„A fost și este dăunător. Când mă simt nefericită, apelez la...”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină. Actrița Ioana Ginghină a vorbit sincer despre o problemă foarte controversată, și anume dependența. Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor și adus în discuție dependența de telefonul mobil, care îngrijorează din ce în ce mai mulți specialiști, deși nu este recunoscută ca o afecțiune psihiatrică. Ioana Ginghină a dezvăluit cum a afectat-o propria-i dependență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină. Ioana Ginghină a recunoscut că se confruntă cu o problemă de adicție. Într-o postare foarte sinceră pe blogul personal, actrița în vârstă de 45 de ani, Ioana Ginghină, a adus în discuție tema subiectul dependenței de tehnologie și a dezvăluit că și ea este dependentă de telefonul mobil. Vedeta a spus că petrece în medie 9 ore pe telefonul mobil și a detaliat ce efecte are acest comportament asupra stării generale.

c800x800_de_ce_au_divortat_alexandru_papadopol_si_ioana_ginghinac800x800_de_ce_au_divortat_alexandru_papadopol_si_ioana_ginghina

Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină

Ioana Ginghină deschis subiectul dependenței de telefonul mobil și a mărturisit că a ea însăși suferă de o astfel de adicție. Fenomenul dependenței de tehnologie este unul cât se poate de real, iar specialiștii studiază la acest moment efectele acestui gen de comportament asupra creierului. Ioana Ginghină a dezvăluit că de câte ori se simte nefericită utilizează telefonul mobil, ca un refugiu din calea tristeții.

Citește și: Ce a spus Ioana Ginghină despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, în direct, la TV: „Trebuie să dau și niște explicații'

Citește și: Ioana Ginghină a dezvăluit problemele grave din teatrul condus de Cove: „Greață și deznădejde'

Citește și: Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti, după despărțirea de Shakira. Cum s-au afișat pe Instagram: „Numai infidelii dau like”

Citește și: Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023. Cum au reacționat fanii emisiunii: „Nu merita să plece'

Am o dependență… de telefonul meu. Când mă simt nefericită, neîmplinită, copleșită, deprimată, plictisită, apelez la dependența mea pentru a evada. Anul trecut, am simțit aceste emoții tot timpul. M-am gândit că nu e mare lucru. Adică, nu e ca alcoolul, nicotina sau drogurile, așa că nu e chiar așa de rău, nu? Doar că m-am înșelat. A fost și este dăunător. Cred că mi-am prăjit creierul.', a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.

Ioana Ginghină: „Îmi e și rușine să recunosc”

Ioana Ginghină a recunoscut că se confruntă cu o problemă de adicție. Ioana Ginghină a menționat că, deși dependența de telefonul mobil nu este recunocută ca o afecțiune psihiatrică reală, precum în cazul substanțelor ilegale sau al alcoolului, acest comportament are consecințe grave asupra creierului și, implicit, asupra vieții sociale. Actrița a spus că folosește în medie, 9 ore pe zi, telefonul mobil.

„Dependența de telefonul mobil nu este recunoscută ca o tulburare psihiatrică reală, dar există un număr tot mai mare de dovezi care susțin această noua dependență. Utilizarea obsesivă a smartphone-urilor poate provoca tulburări de somn, putere de concentrare scăzută, anxietate, pierderea relațiilor, performanțe slabe la școală/la muncă, printre altele.,

Cercetările au arătat că utilizarea în exces a telefonului poate scădea materia cenușie care este legată de o creștere a numărului de sinucideri. Îmi e și rușine să recunosc că am făcut o medie de peste 9 ore pe zi pe telefon săptămâna trecută. NOUĂ ORE!', a continuat Ioana Ginghină.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton