Cu ce probleme s-a confruntat Daniela Gyorfi din cauza intervențiilor estetice: "Am suferit tare mult cu fața. Eram tot timpul umflată. Am avut o infecție care..."

.

Cu ce probleme s-a confruntat Daniela Gyorfi din cauza intervențiilor estetice. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de ani de zile, Daniela Gyorfi are parte de numeroase critici din partea fanilor privind operațiile estetice pe care și le-a făcut. Mulți spun că este de nerecunoscut, astfel că artista a deschis acest subiect mult comentat și a spus tot adevărul. Iată ce operații estetice are, dar și cât de mult a suferit pe urma unor intervenții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi este foarte mândră de felul în care arată acum, declarându-se mulțumită în totalitate. Totuși, nu a avut deloc un parcurs ușor, când vine vorba despre operațiile și intervențiile estetice pe care le-a făcut. A avut inclusiv o infecție la nivelul feței, pe urma cărei a tras foarte mult și a mers la numeroși medici.

daniela-gyorfi-in-lacrimi-40-de-intrebari-cu-denise-rifaidaniela-gyorfi-in-lacrimi-40-de-intrebari-cu-denise-rifai

Citește și: Daniela Gyorfi, replică acidă pentru cei care o critică: „Ori se iau de vârstă, ori se iau de haine, ori se iau de silicoane, ori se iau de orice altceva…'

Citește și: Daniela Gyorfi, adevăratul motiv pentru care și-a făcut mai multe operații estetice: „Noi suntem mai critice, bărbații au alte criterii în alegerea unei partenere”

Citește și: Scandal între Maria Lungu și Iancu Sterp la Survivor All Stars: „Nu pot tolera așa ceva. Tu nu ai voie să ai gura mare”

Citește și: Victoria Răileanu este însărcinată. Actriția a postat primele imagini cu burtica de gravidă

Cu ce probleme s-a confruntat Daniela Gyorfi din cauza intervențiilor estetice

Daniela Gyorfi este o artistă asumată, care nu ascunde adevărul când vine vorba despre viața ei personală. A recunoscut că și-a făcut implant mamar, însă nu a avut probleme pe partea aceasta. De asemenea, și-a operat și nasul, însă nu pentru că era prea mare, ci pentru că îi căzuse zgârciul de la nas și era necesară intervenția chirurgicală.

„Am avut, la un moment dat, zgârciul de la nas… îmi căzuse. Și mi-am făcut operație, dar nu am avut niciodată o trompă. I-am zis să îmi ridice puțin nasul. Da, mi-am făcut o operație la nas, rinoplastie e mult spus, dar în sfârșit…

Totuși, dacă aceste operații au decurs perfect, când a venit vorba despre volumizarea buzelor, totul a fost un eșec. Nu doar că i s-a injectat mult, ci și printr-o tehnică greșită, astfel că acidul hialuronic a migrat. A fost nevoită să-l topească, iar apoi și-a pus altul, de data aceasta rezultatul fiind unul pe placul ei.

La față mă duc numai la Timișoara pentru că mi-au greșit mulți, în trecut… îmi băgaseră foarte mult în buze și mi-a migrat acidul. Mi-am scos acidul și, după aceea, am ajuns și eu la… Adică eu spun clar, pentru toate femeile, ce vârstă am și ce fac. Sunt ok, se poate și mai bine', a spus Daniela Gyorfi despre intervențiile sale estetice pentru Playtech Știri.

Daniela Gyorfi: „Am avut probleme cu fațetele dentare. Am suferit foarte mult„

Nu, problemele pe care le-a avut Daniela Gyorfi cu adevărat abia acum încep. Și-a dorit un zâmbet perfect, așa că a apelat la fațetele dentare, moment în care a ajuns să aibă o infecție mare la nivelul feței. Se tot umfla și nu arăta deloc bine, după spusele ei, astfel că vreme de un an și jumătate a fost tot timpul sub supravegherea unui medic, care s-a ocupat de cazul ei. Acum, le-a rezolvat pe toate, însă a ținut să precizeze că nu a trecut deloc printr-o perioadă frumoasă pe atunci.

„Mi-am pus fațete dentare, e clar că dantura m-a schimbat complet, pot să spun, și am avut probleme prima dată cu ele. Am suferit tare mult cu fața, am avut o infecție… Știi, m-am dus la pomul lăudat și am avut o infecție, nu știam de ce mă umflu la față, nu îmi dădeam seama.

Eram tot timpul umflată și bușită, până când am găsit un doctor, m-a ajutat un an și jumătate ca să pot să scap. Am făcut nu știu câte operații. Am spus lucrul acesta, tocmai, am spus că fațetele nu le spui și… este posibil să pățești și lucrul ăsta (n.r. infecție). Multă lume mi-a spus că a pățit asta. Cum ai făcut? Uite așa am făcut.

Dantura este foarte importantă. Din punctul meu, îți dă foarte mulți ani înapoi, și pentru femei, și pentru bărbați. E important să ai dinții curați și albi, să fie îngrijiți. E important să te îngrijești, mai ales dacă ți le permiți. Dumnezeu te-a lăsat, dar tu poți să te îmbunătățești. Trebuie să te simți bine în pielea ta. Nu poți să ai un dinte lipsă în față și să spui că așa a vrut Dumnezeu, să îți cadă dintele, să ai păr pe picioare, mustață… Nu e bine', a mai spus Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi: „Am avut mai tot timpul celulită'

Daniela Gyorfi nu arată bine doar la față, ci și atunci când vine vorba despre aspectul fizic. Se bucură de o siluetă demnă de invidiat, însă totodată a recunoscut că are și celulită. Mulți au întrebat-o ce face și cum se menține atât de bine, așa că nu a ezitat și a spus clar că totul ține de ceea ce mănânci, însă merge și la tratamente și masaje.

„Am avut mai tot timpul celulită, recunosc lucrul acesta. E și de la ce mănânci. Eu, când am fost mică, am mâncat un an de zile dulceață pe pâine și asta și-a spus cuvântul. La corp fac tratamente, arăt unde mă duc, ce fac. Dacă mă întreabă, spun ce fac. Masaje, tratamente…

Artista a recunoscut ce intervenții și operații estetice și-a făcut, inclusiv la ce tratamente apelează, astfel că nu este deloc de acord cu cele care ascund adevărul. Chiar și așa, criticile din partea răutăcioșilor sunt și atunci când își asumă, dar și când cineva păstrează discreția privind aceste subiecte.

Dacă, de exemplu, nu îți faci nimic și arăți cum arăți, nu e bine. Dacă ți-ai făcut și arăți foarte bine, apoi vii și delirezi pe aici că faci meditații, bei doar apă dimineața, dar ești schimbată total, iar nu e bine… Dacă vin și spun că nu mi-am făcut operații estetice, dar fac proceduri noninvazive, adică botox nu știu ce…

Am fost la Timișoara și toți îmi dădeau mesaje, am lăsat numărul de la clinică pentru că mă sunau să mă întrebe de doctorul Ovidiu. Deci dacă spun, nu e bine, nu e bine cum arăt. Daca nu spun, asta minte. Eu nu am ascuns niciodată, mi-am făcut sânii', a mai mărturisit Daniela Gyorfi pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton