Cu ce s-a ocupat Cabral în cele 3 luni de pauză de TV: "Am mai recuperat din lucrurile restante"

 Dumitrache Laura
.

Cabral a anunțat anul trecut, în luna noiembrie, că va lua o pauză de la televiziune. Prezentatorul tv a dezvăluit la acea vreme că își dorește să petreacă mai mult timp cu copiii săi, Namiko și Tiago, dar și pentru a se relaxa. După trei luni, Cabral s-a întors la Pro TV, unde prezintă emisiunea „Ce spun românii”. Iată cu ce s-a ocupat Cabral în cele trei luni de pauză de TV!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cabral, 45 de ani, se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Prezentatorul tv are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Formează un cuplu cu Andreea Ibacka, iar împreună au doi copii minunați, Namiko și Tiago. De asemenea, Cabral mai are o fiică, Inoke, din căsătoria cu Luana Mitran.

cabralcabral

După trei luni de pauză de tv, Cabral s-a întors pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii Ce spun românii, la Pro Tv. Recent, prezentatorul tv a dezvăluit cu ce s-a ocupat în cele trei luni de pauză.

Citește și: Cabral a fugit dezbrăcat din spital, deși era la un pas să moară, după un accident: 'Eram plin de carne vie în palme. Plin de bandaje, ligamentele încrucișate…'

Citește și:Cum se înțeleg copiii Andreei Ibacka și fiica lui Cabral din prima căsnicie: „Ino locuiește în Olanda'. Ce spune actrița despre un al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și:Oana Radu, cu abdomenul la vedere, după operația de abdominoplastie: „Am așteptat 29 de ani să postez asta”

Citește și: Ce dietă urmează Monica Anghel pentru a nu se îngrășa la loc: „Când simt nevoia de dulce…”

Cu ce s-a ocupat Cabral în cele 3 luni de pauză de TV

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori tv de la noi din țară. De ani de zile moderează emisiunea Ce spun românii, de la Pro TV, iar în urmă cu trei luni a decis să ia o pauză de tv. Recent, Cabral a revenit în forță cu un nou sezon al emisiunii și a explicat cu ce se ocupat în cele 3 luni de pauză. Soțul Andreei Ibacka a dezvăluit că și-a petrecut timpul cu cei doi copii ai săi, Tiago și Namiko, dar în același timp s-a ocupat și de treburile casei.

E greu să te plictisești cu doi pinguini activi alergându-ți printre picioare. Dar a fost frumos, ne-am jucat mult și ne-am făcut de cap…am mai reparat prin casă chestii…am mai recuperat din lucrurile restante. Deci…nu, nici gând de plictiseală.„, a spus Cabral pentru EGO.

Cabral, despre revenirea într-un serial tv

Cabral a jucat în multe seriale românești, dar s-a implicat în televiziune, și a renunțat la actorie. De asemenea, în urmă cu câțiva ani, soțul Andreei Ibacka a făcut parte din trupa The HollyGood Gand, iar acum a vorbit despre o revenire în actorie sau în industria muzicii.

„Avem atât de mulți oameni talentați la noi încât nu cred că e cazul să răsar și eu, din nou, prin filme și seriale. Eu îmi văd de-ale mele și când mi se face dor de platouri de filmare de la filme…mă duc și-mi vizitez prietenii. Și ajunge…

The HollyGood Gang se numește trupa, cumva am reușit ca în trei ani de când am început să tropăim să punem muzica la toate festivalurile mari de la noi. Și nu doar că am pus…a părut că oamenii se și distrează tare pe ce facem noi acolo. De glăsuit melodic…reușesc să mă abțin, s-au întâmplat destule lucruri nasoale în lume, ca să-i mai chinui și eu pe oameni cu vocea mea suavă.”, a mai spus prezentatorul tv.

Cabral: „Am obosit”

După terminarea filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici,” Cabral a luat decizia de a se opri o perioadă din a apărea pe micile ecrane. Vedeta a postat la acea vreme un mesaj pe blogul său în care declara că se simte obosit și nu își dorește să aibă probleme de sănătate.

Probabil că trebuie să trăiești în șoșonii cuiva ca să înțelegi pe deplin ce-i acolo. Să înțelegi dacă e bine sau nu, dacă-i e bine sau îi e greu. Să simți… nu să judeci.Ei, fix de cartofii ăștia zic acum. Eu… o să-i las puțin pe-ai mei pe trepte, aici. Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.” a fost mesajul postat de Cabral la începutul lunii noiembrie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton