Cu ce se ocupă Dragoș Moștenescu la 5 ani după ce s-a mutat la Londra. Celebrul Costel din "La bloc" are un nou proiect important

 Oana Pantazi
.

În urmă cu 5 ani, Dragoș Moștenescu, simpaticul actor din serialul „La bloc”, s-a mutat la Londra. Dezamăgit că în România reușea tot mai greu să facă față unui trai decent, Dragoș Moștenescu și-a luat soția, cei trei copii și cățelul și a plecat în lume. Iată cu ce se ocupă actorul acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În România era celebru, însă Dragoș Moștenescu a avut curajul să o ia de la capăt într-o țară străină, unde nu este deloc ușor pentru actorii care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză. Cu toate acestea, după 5 ani de Londra, carismaticul actor, care pe 1 aprilie a împlinit 55 de ani, are proiecte noi în țara de adopție și privește lucrurile cu optimism.

4132087_82535194132087_8253519

Cu ce se ocupă Dragoș Moștenescu la Londra

Din nefericire, după ce au devenit cunoscuți și îndrăgiți de o țară întreagă, cei mai mulți dintre actorii serialului La bloc nu au mai găsit oportunități profesionale la fel de atractive. Printre ei și carismaticul Dragoș Moștenescu, cel care l-a interpretat cu multă savoare pe Costel Jurcă.

Cu toate că, în România, era de mult timp un actor consacrat, iar serialul „La bloc” i-a adus un capital imens de popularitate, Dragoș Moștenescu s-a declarat dezamăgit de condițiile de viață din țară și s-a mutat la Londra, deși împlinise 50 de ani și avea trei copii de vârstă mică. Acum, fiul său Luca și gemenele Elena şi Ana sunt la vârsta adolescenței și s-au adaptat foarte bine la Londra. Actorul, la rândul său, a avut câteva proiecte de succes și, în plus, predă actorie.

Citește și: Tily Niculae, amintiri neplăcute din perioada serialului La Bloc: „Nu ai cum să uiți foametea, frigul…”

Citește și: O tragedie l-a împiedicat pe Americanu’ din La Bloc să avanseze în Armată. Ce l-a șocat pe Emil Mitrache

Citește și: Dan Negru, după ce a văzut serialul în care joacă președintele Ucrainei: „Prototipul pe care a fost construit actorul Zelenski…'

Citește și: Ștefan Bănică, afirmație ironică despre noile vedete din showbiz-ul românesc: „Sunt atâtea de care n-am auzit în viaţa mea şi n-am habar cu ce se ocupă”

Dragoș Moștenescu, implicat într-un proiect BBC

Acum, Dragoș Moștenescu este implicat într-un proiect BBC, pentru care filmează chiar în această perioadă. De altfel, în urmă cu doi ani, actorul s-a bucurat de succes cu serialul său online, notează Click.

„Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită THE MOș (Moşteneştii)' despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile”, povestea actorul, în urmă cu doi ani, pentru Click!

Actorului nu i-a fost ușor în pandemie

Lui Dragoș Moștenescu nu i-a fost ușor să răzbească în Marea Britanie, dar încet, încet, actorul de 55 de ani a reușit să-și facă un nume cunoscut și apreciat acolo.

„Am avut spectacole cu show-ul meu All Aboard!’ – o comedie muzicală tip one-man-show, cu pian live pe scenă, spectacol care a fost foarte bine primit de criticii din UK şi programat anul trecut pentru 23 de reprezentaţii la Edinburgh Festival, cel mai mare festival de arte din Europa. Însă, acum toată industria de divertisment este adormită, ca să mă exprim frumos. Doar online-ul mai funcţionează în această perioadă', povestea actorul pentru Click, cu doi ani în urmă, referindu-se la perioada în care pandemia COVID-19 a blocat totul în lume.

Dragoș Moștenescu a susținut, încă din 2018, spectacole de comedie la Leicester Square Theatre. În plus, o perioadă actorul a lucrat împreună cu Oliver Popa în cadrul AB Music Academy, unde conducea secția de dramă. Cei doi au pus în scenă spectacolul tip one-man-show, dar și un musical pentru copii intitulat „Cartea Poveștilor'. Iar alături de Oliver Popa și de ceilalți profesori, Dragoș Moștenescu pregătea tinerii pentru actorie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton