Cu ce dietă a slăbit Catinca Roman 15 kilograme: "Eu mâncam compulsiv. Se vede în timp, s-au topit depunerile de grăsime"

 Oana Pantazi
.

Cu ce dietă a slăbit Catinca Roman. Nu e un secret pentru nimeni că, de-a lungul timpului, greutatea ei a fluctuat, dar în cele din urmă Catinca Roman a găsit dieta datorită căreia a reușit să slăbească și să se mențină. Alimentația sănătoasă, combinată cu sport, a făcut diferența și în cazul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță nu puțini sunt cei care s-au întrebat cu ce dietă a slăbit Catinca Roman, de vreme ce, în ultima vreme, este într-o formă excelentă. Și, într-adevăr, la 56 de ani, vedeta este cea mai bună variantă a ei după ce a descoperit că schimbarea stilului de viață duce la slăbire garantată, în timp. Catinca a ținut o dietă foarte populară în rândul vedetelor și nu numai, care, combinată cu sport, a făcut diferența.

413168.1-catinca0413168.1-catinca0

Cu ce dietă a slăbit Catinca Roman 15 kilograme

Catinca Roman a avut perioade, de-a lungul vieții, în care a fost mai plinuță, dar și perioade în care a fost foarte slabă. Mâncatul compulsiv, urmat de diete, a dus la faimosul yo-yo, după fiecare regim acumulându-se kilograme.

Citește și: Catinca Roman, atac dur către Oana Roman, după ce a spus că suportă singură cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „E bolnavă. Nu plătește nimic din banii ei’

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman moartea tatălui ei, Iosif Zilahy, și ce relație are cu Petre Roman: „Nu cred că mama merita așa ceva. Felul în care el a procedat mi s-a părut foarte urât’ / EXCLUSIV

De data aceasta, vedeta a ținut intermittent fasting, o dietă care presupune să postești un anumit număr de ore – cea mai apreciată variantă fiind 8/16, în care ai voie să mănânci într-un interval de 8 ore pe zi. Desigur, trebuie evitate grăsimile și carbohidrații, ca la orice dietă, însă regimul nu este la fel de restrictiv.

„Toată viața am avut oscilații de greutate – ori eram foarte grasă, ori foarte slabă. Și cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice (…) Eu mâncam compulsiv și, în momentul în care mi-am reglat anumite probleme de genul, m-am liniștit și cu mâncarea. Ăsta a fost primul pas, iar al doilea pas a fost că am ținut intermittent fasting. Nu sunt miracole și nici nu e bine. Se vede în timp, slăbitul a fost foarte slab și natural și la un moment dat, s-au topit depunerile de grăsime și până la urmă, nu kilogramele sunt importante', a povestit Catinca Roman, la Antena Stars.

Catinca Roman: „Acum mănânc orice”

Catinca a dezvăluit, de altfel, că mâncatul compulsiv a avut și o componentă psihologică… Dar acesta nu este un secret pentru nimeni, fiindcă e știut că problemele emoționale de cel emai multe ori te trimit la frigider. Vedeta a povestit că, după ce și-a rezolvat problemele de natură psihologică, a reușit să-și țină în frâu și poftele, iar slăbirea a venit în mod natural.

Nu în ultimul rând, schimbarea alimentației a fost însoțită și de o schimbare a regimului de viață – pe lângă dietă, Catinca s-a apucat de sport, atât acasă, cât și la sală, iar asta o ajută să se mențină. Deși mărturisește că acum își permite să mănânce orice, vedeta recunoaște că nu face anumite combinații, iar cantitățile de mâncare sunt mici.

„Merg la sală, în general, mai fac și acasă bandă, să ard calorii, iar forță fac doar cu greutatea corpului sau cu greutăți foarte mici. E foarte important ce mâncăm, la fel ca sportul și una fără alta nu prea merge. Nu sunt pofticioasă, nu mai sunt, pentru că acea compulsivitate venea tot pe baza unor nesiguranțe, dar acum mănânc orice, în cantități limitate și sunt atentă la combinații', a mai spus Catinca pentru sursa citată.

.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton