Cu ce se ocupă Claudia Pavel în America, după ce s-a mutat la Miami: "Mă ocup și de doctoratul în Filologie pentru care trebuie să călătoresc mai mult"

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce se ocupă Claudia Pavel în America. Claudia Pavel a ales să locuiască în Miami, America, alături de fiul ei. Deși vizitează des România, artista a reușit să se afirme peste hotare, unde și-a găsit o nouă pasiune. Claudia Pavel lucrează în domeniul radio-ului și a reușit să se facă remarcată datorită profesionalismului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 39 de ani, Claudia Pavel a început un nou capitol în viața ei. Artista a decis să locuiască atât în România, cât și în Miami, America, pentru a fi alături de fiul ei Noah. Acum, micuțul cântăreței se poate bucura de prezența ambilor părinți în viața lui, iar Claudia Pavel se simte mai împlinită ca niciodată. Artista este, mai nou, prezentatoare la un post de Radio, unde ia interviuri vedetelor și artiștilor internaționali. Claudia este fericită deoarece se poate dedica mai mult familiei și în același timp să aibî o carieră înfloritoare.

claudia_pavel_97827500claudia_pavel_97827500

Cu ce se ocupă Claudia Pavel în America, după ce s-a mutat la Miami

Claudia Pavel și-a văzut visul cu ochii, deoarece a reușit să devină prezentatoare la unul dintre cele mai importante radiouri din Miami, acolo unde are invitați pe măsură.

Citește și: Cine este Ada Galeș de la America Express 2023. A moștenit talentul artistic de la mama ei

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram. A spus dacă sunt sau nu împreună: „Nu știu ce caut. Eu nu am…’

Sunt onorată că am ocazia să lucrez la cel mai mare radio dance din Miami și că pot intervieva asemenea legende. E o binecuvântare și un vis împlinit. De când sunt aici fac și emisiunea Coffee&Cream pentru Canal 33 în România, care se difuzează duminica, de la ora 20.00. Pregătesc și proiecte muzicale și veți afla de ele în momentul în care mă voi pregăti de lansare, vin destul de des acasă în România, unde îmi book- uiesc concerte, evenimente, pe care le onorez cu drag dar mă ocup și de Doctoratul în Filologie, care îmi ocupă foarte mult timp și pentru care trebuie să călătoresc mai mult.', a spus Claudia Pavel pentru publicația Ciao.

Claudia Pavel se împarte între Miami și România

Claudia Pavel simte că a luat o decizie foarte inspirată având în vedere mutarea în Miami, căci și fiul ei beneficiaă de prezența ambilor părinți în viața lui.

Viața e superbă, suntem la Miami, dar nu îmi place să spun că m-am mutat, mai degrabă mă extind, pentru că în România nu s-a schimbat nimic. Casa noastră e tot acolo, la care mergem destul de des, mama și tata sunt acolo, eu lucrez în continuare în România și pentru România și e minunat că acum, social media, în special Instagramul, a făcut să fie posibil să putem trăi oriunde în lume, fiind totodată prezenți prin canalele noastre proprii, la noi în țară.', a mărturisit Claudia Pavel pentru Ciao.ro.

Claudia Pavel și tatăl fiului ei s-au împăcat după 10 ani

Anul trecut, pentru prima oară după ani buni, Claudia și fiul ei l-au vizitat pe Jeremy de Crăciun, în Las Vegas, iar acesta a fost primul pas spre împăcare, care s-a produs de dragul fiului lor. Acum, de ziua fiului său, care a împlinit recent 11 ani, Jeremy a fost din nou alături de Noah și de mama lui, de data aceasta în Miami, unde puștiul a avut parte de o aniversare grozavă.

Extrem de zâmbitori și emoționați, cei doi părinți s-au fotografiat alături de fiul lor.

„La mulți ani, pentru cel mai minunat dar pe care ni l-a dat Dumnezeu în urmă cu 11 ani, prețiosul nostru fiu, prințul nostru, Noah Mihail!

Ești lumina vieților noastre, ești totul pentru noi. Este o binecuvântare, o onoare și o bucurie pentru noi să te vedem crescând așa frumos. E un privilegiu divin, pentru care sunt recunoscătoare! Te iubesc mai presus de viață, de cuvinte, de Univers, ești lumea mea! Fie ca Domnul să te protejeze și să-ți ghideze pașii, în fiecare secundă a călătorie tale. Fie ca dorințele tale să devină realitate‘, a scris Claudia Pavel pe Instagram.

FOTO: Instagram Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton