Cu ce complex s-a luptat Majda Aboulumosha în adolescență. De ce a refuzat mult timp să facă plajă: "La 15 ani am avut un șoc"

 Dumba Gabriela
.

Cu ce complex s-a luptat Majda Aboulumosha în adolescență. Majda Aboulumosha este una dintre cele mai frumoase femei din România și nimeni nu ar putea crede că tânăra a avut vreodată vreun complex. Ei bine, da, Majda Aboulumosha nu a trecut nici ea prin momente ușoare în adolescență din cauza culorii pielii ei, care o complexa foarte tare. Din acest moment, nu se simțea bine la plajă și evita pe cât putea să se bronzeze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu ce complex s-a luptat Majda Aboulumosha în adolescență. Pentru că avea pielea mai închisă la culoare decât restul copiilor din clasa ei sau de la locul de joacă, Majda Aboulumosha era des întrebată, când era copil, cine este tatăl ei. Mulți ani mai târziu, Majda a reușit să-și întâlnească tatăl natural, care este din Liban.

92356786101583716393136281374825907692240896n-192356786101583716393136281374825907692240896n-1

Cu ce complex s-a luptat Majda Aboulumosha în adolescență

Majda Aboulumosha a avut probleme cu greutatea când era adolescentă, ajungând să cântărească 90 de kilograme. Prin sport și dietă, a slăbit 30 de kilograme.

Nu am avut oameni în jurul meu care să arate cu degetul spre mine că am kilograme în plus. Au fost alte probleme, cu tenul meu. Au fost alte probleme în viața mea. Nu mi-a fost greu să accept. Am înțeles că, corpul meu trece prin anumite transformări, dar nu m-am simțit bine, iar dacă eu nu m-am simțit bine, am spus că trebuie să fac o schimbare pentru mine și pentru sănătatea mea', a declarat Majda pentru Impact.ro.

Până la vârstă de 15 ani, Majda Aboulumosha nu voia să se bronzeze din teama de a nu fi judecată din cauza nuanței pielii, astfel, când mergea la plajă, se acoperea cu prospul.

Mi-am dorit dintotdeauna să fiu o inspirație pentru oamenii de lângă mine. Am povești pe care nu le-am spus. Întotdeauna am spus că nu are legătură cu mine, dar până la 15 ani am stat cu prosopul pe mine când mergeam la plajă. Nu voiam să mă bronzez pentru a nu mă închide mult mai mult la ten, poate oamenii mă vor judeca, nu înțelegeam exact ce se întâmplă', a adăugat actrița.

Citește și: Deea Maxer, mesaj controversat, după divorțul de Dinu Maxer: „Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă…’

Citește și: Survivor România 2023. Noi certuri între concurenți: „Vorbești impertinent pentru vârsta ta’

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Ce farsă i-au făcut jurații Ginei Pistol: „Bine că nu mai ești gravidă!’

Tatăl natural al Madjei este libanez

Acum câțiva ani, Majda Aboulumosha a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria ei, dar și despre reîntânirea cu tatăl biologic, care locuiește în Liban. Vedeta a postat pe conturile sociale fotografii de la întâlnirea emoționantă și și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor ei.

„El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul de unde culoarea mea. Poza aceasta e făcută în urmă cu 6 ani, după 25 de ani de căutări. În spatele acestei fotografii stă de fapt mama mea! Ea este eroina. Tatăl meu a plecat când aveam un an. Mami era tânără, cu mine în brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu că, atunci când o să vreau să-l cunosc, o să-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări de teamă să nu-i creez amintiri neplăcute.

Când aveam 7 ani, îmi aduc aminte că eram îmbrăcată într-un halat vișiniu, și mă rugam și numărăm stelele. Acela o fost un moment în care am hotărât că Cel de Sus îmi va fi tată. Tot atunci mi-am pus dorința să-mi întâlnesc tatăl natural. Știam că mă ascultă, știam că într-o zi o să se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam în fiecare an.

Mă pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuală respingere. După mulți ani, în care nu primeam nici un răspuns, până la urmă, prin diferite cunoștințe arabe, am reușit să găsesc un semn. Mi-au spus că tatăl meu nu mai trăiește', spunea Madja atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton