că a votat la referendumul pentru familie. Aceasta a postat pe 26 mai 2019, în ziua alegerilor europarlamentare, o fotografie cu buletinul, pe care sunt vizibile stickerele ce atestă că a votat la europarlamentare, anteriorul fiind de la parlamentarele din 2016. Nimic din 2018.

„Pozele de pe conturile de socializare ale doamnei arata o insiruire de stampile care atesta voturile la care a participat. Dintre ele lipseste fix cea din weekendul 6-7 octombrie 2018, cand a fost referendumul pentru familie, pe care doamna Lasconi spune ca l-a frecventat, ca a votat in favoarea familiei traditionale, declaratie care ulterior a starnit tot scandalul.

Avem pozele acolo, pentru ca doamna Lasconi nu a avut prevederea sa le stearga sau sa le ascunda. Bun, poti spune ca poate si-a dezlipit autocolantul respectiv, dar se pune intrebarea de ce ar fi facut asta, iar in al doilea rand ar insemna ca si-a mintit propriul partid. Ca a spus ca nu a mers la referendum, de fapt a fost, iar apoi a dezlipit acel autocolant incercand sa ascunda ca a participat.

Daca ma intrebati pe mine, doamna nu a fost la niciun referendum. Face parada de ortodoxie, de familie, dar este departe de ceea ce vrea sa arate. Cred ca a fost o declaratie gandita, pentru ca, in afara de imaginea sa, se pare ca doamna nu este un primar atat de performant, fiind mai mult probleme la Campulung cu fondurile europene pe care le-a atras si le-a cheltuit nu chiar judicios.

Apoi, cum se apropie alegerile, probabil a incercat sa-si traga de partea sa Biserica. Sa vedem in ce masura Biserica va simti sa ii ia apararea doamnei Lasconi. In orice caz, toate acestea, ortodoxia, familia, duc spre partea AUR. Cine stie, poate doamna Lasconi planuieste sa treaca la AUR.', a spus Victor Ciutacu, la România TV.

Oana Lasconi vrea să intre în politică după scandalul cu mama ei, Elena Lasconi

Oana Lasconi a anunțat, în limba română și engleză, pe contul său de Instagram că vrea să lase tastatura și să facă o „schimbare reală' intrând în politică.

„Am fost ‘războinic de tastatură’ mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop', a scris Oana Lasconi.

Fiica Elenei Lasconi a subliniat că nu mai vrea să păstreze tăcerea și că își dorește să vadă evoluție, chiar dacă nu este văzută într-o cheie pozitivă de către public.

„Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am dorința de a lupta pentru dreptate cu orice cost. Nu vreau să fiu populară, vreau să văd progres. M-am săturat. Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună', a mai spus Oana Lasconi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton