Cu ce probleme s-a confruntat Ana Baniciu, însărcinată în 5 luni, pe aeroport: "Am cedat într-un final, simțeam că mi se face rău..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce probleme s-a confruntat Ana Baniciu, însărcinată în 5 luni, pe aeroport. Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, vor deveni, în curând, părinții unui băiețel. Cuplul a dorit să plece într-o vacanță, însă au avut parte de o situație extrem de neplăcută. Ana Baniciu și partenerul au așteptat ore întregi ca avionul să se decoleze, iar artistei i s-a făcut rău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o poveste de iubire ca-n povești. Cei doi se susțin unul pe celălalt și se completează reciproc, iar acum trăiesc o perioadă superbă a vieții lor căci în curând vor deveni părinții unui băiețel. Cei doi au vrut să plece într-o vacanță, însă au trecut printr-o experiență care le-a lăsat un gust amar. Ana Baniciu, însărcinată în 5 luni, și soțul ei au fost nevoiți să aștepte ore întregi într-un avion fără aer condiționat ca acesta să decoleze. Artistei i s-a făcut rău, iar când a cerut ajutorul a avut parte de surprize și mai neplăcute.

img-69img-69

Cu ce probleme s-a confruntat Ana Baniciu, însărcinată în 5 luni, pe aeroport

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au trecut prin cea mai teribilă situație în aeroport, cei doi fiind în drum spre destinația de vacanță. Artista este însărcinată în 5 luni, însă a trebuit să aștepte patru ore decolarea unui avion, ca într-un final, toți pasagerii să fie debarcați și să fie nevoiți să stea din nou la coadă.

Citește și: Cum a reacționat Mircea Baniciu când a aflat că fiica lui este însărcinată și îi va dărui un nepot: ‘A spus că are o singură dorință, să nu îl strige tataie’/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au dezvăluit sexul copilului: ‘Anunț cu mândrie cel mai epic…’

Citește și: Ioana Tufaru își amintește ziua când tatăl ei, Dan Tufaru, a părăsit-o pe Anda Călugăreanu pentru Vasilica Tastaman: „Fă-mi bagajul, că plec. M-am îndrăgostit de altă femeie'

Suntem tot aici. N-am decolat că nu se poate. De ce? Nu știm.
Avem un noroc la vacanțe… Ultima dată am fost în război. După trei ore de stat aici, în avion, cică plecăm. Am stat doar trei ore.”
, a spus Ana Baniciu pe Instastory.

Anei Baniciu i s-a făcut rău din cauza sarcinii și a cerut întâietate, după cum prevede legea, însă ceilalți pasagerii au vociferat, lipsiți de empatie.

Am cedat într-un final și am făcut ce nu făcusem până acum în cele 5 luni de sarcină. Am cerut întâietate pentru că sunt gravidă și deja simțeam că mi se face rău, moment în care s-au dezlănțuit ceva oameni că nu e corect, că trebuie să le cer lor voie, că ei nu sunt de acord să mă lase. Cu una dintre doamne m-am întâlnit și în zborul ăsta și abia aștept să mă ridic să merg la baie și să o felicit pentru reacție. Hai să ajungem cu bine.”, a mai spus Ana Baniciu.

Ana Baniciu a refuzat o ofertă a Antenei 1, după ce a aflat că e însărcinată

Pentru că urmează să devină mamă, Ana Baniciu a refuzat să apară în show-ul „Te cunosc de undeva!’. Artista a calcul că la edițiile finale ar fi fost însărcinată în 9 luni, motiv pentru care nu a onorat oferta Antenei 1. E surprinsă că a reușit să țină secretul în aceste patru luni, dat fiind că multă lume știa despre sarcina ei.

„Nu, dar mă așteptam să se spargă cineva în anchetă. Mă așteptam ca cineva din jurul meu să zică. Știa multă lume, dat fiind faptul că eu anul ăsta trebuia să onorez o invitație la Te cunosc de undeva!, acolo unde n-am mai putut să merg, pentru că aș fi fost în nouă luni la ultimele ediții. Am anunțat și se aflase deja în TV, eu i-am rugat să nu zică, dar m-am gândit că sigur o să iasă.

Am făcut camera copilului, s-a speriat și arhitecta. Noi i-am zis că ne dorim în viitorul apropiat să avem un copil, dar nu și-a imaginat că din prima iese. Știi cum s-a lipit?!’, a declarat Ana Baniciu pentru Cancan.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton