Cu ce se ocupă Carol Ionescu, fiul Magdei Catone și al regretatului Șerban Ionescu. La 25 de ani, este actor și producător

 Calin Maria Bianca
.

Fiul Magdei Catone, Carol Ionescu, îi calcă pe urme actriței. Fiul regretatului mare artist Șerban Ionescu și al actriței Magda Catone se numără printre starurile cinematografiei din România. La vârsta de doar 25 de ani, acesta joacă în cel mai recent proiect cinematografic al regizorului Bogdan Theodor Olteanu. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Magda Catone are cu ce să se mândrească. Fiul ei îi calcă pe urme cu pași repezi, fiind în acest moment printre starurile din cinematografia românească. Carol Ionescu a filmat pentru filmul Taximetriști', care vine ca un remake al piesei de teatru cu același nume. Pe lângă rolul din acest film, Carol Ionescu este și directorul artistic al Festivalului de Teatru și Film Șerban Ionescu', dar și producător pentru două scurtmetraje.

catone-9catone-9

Carol Ionescu a acceptat cu zâmbetul pe buze să fie unul dintre personajele acestui film. A muncit mult și și-a dat tot interesul, iar munca cu siguranță o să-i fie apreciată. Filmările pentru 'Taximetriști' s-au încheiat, urmând ca filmul să fie difuzat în cinematografe începând cu 20 ianuarie 2023. Până atunci însă, Carol Ionescu are numeroase alte proiecte de finalizat și coordonat.

Citește și: Magda Catone, la 9 ani de la moartea lui Șerban Ionescu:”Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Citește și: Magda Catone se mută din apartamentul în care a locuit cu Șerban Ionescu.Cu cine va sta actrița: „Vreau să…”

Citește și: Horia Brenciu revine la Pro TV.Pentru ce emisiune a filmat artistul

Citește și: Cine este părintele Calistrat Chifan.Preotul filmat când lovește o femeie a mai fost cercetat pentru comportament violent

Cu ce se ocupă Carol Ionescu, fiul Magdei Catone și al regretatului Șerban Ionescu

Carol Ionescu a vorbit deschis despre filmul în care are un rol destul de important. A reușit să ajungă aici la doar 25 de ani și totodată este și directorul artistic al Festivalului de Teatru și Film Șerban Ionescu'. De asemenea, în același timp este și producător pentru două scurtmetraje, ceea ce nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze, atât lui, cât și mamei sale.

Filmul are calitățile unui film comercial, te poți identifica ușor cu personajele, cu limbajul și cu situațiile, dar și calitățile unui film de artă, îți descrie o lume fictivă, dar atât de similară realității imediate, plus că are o echipă artistică preocupată de livrarea unui produs valoros', declară Carol Ionescu despre filmul în care a jucat, potrivit Click.ro.

Alături de cine mai joacă în film Carol Ionescu?

Carol Ionescu nu este singurul tânăr cu vârsta până în 30 de ani în acest film ce urmează a fi difuzat pe data de 20 ianuarie 2023. În distribuție se numără și Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Maria Popistașu, Victoria Răileanu, Monica Bârlădeanu, Andi Vasluianu și Cosmin Nedelcu (Micutzu). Totodată, sunt prezenţi și Adrian Nicolae și rapperul Spike.

Ce relație are Carol Ionescu cu mama lui, Magda Catone

Magda Catone a fost nevoită să își crească fiul singură. La vârsta de 17 ani, acesta și-a pierdut tatăl, astfel că de atunci actrița a ținut loc și de mamă și de tată în viața fiului ei. Cu toate astea, a primit o educație ca la carte și are parte de un succes grandios, mai ales că le calcă pe urme părinților. Carol Ionescu se înțelege foarte bine cu cea care i-a dat viață. Mai mult decât atât, și la vârsta aceasta locuiește alături de ea și de animalul lor de companie.

„Are 25 de ani, locuiește cu mine și cu pisica. Ceea ce mi-am dorit toată copilăria, să studiez muzica, am reușit cu Carol. L-am forțat. Sunt o mamă permisivă, nu mă înfior de situațiile care îmi sunt date. Amândoi suntem ordonați, facem mai toate lucrurile împreună. Ne înțelegem din ochi’, a spus Magda Catone la Acces Direct, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton