Cu ce medie a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul. Eliza este șefă de promoție la 17 ani

 Oana Pantazi
.

Cu ce medie a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul. Eliza a terminat recent liceul și, la doar 17 ani, este șefă de promoție. Mai mult, după BAC, ea și-a propus să se înscrie în paralel la două facultăți. În pofida celebrității de care se bucură, cu sau fără voia ei, tânăra și-a păstrat modestia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dat fiind că este un copil special și între ea și mama ei este o diferență de vârstă de 66 de ani, nu puțini sunt cei care se întreabă cu ce medie a terminat fiica Adrianei Iliescu. Așa cum era de așteptat, dat fiind că întotdeauna a excelat la învățătură, Eliza a terminat liceul cu o medie foarte mare. Nu în ultimul rând, tânăra absolventă are doar 17 ani.

adiana-iliescu-si-fiica-eliza-iliescu-1adiana-iliescu-si-fiica-eliza-iliescu-1

Cu ce medie a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul

Anii au trecut și Eliza, fiica Adrianei Iliescu, s-a transformat treptat dintr-o copilă timidă într-o domnișoară frumoasă, încă emotivă, dar respectuoasă, pasionată de muzică și de dans, dornică să cunoască lumea și viața. Și, nu în ultimul rând, o elevă extrem de silitoare, cu rezultate remarcabile la învățătură. Recent, Eliza a terminat liceul ca șefă de promoție, la doar 17 ani și are mari planuri de viitor.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!', a spus Eliza pentru impact.ro.

Citește și: Cum i-a explicat Adriana Iliescu fiicei sale că a născut-o la 66 de ani: „A avut lacrimi în ochi și…”

Citește și: Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Ce sumă trebuie să plătească actrița

Citește și: Rey și Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună: „Am prins drag unul de celălalt”. Ce s-a întâmplat în toiul nopții

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Costă o avere!

Mai mult, tânăra a mărturisit și că nu se consideră o mică vedetă, chiar dacă viața ei și a mamei sale a fost în permanență în atenția publicului încă de când a venit pe lume.

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu', a mai povestit Eliza pentru sursa citată.

Ce planuri are Eliza după BAC

Adriana Iliescu i-a insuflat fiicei sale încă din copilărie dragostea pentru învățătură, iar rezultatele s-au văzut cu prisosință acum, la terminarea liceului, pe care Eliza l-a terminat ca șefă de promoție. Pentru ea urmează curând examenul maturității și deja este decisă să calce pe urmele mamei sale, dorindu-și să devină profesoară. Mai mult, tânăra și-a propus să urmeze două facultăți în paralel.

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei', a mai spus Eliza pentru Impact.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton