Cu ce greutăți s-a luptat Andreea Marin după pierderea mamei: „La îngerul meu păzitor e tot sprijinul meu. I-aș spune mamei..."

 Tudorache Simona
.

Andreea Marin și-a pierdut mama pe când avea nouă ani, în urma unui accident de mașină, așa că tot ce are legătură cu ea e sfânt. Mama vedetei a zăbovit puțin în această lume, pentru că avea doar 36 de ani atunci când s-a stins, dar molipsea pe toată lumea cu energia ei și își iubea copiii cu ardoare. Un accident nefericit de mașină a distrus acest film perfect.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Acest fapt de viață i-a adus Andreei Marin multe responsabilități, dar a și construit-o ca om. A trecut prin multe greutăți toată copilăria, chiar dacă tatăl s-a dovedit stâlpul de care aveau atâta nevoie. Au mers mai departe în amintirea celei care și-ar fi dorit ca ei să reușească și gândul le-a fost tot timpul la ea. Astăzi, vedeta o consideră pe cea care i-a dat viață îngerul ei păzitor.

andreea marin 6andreea marin 6

Cum a fost viața Andreei Marin după pierderea mamei

Andreea Marin nu a avut o viață ușoară după moartea mamei ei, dar a încercat tot timpul să o facă mândră pe cea care i-a dat viață. A simțit că de undeva de sus o vede, îi e alături.

„Mama mea a devenit înger când eu aveam 9 ani și de acolo tata a fost stâlpul nostru și a fost tare greu. Greutățile pe care le-a adus copilăria pentru mine, m-au și construit ca un om matur, responsabil. Această greutate ce a apăsat pe umerii mei la o vârstă foarte fragedă, s-a transformat într-o mare responsabilitate, într-o dorință de a reuși și de a face lucrurile bine, cu respect pentru imaginea din mintea mea și din sufletul meu a mamei mele', a spus Andreea Marin la o emisiune TV.

Ce mesaj are Andreea Marin pentru mama ei

Vedeta a avut și un mesaj pentru mama ei, despre care știe că o veghează de undeva de sus, chiar dacă în această viață au petrecut atât de puțin timp împreună.

„Acolo, la îngerul meu păzitor e tot sprijinul meu. I-aș spune mamei că din mamă în fiică, suntem violete puternice și o să le reușim noi pe toate într-un fel sau altul', a mai spus Andreea Marin.

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul'

Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură”

Ce amintiri are Andreea Marin legate de mama ei

Andreea Marin nu a pus niciodată preț pe lucruri materiale, dar recunoaște că a suferit atunci când a rămas fără niște obiecte moștenite de la cea care i-a dat viață. Cine le-a luat nu a putut să i le înapoieze, iar lucrul acesta a dezamăgit-o.

„Mama era inginer de mecanică fină și în egală măsură un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos. Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața chiar dacă ea ne joacă feste uneori.
Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el. Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică. Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână, de la librăria din orașul nostru mic lua cărți de poezie de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică. Citea poeziile romantice, el le citea noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp”
 a mărturisit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton