Cu ce pericole s-a confruntat Christian Sabbagh, ca reporter în zonele de conflict: "Nu m-am dus cu ideea că voi muri, pericole există..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce pericole s-a confruntat Christian Sabbagh, ca reporter în zonele de conflict. Christian Sabbagh este unul dintre cei mai respectați jurnaliști din mass-media. Acesta a activat o bună perioadă de timp ca reporter în zonele de conflict, iar în prezent prezintă știrile la Kanal D. Jurnalistul a spus cum a făcut față pericolelor întâlnite în timpul deplasărilor pe teren, dar și cum se înțelege în prezent cu cei patru copii ai săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu ce pericole s-a confruntat Christian Sabbagh, ca reporter în zonele de conflict. Christian Sabbagh, 51 de ani, are în spate o respectabbilă carieră de jurnalist și reporter. De-a lungul timpului, Sabbagh a mers în unele dintre cele mai periculoase zone de conflict, unde a documentat evenimentele și a transmis de la fața locului. În spatele unui profesionist desăvârșit, se ascunde un tată devotat pentru cei patru copii ai. Sabbagh are doi copii 2 copii din fostele căsnicii, pe Yasmine Anne-Marie și Eduard, iar cu actuala soție are doi copii pe Georges și pe Anais. Christian Sabbagh, prezentatorul știrilor Kanal D, a spus cum a a făcut față pericolelor întâlnite în timpul misiunilor, dar și cum se înțelege cu cei patru copii ai săi.

images-5images-5

Cu ce pericole s-a confruntat Christian Sabbagh, ca reporter în zonele de conflict:

Christian Sabbagh a avut de-a face cu misiuni dificile în perioada în care activa ca reporter. Acesta a mărturisit că, deși mergea în teritorii unde existau conflicte armate, nu pleca cu gândul că își va găsi sfârșitul în astfel de circumstanțe.

Citește și: Cu ce dietă a slăbit Catinca Roman 15 kilograme: „Eu mâncam compulsiv. Se vede în timp, s-au topit depunerile de grăsime”

Citește și: Cine este ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii 2023. Deține mai multe afaceri

Oriunde am fost ca jurnalist, nu m-am dus cu ideea că voi muri, ci că mă voi întoarce și voi prezenta oamenilor ce se întâmplă în zone de conflict. Pericole există în orice profesie. Consider că trebuie să îmi fac meseria ca toți ceilalți oameni.„, a declarat Sabbagh pentru Ciao.ro.

Christian Sabbagh, despre rolul de prezentator al știrilor Kanal D:
„Dacă pierzi emoția, devii un robot”

Christian Sabbagh este un jurnalist profund dedicat meseriei sale. Chiar dacă nu mai explorează zonele de conflict, Sabbagh este foarte implicat în rolul său de prezentator al știrilor Kanal D și consideră că „emoția” e esențială în transmiterea informației.

Mă întristează anumite știri, am și momente în care prezint știri mai relaxante și chiar râd împreună cu publicul. Această profesie te poartă printr-un carusel de sentimente. Dacă pierzi emoția, atunci devii un robot și munca ta ar fi în van. Fără emoții nu poți reda situațiile dramatice sau fericite prin care trec oamenii. Emoția îți dă și talent și condei.” a menționat Sabbagh pentru aceeași sursă.

Cum se înțelege Christian Sabbagh cu cei patru copii ai săi

Jurnalistul de origine libaneză, Christian Sabbagh, este tatăl a 4 copii. Prezentatorul TV are 2 copii din fostele căsnicii, pe Yasmine Anne-Marie și Eduard, iar cu actuala soție are doi copii pe Georges și pe Anais.

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, Christian Jr. a fost diagnosticat cu autism, atunci când soția jurnalistului, Iulia Sabbagh, și-a dat seama că, deși avea vârsta de 3 ani, băiatul nu putea să vorbească. Cu toate acestea vedeta Kanal D reușește să petreacă timp de calitate cu toți cei patru copii ai săi

„Sunt mai mult un prieten, decât tată. Am încercat să dezvolt între mine și copiii mei o relație de prietenie, de camaraderie. Nu îmi impun autoritatea, pentru că lucrurile, probabil, s-ar deteriora, nu ar mai avea încredere în mine sau le-ar fi teamă să îmi povestească ce simt, trăiesc.

Încerc să fiu cât mai copilăros în prezența lor. Cu Edi mă văd mai rar, pentru că este deja adult și este preocupat de drumul lui în viață, învață, dar ne găsim timp în weekend. Cu cei mici petrec timp dimineața în drum spre grădiniță și seara când mă întorc de la Știrile Kanal D. Cu Yasmine mă văd în timpul ei liber, când iese de la școală sau pregătire. Eu sunt întotdeauna disponibil pentru ei când au nevoie de mine.„, a mai adăugat Sabbagh pentru Ciao.ro.

FOTO: Facebook Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton