Cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. Daria își câștigă singură banii: "Nu ne-a cerut niciodată nimic, nici mie, nici tatălui ei. Întotdeauna a avut serviciul ei..."

.

Narcisa Suciu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața este o fiică, Daria, în vârstă de 25 de ani, care nu i-a călcat pe urme mamei sale. Recent, Narcisa Suciu a vorbit despre fiica ei și a mărturisit cu ce se ocupă la finalul liceului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu se numără printre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Artista are o carieră de succes și o familie minunată. Vedeta are o fiică în vârstă , dar spre surprinderea multora, Daria a decis să nu calce pe urmele mamei sale.

narcisa suciu si fiica ei darianarcisa suciu si fiica ei daria

Narcisa Suciu s-a stabilit în Finlanda împreună cu Daria în urmă cu 13 ani, iar artista vine des în țară pentru proiectele pe care le are în desfășurare. Daria va susține licența anul viitor în primăvară și a ales să lucreze în tot acest timp.

Citește și: De ce Narcisa Suciu petrece sărbătorile de iarnă în România. Cum se simte artista, după ce a avut septicemie: „Am rămas cu o sensibilitate la plămâni și…'

Citește și:Cum a fost cucerită Narcisa Suciu de soțul finlandez, Veikko Miettinen: „Nu știu care alt bărbat ar fi acceptat '. Sunt căsătoriți de 13 ani

Citește și:Ce este Urbex, trendul de pe TikTok care pune viața tinerilor în pericol. Poliția Capitalei a demarat o anchetă

Citește și:Cum a început relația dintre Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru: „Îmi era un pic teamă. Era un băiat mai petrecăreț'. Sunt căsătoriți de doi ani

Cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. Daria a fost solista formației în liceu, dar acum a ales un alt domeniu

Narcisa Suciu are o carieră de succes, dar și o familie minunată alături de soțul ei finlandez și fiica ei, Daria. Tânăra are 25 de ani și va susține licența anul viitor în primăvăra. Deși este în ultimul an de facultate, fiica Narcisei Suciu muncește, dar nu în domeniul artistic. Daria nu a călcat pe urmele mamei sale, deși a fost solista formației în liceu.Daria lucrează la un magazin de pictură. „Ea e un copil, care a lucrat din momentul în care a terminat liceul, în paralel cu școala, absolut tot timpul. Nu cred că a avut 2 luni în care să nu lucreze, nu știe altfel. Cred că primul job era la o grădiniță, pe urmă la o creșă. Și am zis: mama, cred că nu e o idee foarte proastă. Pentru că eu în momentul în care am avut-o pe ea, mi-am dat seama că e primul moment în care am văzut un nou născut.

Adică chiar nu știam cum se face cu un bebe, dar ea a avut ocazia să experimenteze chestia asta deja. Pe urmă a lucrat la o librărie foarte mare, librăria națională cum ar veni. Pe urmă a fost angajata universității la care este studentă, iar acum lucrează la magazinul de unde își cumpără pensulele, pânzele și asta o încântă foarte tare, pentru că fiind angajat are 70 la sută reducere la pânze și la culori și asta sigur că înseamnă foarte mult pentru ea. Dar e un copil harnic, mă rog, nu mai e un copil că e o femeie în toată firea. E o femeie harnică și foarte responsabilă.„, a spus Narcisa Suciu pentru playtech.ro.

Narcisa Suciu: „Întotdeauna a avut serviciul ei”

Narcisa Suciu este foarte mândră de fiica ei, Daria. Tânăra a cochetat cu muzica în liceu, dar mama ei a declarat că era foarte bună, dar niciodată nu a încurajat-o să meargă pe acest drum. Mai mult, fiica Narcisei Suciu a avut mai multe joburi de-a lungul timpului si a vrut să fie independentă.

” Are 25 de ani și este genul acela de copil care nu ne-a cerut niciodată nimic, nici mie, nici tatălui ei. Adică nu i se părea pur și simplu că i se cuvine să fie întreținută de noi doar din cauză că era studentă. Întotdeauna a avut serviciul ei part time sau full time, după cum îi permitea timpul.. În școala findlandeză la orele de muzică toți copiii învață să cânte, măcar la un instrument, dacă nu la mai multe. Încep cu fluierul și de acolo se duc înspre percuții. Liceul are întotdeauna o formație și ea era solista formației în liceu, doar că eu nu aveam voie să mă duc să o ascult cântând.La un moment dat am mers, m-am ascuns de ea și am mers să o ascult cântând și mi s-a părut mai bine decât mă așteptam. Nu știu cum să zic, aveam așteptări mai mici, era bine, nu atât de bine încât să o încurajez să facă din asta o meserie.”, a mai spus artista.

Cu toate că Daria preferă să activeze în alt domeniu, va fi întotdeauna pasionată de muzică. „Cred că e bine în viață să știi din toate câte puțin. La fel cum i-am spus, la un moment dat, că nu ar fi rău să aibă carnet de șofer. Nu înseamnă că trebuie să conducă în fiecare zi, dar dacă cumva se află într-o situație în care se întâmplă ceva și e nevoie să ia mașina și să plece urgent, să poată să o facă.”,a conchis Narcisa Suciu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton