Cu ce se ocupă Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Ce studii are și când a debutat în actorie

 Martin Lorena
.

Cu ce se ocupă Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton. Cei doi nu s-au mai ferit de ochii lumii și și-au făcut publică povestea de dragoste. Dacă Cheful de la Antena 1 este extrem de cunoscut, despre partenera sa nu se știu atât de multe. Iată cu ce se ocupă Doina Teodoru!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși împreună în mai multe ipostaze romantice. Ulterior, după ce presa a speculat că ar avea o relație, cei doi au confirmat zvonul, iar de atunci sunt mai fericiți ca niciodată. Dacă despre juratul de la Chefi la Cuțite se știu foarte multe detalii, despre Doina Teodoru nu s-au auzit multe lucruri de-a lungul anilor.

scarlatescu-si-doina-teodoru-1scarlatescu-si-doina-teodoru-1

Aceasta este cunoscută de cunoscătorii de film și teatru deoarece este actriță. Iată cu ce se ocupă, concret, iubita lui Cătălin Scărlătescu!

Citește și: Dieta prin care Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme.La ce alimente a renunțat

Citește și: De ce a fost Chef Cătălin Scărlătescu dat afară de la un restaurant:„Am făcut o tâmpenie. Am primit un șut și…’

Citește și: Irina Columbeanu a fost premiată pentru performanțele sale de la liceul din Malibu:„Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor’

Citește și: Tudor Ionescu de la Fly Project bea 7-8 litri de apă pe zi.Cum arată după ce a slăbit 40 kg

Cu ce se ocupă Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie, în anul 2012, iar de atunci și-a început cariera de actriță. Aceasta, în prezent, joacă pe scena teatrelor „Mic și „Teatrul de Comedie' din București. Mai mult decât atât, are un succes incredibil la public, motiv pentru care apare destul de des pe micile ecrane.

Precum tot mai multe persoane publice de la noi, și Doina Teodoru se numără printre creatorii de conținut din noua generație. Aceasta are un număr impresionant de fani pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii, clipuri amuzante sau secvențe din spectacolele sale.

Aceasta nu doar că este actriță de teatru, ci a jucat și în filme sau seriale televizate. Printre cele mai cunoscute apariții ale sale, menționăm „Happy Meal', în anul 2011; „Love Locker', în anul 2016; tot în anul 2016 a jucat în „Băieți de oraș', iar în anul 2019 a jucat în „See You Soon'.

De asemenea, un punct important al carierei sale a fost anul 2017. Atunci, Doina Teodoru a urcat pe scena iUmor și a cucerit instant juriul. Ulterior, ea a făcut o impresie bună și în rândul telespectatorilor, care au desemnat-o câștigătoare.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton