Cu ce s-a ocupat Sorin Bontea înainte de a deveni celebru: "Veneam acasă odată la 7-8 luni. Primii ani au fost foarte grei..."

 Dumitrache Laura
.

Cu ce s-a ocupat Sorin Bontea înainte de a deveni celebru. Sorin Bontea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi din țară. A devenit celebru odată cu emisiunea Chefi la cuțite, alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Iată cu ce s-a ocupat Bontea înainte de a deveni bucătar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce s-a ocupat Sorin Bontea înainte de a deveni celebru. Sorin Bontea a devenit celebru odată cu premiera emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au format o echipă de succes în emisiunea Chefi la cuțite. De asemenea, cei trei bucătari au fost jurați în emisiunea MasterChef, de la Pro tv.

bomteabomtea

Cu ce s-a ocupat chef Sorin Bontea înainte de a deveni celebru. Deși acum este cunoscut și are o carieră de succes, Sorin Bontea a trecut prin multe greutăți. A vrut să plece în Germania după ce s-a întors din armată, însă fără succes. Chef Bontea a mărturisit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebru.

Citește și: Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la cuțite, acum 7 ani. Cât de mult s-au schimbat

Citește și:Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Au fost dați afară din show, după 7 ani

Citește și:Tibi Ușeriu a suferit un șoc anafilactic și fost găsit leșinat, într-un șanț: „Scăpat la limită, foarte confuz, cu vederea încețoșată”

Citește și:Nicola a vrut să o ajute pe mireasa lui Mihai Alexandru, fostul ei soț, să își găsească rochia potrivită: „Ea n-a fost invitată la nuntă, dar…”. Motivul incredibil pentru care Alina a renunțat la aruncarea buchetului / EXCLUSIV

Cu ce s-a ocupat chef Sorin Bontea înainte de a deveni celebru

Sorin Bontea este unul dintre cele mai apreciați bucătari din România. Cu toate acestea, înainte de a deveni celebru, chef Bontea a trecut prin multe greutăți. Fostul jurat de la Chefi la cuțite a dezvăluit că nu a avut un parcurs ușor către cariera de succes. La doar 16 ani a devenit ajutor de bucătar, iar după trei ani a fost trimis în armată. Ulterior, s-a reorientat către domeniul bucătăriei.

„Am câștigat primii bani la muncă, m-am angajat la 16 ani. Eu am trecut prin multe, eram puști, eram copil pe atunci. Am lucrat prin Piața Amzei la Gospodina și un bar, după 1990. Era genul ăla de alimentară unde te duceai și luai semipreparate. Eu lucram acolo ca bucătar. Eram tot ajutor de fapt… Am lucrat trei ani, apoi m-au trimis în armată și m-am întors și tot așa era… Cred că ajunsesem bucătar, de la 1.500 de lei aveam vreo 2.150. Pe acolo era salariul.  Primii ani în bucătarie au fost foarte grei. Curăţai cartofi, ceapă, cărai marfă, nu făceai mare lucru. Era foarte multă muncă fizică'spunea Bontea în podcastul lui Mihai Morar.

Sorin Bontea: „Veneam acasă odată la 7-8 luni”

Sorin Bontea are o carieră de succes și o familie minunată. Într-una dintre edițiile emisiunii de la Antena 1, Chef Sorin Bontea s-a recunoscut în povestea unei concurente. Impresionat de povestea ei de viață, Bontea a dezvăluit că s-a angajat pe vase de croazier, ajungând să gătească pentru multe vedete internaționale.

Nici eu nu i-am văzut, serios. Veneam acasă odată la 7-8 luni. Am trecut și eu prin genul ăsta de plecat de acasă. Am lucrat pe vase de croazieră. Unii spun că este rău, alţii spun că este bine, eu zic că am văzut foarte multe, avantajul fiind nu neapărat că înveţi foarte multe în bucătărie, ci că înveţi să fii organizat, înveţi să respecţi reguli, ceea ce în bucătărie este esenţial.Ideea este că eu am avut un foarte mare avantaj că în orice port m-am dat jos şi am gustat din ce se gătea acolo. Eu zic că asta m-a ajutat foarte mult în carieră. În plus, am văzut cam tot ce se poate vedea în lumea asta. N-am văzut India', a spus chef Sorin Bontea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton