Cu ce se ocupă acum Sebastian din Huși, concurentul care a participat la toate sezoanele Românii au Talent. S-a căsătorit cu aleasa inimii sale

 Dumitrache Laura
.

Cu ce se ocupă acum Sebastian din Huși, concurentul care a participat la toate sezoanele Românii au Talent. Sebastian din Huși a devenit cunoscut și îndrăgit de telespectatori după ce a participat la toate sezoanele Românii au Talent. Iată cu ce se ocupă acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă acum Sebastian din Huși, concurentul care a participat la toate sezoanele Românii au Talent. Sebastian din Huși, pe numele său real, Sebastian Ciobanu, a devenit cunoscut pentru telespectatorii show-ului Românii au Talent, de la Pro TV. Viața sa s-a schimbat radical după ce și-a întâlnit sufletul pereche.

sotia-lui-sebastiansotia-lui-sebastian

Cu ce se ocupă acum Sebastian din Huși, concurentul care a participat la toate sezoanele Românii au Talent. Viața lui Sebastian de la Huși a avut parte de schimbări majore. Concurentul de la Românii au talent și-a întâlnit marea dragoste și s-a căsătorit. O imagine postată pe rețelele de socializare îl arată pe Sebastian alături de o femeie îmbrăcată într-o rochie de mireasă.

Citește și: Ce mai face Gigel Frone de la Românii au Talent și cu ce se ocupă în prezent: „Voi ține un discurs despre afaceri și…”

Citește și:Ce i s-a întâmplat Anei Maria Mărgean pe stradă, după aparițiile ei la Românii au talent și Americas Got Talent: „N-am să uit niciodată”

Citește și:Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au Talent 2017, amintiri triste din copilărie: „Copiii voiau doar mă întrebau de ce nu am mâini. Mă jucam singură”

Citește și:Albert Gugulan, finalistul Românii au talent 2023, a răbufnit după ce pierdut în fața lui Rareș Prisăcariu: „Am crezut mult că voi câștiga, eu meritam'

Cu ce se ocupă acum Sebastian din Huși, concurentul care a participat la toate sezoanele Românii au Talent

Sebastian din Huși, pe numele său întreg, Sebastian Ciobanu este unul dintre concurenții fideli ai emisiunii Români au talent. Concurentul a participat aproape în fiecare sezon al emisiunii , iar juriul s-a obișnuit cu aparițiile sale.

Ei bine, iată ce s-a întâmplat cu Sebastian din Huși, după aparițiile sale în show-ul de la Pro Tv. Se pare că Sebastian și-a întâlnit sufletul pereche și chiar s-a căsătorit. Pe rețelele de socializare a apărut o imagine în care bărbatul apare la brațul unei femei îmbrăcată în rochie de mireasă. Imaginile cu Sebastian și soția sa au fost realizate în oraș și arată momentul tradiționat din cadrul nuntii, si anume furatul miresii. Partenera sa a fost văzută într-o rochie lungă, în mijlocul petrecerii din parcul Rodina.

Dacă omul și-a ales soție, treaba lui, nu ne băgăm. Sebastian a fost și va rămâne un personaj la Huși. Nu ești din Huși, dacă nu îl știi pe Sebastian Ciobanu și dacă el nu ți-a cerut niciodată un costum nou. Casă de Piatră, artistul nostru local!', a declarat unul dintre urmăritorii de pe TikTok.

Sebastian din Huși, planuri mari pentru viitor

În urmă cu patru ani, Sebastian din Huși declara că s-a căsătorit și că are planuri mari pentru viitor. Ei bine, se pare că acesta și-a schimbat mireasa, iar apoi a declarat că vrea să devină primar în Huși. Mai mult, concurentul de la Românii au Talent a mai spus că s-a înscris la liceu și vrea să se dezvolte pe plan personal.

Mai râdem, mai glumim, dar Sebastian e concetățeanul nostru. Nu ne putem dezice de el, mai ales în momente atât de importante, cum ar fi căsătoria. Ce am apreciat la el, e faptul că așa, cheaun cum e, el umblă mereu doar la costum, elegant. Noi mai aruncăm câte un tricou pe noi, dar Sebastian e numai în costum permanent. Îi plac hainele bune, bravo lui. Când te întâlnești cu el, nu îți cere mâncare, ci prima dată te întreabă dacă nu ai să îi dai un costum nou sau un palton de calitate. Ce să-i faci? E amuzant', a mărturisit un vecin din Huși.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton