Cu ce se ocupă Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, după divorț: "S-a nimerit pur și simplu. Am zis să fac schimbarea, că nu mi-a ieșit în cale degeaba..."

.

Cu ce se ocupă Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, după divorț. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei Ștefănescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia, femeia care l-a făcut și tată. Ei bine, relația lor nu a mai mers, așa că au luat-o pe drumuri separate, însă în continuare Antonia este în atenția publicului. Cu ce se ocupă după ce a renunțat la televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Știm cu toții faptul că Andrei Ștefănescu este un prezentator TV de mare succes și cu umor, ceea ce i-a adus un public mare. Nici Antonia însă nu a fost departe de această reușită, atunci când s-a angajat la Kanal D pe post de reporter. Nu a vrut însă să continue în acest domeniu, astfel că a renunțat după un an și jumătate și și-a găsit deja un alt loc de muncă.

jmhhc2g9nddizjyyzdizzji0m2mzyzi1yjaxzmfiytq1m2mwmmy.thumb_jmhhc2g9nddizjyyzdizzji0m2mzyzi1yjaxzmfiytq1m2mwmmy.thumb_

Citește și: Andrei Ștefănescu și Antonia au fost surprinși împreună, la doi ani de la divorț: „Suntem foarte uniți'

Citește și: De ce s-au despărțit Antonia Ștefănescu și Vincenzo, după doar șapte luni: „Ne-am dorit…”

Citește și: Ce părere are Marina Almășan despre Eva Măruță: „Va duce toată viața povara numelui părinților săi'. Recunoaște că nu a văzut filmul Tati part-time

Citește și: Cum arată Adina Buzatu, în costum de baie, la 46 de ani: „Ești ireală, superbă”. Fanii au reacționat imediat

Cu ce se ocupă Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, după divorț

Fără vreo urmă de regret, Antonia Ștefănescu a renunțat definitiv la Kanal D și la functia de reporter, astfel că s-a reorientat. Și-a găsit un alt domeniu în care să activeze, mai concret cel al imobiliarelor, și are numai cuvinte de laudă despre noul ei loc de muncă, pe care l-a găsit chiar atunci când se aștepta mai puțin și din pură întâmplare.

Mi-am schimbat locul de muncă, după ce am fost cam un an și jumătate la Kanal D. Acum sunt la o firmă dezvoltatoare. S-a încheiat cu televiziunea. În termenii actuali sunt asistent manager la o firmă care se ocupă cu dezvoltare imobiliară', a declarat pentru Fanatik Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu.

Antonia Ștefănescu: „Voiam inițial ceva part-time„

Inițial, Antonia Ștefănescu nu dorea să renunțe la Kanal D, ci doar să își găsească un job part-time pe lângă cel de reporter pentru a face mai mulți bani. A dat interviu pentru un alt loc de muncă, unde e clar că era mult mai bine plătită, dar și că domeniul o atrăgea mult mai mult, așa că a renunțat la televiziune fără a sta pe gânduri.

S-a nimerit pur și simplu jobul acesta printr-o vecină care a plecat din țară! Eu inițial voiam ceva part time pe lângă ce faceam la Kanal, ca să mai fac un ban. Dar am venit la interviu și am rămas. Am zis să fac schimbarea, că nu mi-a ieșit în cale degeaba. Sunt la program acum ce-i drept, cu toate astea, e mai bine din toate punctele de vedere', a mai spus Antonia.

Cum se înțeleg Antonia și Andrei Ștefănescu după aproape trei ani de la divorț

Au trecut trei ani de când Antonia și Andrei Ștefănescu au divorțat, însă în continuare sunt surprinși împreună de către fani. Cei doi au spus clar, pentru a nu lăsa loc de interpretări, că nu mai există cale de împăcare între ei, însă se văd des prin prisma fiului pe care-l au împreună. Atât el, cât și ea, se preocupă de creșterea micuțului lor și au grijă să își facă programul în funcție de necesitățile lui.

La noi mereu a fost la libera înțelegere, stăm cu el fiecare în funcție de timpul pe care îl avem liber și mereu ținem cont de ce vrea Ayan! Doamne ajută, este totul bine! Chiar tot ce ține de Ayan se vorbește până și ce haine, șosete și alte lucruri trebuie luate! Acum cu școala, rechizite și alte lucruri. Mă ajută foarte mult Andrei, acum de când mi-am schimbat locul de muncă, asta pentru că nu mai am atât de mult timp liber ca înainte. În timpul săptămânii nu reușesc să ajung eu mereu să-l iau de la școală și merge el. Ne susținem! Facem puștiul fericit!', a mai spus Antonia pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton