Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor. Tudor și-a descoperit marea pasiune: "Singur a învățat, s-a autoperfecționat"

 Dumba Gabriela
.

Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor. Carmen Tănase este foarte mândră de fiul său și este cum nu se poate mai bucuroasă că Tudor Parhon a decis să se întoarcă în România. Fiul lui Carmen Tănase a muncit o perioadă în Olanda, ca regizor, încercând să se realizeze profesional la Amsterdam, dar între timp și-a descoperit o altă mare pasiune și a renunțat la meseria lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor. La 34 de ani, băiatul lui Carmen Tănase preferă discreția și nu a profitat niciodată de pe urma celebrității mamei sale, una dintre cele mai talentate și mai iubite actrițe din România. A locuit mulți ani departe de țară, în Olanda, unde a încercat să-și facă un nume de unul singur, însă pandemia l-a determinat să se întoarcă acasă.

carmen_tanase_31086300-1carmen_tanase_31086300-1

Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor

Carmen Tănase a vândut tot și s-a mutat la țară alături de mama și fiul ei. Cei trei se bucură de o viață liniștită lângă Târgoviște, iar Tudor Parhon a renunțat la meseria de regizor și a descoperit pasiunea pentru pictură.

Sunt mare iubitoare de artă. Băiatul meu se ocupă cu asta, deci sunt familiarizată cu această lume cât de cât. Fiul meu pictează, am tablouri în casă, am lucrările lui. Sunt colecționară atunci când vine vorba despre tablourile fiului meu. Merg ori de câte ori am ocazia pe oriunde prin lume, să văd ce mai este nou sau să văd vechile lucrări de care sunt îndrăgostită sau pe care le știu din albume.', a declarat Carmen Tănase pentru ego.ro.

Tudor Parhon a renunțat la meseria de regizor și a îmbrățișat marea pasiune pe care o are, arta. Carmen Tănase ne-a mărturisit că băiatul ei nu mai are gânduri de a se întoarce la cinematografie. Vedeta îl susține în tot ce face, ba chiar a păstrat prima lucrare pe care acesta a făcut-o:

Da. O păstrez, sigur că da, este un cărbune. (n.r. prima lucrare a fiului) El s-a apucat târziu, în urmă cu 8 ani. El are studii de regie, nu de arte plastice. Singur a învățat, s-a autoperfecționat și acum este OK. Deocamdată nu, doar arte plastice. (n.r. fiul ei nu se mai gândește să facă regie)'.

Citește și: Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de la Antena 1: „Toate au un început…’

Citește și: Cum au împărțit Oana Ioniță și soțul ei custodia copiilor, în plin proces de divorț: „Să nu simtă vreo diferență de iubire, de atașament…’

Citește și: Ce înseamnă sintagma „de bună seamă’ de la BAC 2023. Ministrul Deca, clarificări după petiția elevilor privind această expresie

Carmen Tănase a colaborat profesional cu fiul său

Când fiul ei era în anul III la facultate, Carmen Tănase l-a ajutat la un proiect. Pe durata filmărilor, cei doi nu s-au bazat pe relația de mamă-copil, ci, mai degrabă, au avut o legătură de actor și regizor.

Am lucrat când era în anul III la facultate. A studiat film în Olanda. Am lucrat, era foarte bun. Nu am considerat că este fiul meu și nici el că sunt mama lui. A fost o relație de regizor și actor. Am fost foarte ascultătoare. Sunt ascultătoare pe platou, dacă am de la cine să ascult.

Foarte rar se întâmplă să nu am, dar, în general, mi-a dat Dumnezeu regizori excepționali, la care mă uit ca la Soare. Nu avem același nume. (n.r. lumea nu l-a asociat cu ea) În Olanda, cine să știe de mine? Nu prea, nu.', a mai declarat Carmen Tănase pentru ego.ro.

Cum îl descrie Carmen Tănase pe fiul său

„Fiul meu are o viziune diferită dintotdeauna. Când era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta.

A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriză pentru el. Sunt deja mâncate. Pe mine mă ceartă că mă uit la televizor. Este mai informat decât majoritatea celor care apar la televizor’, a povestit Carmen Tănase despre fiul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton