Cu ce se ocupă Daniela Crudu în prezent: „După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie"

.

Daniela Crudu are o nouă viață de când are doi copii. Fosta asistentă TV a renunțat să mai meargă în cluburi și să mai apară la emisiunile TV. Prioritatea ei sunt acum fiica și fiul ei, Daiana și Dominic, dar și Daniel, iubitul ei. Daniela Crudu onorează doar acele contracte de imagine care merită, iar atunci îi lasă pe cei mici cu bunicii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Daniela Crudu a devenit anul trecut mama unei fetițe, iar anul acesta, chiar de Paște, a adus pe lume un băiețel. Vedeta a reușit să scape rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii și arată mai bine ca niciodată. Bruneta are, de asemenea, doar cuvinte de laudă despre cel care a cucerit-o. Ea recunoaște că îi e alături și nu iubește celebritatea.

daniela crudu 4daniela crudu 4

De ce nu mai apare Daniela Crudu așa des la TV

Daniela Crudu și-a făcut ordine în priorități. Astăzi, familia e cea mai importantă pentru ea. Deși mai primește invitații la televiziune, și-a rărit radical aparițiile.

„Nu le onorez pe toate, că nu am timp. Îmi dedic viața familiei și aleg doar ce merită. Las copiii la bunici, dar trebuie să și merite. Odată pe lună fac un shooting pentru un contract.

Motivul este familia, am doi copilași superbi pe care îi iubesc nespus de mult și am pus accent pe ei. Primesc invitații să vin în emisiuni, dar nu vreau să vin să mă spovedesc. Prefer să-mi văd de viața mea și să nu vorbesc de viața mea personală la televizor', a povestit Daniela Crudu la emisiunea Un show păcătos, la Antena Stars.

Citește și: Cum și-a descoperit Michaela Prosan pasiunea pentru actorie: „Curiozitatea m-a împins să fac multe lucruri, iar întâlnirea cu actoria nu a fost întâmplătoare. E o meserie cu și despre oameni. Mă fascinează…” /

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu socrii. Medana Oprea: „Nu a făcut nicio diferență între mama mea și mama lui. Părinții mei știu…” Cum gestionează momentele tensionate din cuplu / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. S-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau

Citește și: Luminița Anghel recunoaște că e adepta operațiilor estetice: „De bun-simț, care să nu mă facă de nerecunoscut. Orice femeie trebuie să se simtă bine în pielea ei”. Cum se menține în formă, după ce a slăbit / EXCLUSIV

Citește și: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine! Nu se vede nimic din…'. Raluca Pastramă a răbufnit și la adresa lui Dan Capatos, după filmările pe care Pepe i le-a arătat la TV

De ce și-a botezat Daniela Crudu fiul în secret

Daniela Crudu a lăsat în urmă viața agitată din trecut. Acum iubește discreția și recunoaște că îi e bine. așa. Chiar și botezul fiului ei a ales să îl facă doar în prezența celor mai apropiate persoane, fără presă și alte artificii de imagine.

„Nu a fost în secret. Dacă nu am anunțat pe nimeni, nu înseamnă că a fost în secret. Ce să zic? Să vină toată presa la mine? Mi-am chemat prietenii, nu a fost nimic secret. Îmi e bine așa cu familia. După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie. Dacă voiam la televizor, mă duceam, că sunt chemată, dar nu mai vreau', a mai spus Daniela Crudu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton