Cu ce ispită s-a cuplat Daniel Ungureanu de la Insula Iubirii, după ce s-a întors în România. Gelos pe "Maluma", tânărul a renunțat la relația de 5 ani cu Maria

 Dumba Gabriela
.

Daniel Ungureanu, alintat Dany Boy la Insula Iubirii, a venit în Thailanda cu iubita lui de cinci ani, Maria Covasa, dar a plecat fără ea. Tânăra de 26 de ani a pus ochii pe Marcel „Maluma”, așa că și Dany s-a îndrăgostit de una dintre ispite, dar mai mult ea de el. Se pare că întorși în România au început o relație „pe bune”, deși presărată cu unele neînțelegeri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Deși toți se așteptau ca Maria să rămână ori cu iubitul său, Dany Boy, ori cu ispita Marcel, cu care a socializat cel mai mult de pe Insulă, brașoveanca a bătut la a treia ușă și a încercat să se cupleze cu ispita Beni. Relația nu a funcționat, însă, din cauza distanței, însă Daniel Ungureanu a reușit să cucerească o ispită de la Insula Iubirii.

bfdbfd

Cu ce ispită s-a cuplat Daniel Ungureanu de la Insula Iubirii, după ce s-a întors în România

Pe Insulă, Dany Boy a socializat cel mai mult de ispita Mădălina, după cum s-a văzut cu ochiul liber încă din primul episod. Pe măsura ce timpul a trecut, cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați.

Sursele cancan.ro spun că, imediat după ce emisiunea din Thailanda a luat sfârșit, Dany a venit la București după Mădălina. Cei doi și-au petrecut câteva săptămâni împreună, însă lucrurile n-au rămas așa pentru mult timp, iar Dany Boy și Mădălina au început să se ciondănească. Ulterior, Dany Boy și-ar fi încercat norocul și cu alte domnișoare.

Dany Boy s-a reîntors de curând în București, la Mădălina. Ba chiar aseară și-a și sărbătorit ziua de naștere alături de ispita care i-a stricat relația de 5 ani. Cei doi au petrecut până în zori într-un club din Centrul Vechi, semn că au mai dat o șansă relației lor. În club au fost și Cornel și Claudiu.

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru'. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Citește și: Cine este Flori Olar, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 26 de ani și a fost medaliată cu aur la un concurs de Bikini Fitness

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: „Persoana potrivită poate schimba totul'. Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

De ce a venit Daniel Ungureanu, alias Dany Boy, la Insula Iubirii

Maria Covasa și Daniel Ungureanu se numără printre cele cinci cupluri ce participă în sezonul 8 Insula Iubirii 2024. Erau împreună de cinci ani când au decis să-și testeze relația în Thailanda.

Fără să ezite, aceștia au recunoscut în fața camerelor de filmat că, de-a lungul relației lor, au întâmpinat numeroase provocări, ce le-a pus la încercare dragostea. Aveau amândoi 26 de ani la momentul filmărilor, ea era lucrător comercial, iar el artist tatuator.

Deși sunt împreună de câțiva ani, Daniel și Maria au în continuare probleme de încredere pe care speră să le rezolve odată cu participarea în cadrul reality show-ului de la Antena 1. Cea mai mare problemă din cuplul lor pare să fie gelozia bărbatului.

De altfel, Daniel Ungureanu a recunoscut la Insula iubirii că e o fire foarte geloasă. Tânărul a povestit că dacă o vede pe iubita lui că se uită la altcineva pe stradă, încep să apară discuții în cuplu, în contradictoriu. Din acest motiv, concurenta nu poate să iasă singură niciodată și alege să rămână în casă, să nu-și supere partenerul.

Gelozia lui exagerată pare să fi apărut din cauza faptului că a fost înșelat în relația anterioară. Daniel mărturisește că nu-și mai dorește să treacă printr-o astfel de experiență care l-a făcut să sufere. Dany a mai recunoscut că e și foarte răzbunător. Mai demult, după discuții aprinse, el vorbea cu alte femei doar ca să o facă pe ea geloasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton