Cu ce a rămas Adriana Bahmuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană: "Am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație"

 Oana Pantazi
.

Cu ce a rămas Adriana Bahmuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană. Sunt 21 de ani de când s-au căsătorit prima oară, iar de atunci au mai ajuns de 4 ori în fața ofițerului Stării Civile și în 2015 erau la la cincilea divorț. S-a spus despre ea că s-a căsătorit din interes, dar Adriana Bahmuțeanu susține contrariul și poate dovedi că nu banii au fost cei care au atras-o la Silviu Prigoană.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost cel mai controversat cuplu din showbiz în ultimele două decenii. S-au căsătorit de nu mai puțin de 5 ori și tot de atâtea ori au divorțat, în timpul căsniciilor venind pe lume și doi fii, care, după despărțire, au devenit mărul discordiei. S-a spus nu o dată că s-au căsătorit pentru publicitate, dar și că pe ea au interesat-o banii lui, însă Adriana susține că nu averea a atras-o la fostul ei partener de viață.

prigoana-si-bahmuteanuprigoana-si-bahmuteanu

Cu ce a rămas Adriana Bahmuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană

Din 206, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela, în timp ce Adriana și-a găsit și ea fericirea alături de George Restivan în urmă cu 2 ani, însă ecourile telenovelei pe care au trăit-o nu s-au stins nici acum. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru prima oară în 2003, iar divorțul a survenit imediat după luna de miere!

În ianuarie 2004 s-au recăsătorit, însă 4 luni mai târziu divorțau din nou. Povestea s-a repetat în 2005, de data asta mariajul lor rezistând până în 2007. După ce au stat doi ani despărțiți, au decis să-și mai acorde o șansă, în 2009. După 3 ani, în 2012, și-au spus adio pentru a patra oară. Ultima oară s-au căsătorit în 2013, de Paște, însă doi ani mai târziu, au divorțat a cincea oară.

Citește și: Ce decizie a luat instanța în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că…'

Citește și:„Fiul cel mic a refuzat să se mai întoarcă la el. Este autoritar, agresiv și…’. De ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de 5 ori de Silviu Prigoană. Vedeta a câștigat procesul de schimbare a regimului de custodie / EXCLUSIV

Citește și:„Nu îmi este rușine să recunosc. Am vândut haine la portbagaj…’. Ce a făcut Liviu Vârciu pentru bani, înainte de a deveni celebru

Cu toate că povestea lor a durat mai bine de un deceniu, Adriana Bahmuțeanu susține că nu a rămas cu nimic de pe urma celor 5 căsnicii cu Silviu Prigoană.

„Pur și simplu pentru că nu aveam nimic pe numele nostru sau pe numele meu. Întotdeauna se întâmpla ca achizițiile să fie făcute în perioada în care eram divorțați. E adevărat, la una dintre primele despărțiri, acumulase niște bunuri, destul de multe, la nivelul anului 2003-2004 vorbeam de 4-5 milioane de euro.

Și am făcut un partaj voluntar, i-am dat o semnătură la notar și i-am spus că renunț la partea mea de împărțeală, pentru că de fapt nu avusesem nici o contribuție. Și am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație', a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în podcastul Marei Bănică, conchizând că  „poți fi nefericit, atunci când ai bani foarte mulți'.

Adriana Bahmuțeanu: „Te bombarda cu iubire, după care începea denigrarea, lovitura”

În timpul căsniciei cu Silviu Prigoană, nu bunurile materiale i-au lipsit Adrianei Bahmuțeanu, ci dragostea și armonia în familie.

„Era o casă foarte scumpă, foarte frumoasă, dar înăuntru nu era dragoste. Nu era liniște, nu era fericire, nu era bucurie. Și simțeam această presiune toți cei care locuiam în casă. Era o tensiune tăcută, un ucigaș tăcut al fericirii', a mărturisit Adriana.

Asta nu a împiedicat-o să se căsătorească însă de 5 ori cu Silviu Prigoană, care, cumva, a reușit să o recucerească de fiecare dată.

„Era tiparul ăsta. Te bombarda cu iubire, după care începea denigrarea, lovitura', a mai spus jurnalista.

Adriana a mărturisit însă că a greșit enorm expunându-și viața de cuplu la televizor, dar susține că a ales să facă acest lucru pentru ca „oamenii să știe și partea mea de adevăr, dar poate n-a fost atât de bine să expun mizeria asta'.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton