Cum arată și cu ce se ocupă acum Lili din serialul "La bloc". Actrița Mariana Dănescu nu a renunțat la pasiunea ei

 Dumitrache Laura
.

Cu ce se ocupă acum Lili din serialul „La bloc”. Actrița Mariana Dănescu a devenit cunoscută pentru rolul lui Lili Jurcă din serialul de comedie La Bloc. Anii au trecut, iar actrița s-a retras din lumina reflectoarelor după ce pelicula s-a terminat. Cu toate astea, Mariana Dănescu continuă să joace pe scenele teatrului românesc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marian Dănescu avea să devină faimoasă după ce a interpretat rolul lui Lili Jurcă, în serialul La Bloc. Actrița a devenit cunoscută pentru replicile sale haioase, dar și pentru coafura inconfundabilă. După încheierea filmărilor, actrița s-a retras din lumina reflectoarelor.

mariana danescu acteitamariana danescu acteita

În urmă cu aproape 15 ani, serialul „La Bloc” se numără printre cele mai urmărite producții TV, reușind să stârnească hohote de râs în casele românilor. Printre personajele în vogă se număra și Lili Jurcă, interpretată de actrița Mariana Dănescu. Iată cu ce se ocupă acum!

Citește și: Actorul Mihai Coadă, care îl interpreta pe Nelu Curcă' din La Bloc, s-a retras într-o mânăstire. Ce face și cum arată acum, la 70 de ani

Citește și:Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară: 'La bloc este foarte greu. E greu. Trebuie să…' Cum s-a schimbat viața lor / EXCLUSIV

Citește și:Cum arată soția lui Emil Mitrache, alias Americanu’ din La bloc. Au doi copii împreună: „Asta m-a atras la ea”

Citește și:„Am jucat cu mama moartă în casă”. Tudorel Filimon, alias Nea Popa din serialul „La bloc”, a rămas marcat de o dramă teribilă

Cu ce se ocupă acum Lili din serialul „La bloc”

Mariana Dănescu i-a dat viață lui Lili Jianu, în serialul La Bloc. Actrița interpreta o gospodină cicălitoare, iar coafura ei a devenit memorabilă pentru toți românii. Au trecut aproape 15 ani de când serialul La bloc s-a terminat, iar Mariana Dănescu s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu toate astea, actrița și-a continuat pasiunea de a activa pe scena teatrului românesc. În vârstă de 54 de ani, Mariana Dănescu continuă să se mențină în formă și este neschimbată.

Actrița susține spectacole în continuare, iar cei care vor să o urmească, o pot vedea la teatrele din București. Mariana a jucat în numeroase piese de teatru, precum Oase pentru Otoo de Lia Bugnar, Nevestele vesele din Windsor de William Shakespeare, dar și Roman Teatral după Ronald Harwood, ori Coada după Israel Horovitz .

Mariana Dănescu și-a pierdut sora geamănă

Actrița Mariana Dănescu a suferit o adevărată dramă în urmă cu ceva ani. Vedeta și-a pierdut sora geamănă în anul 2013, din cauza unei boli necruțătoare, cancerul.

Adriana Dănescu, sora actriței, semăna foarte bine cu actrița, iar la un moment dat a jucat rolul Luciei în serialul La Bloc. Mai mult, sora geamănă a Marianei Dănescu a lucrat la Antena 1 Pitești, fiind realizatoare de reportaje, știri și emisiuni, după care a devenit redactor șef al postului. Din păcate, viața Adrianei Dănescu a fost curmată de cancer, o boală teribilă.

Mariana Dănescu are doi copii

În prezent, Mariana Dănescu, are o familie frumoasă și este căsătorită cu Gabi Capră, iar împreună au doi copii, un băiat și o fată. Actrița l-a adus pe lume pe fiul său, Mihăiță, chiar în direct, în prezența colegilor săi de filmare. Producătorii au decis să includă acest moment din viața reală a actriței și în serial, fiind un moment de neuitat pentru toată lumea.

Nașterea lui Mihăiță a fost cel mai emoționant moment din viața noastră, iar clipa venirii lui pe lume a fost cu atât mai specială, cu cât s-a împletit foarte frumos cu evenimentele din serial. Nașterea în direct, la care au participat toți colegii mei, ne-a apropiat foarte mult și ne-a transformat într-o familie„, a declarat actrița Mariana Dănescu în trecut.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton