Cu ce se ocupă Florin Dumitrescu după demisia de la Chefi la Cuțite: "Am băgat bucătăria în renovare"

 Oana Pantazi
.

Florin Dumitrescu reușește, se pare, după demisia de la Chefi la cuțite, să recupereze momentele pierdute alături de familie și de prieteni. Luna trecută, vestea că cei trei chefi au ales să nu mai facă parte din cel mai urmărit show culinar a luat prin surprindere pe toată lumea, iar acum fiecare încearcă să meargă înainte în noua realitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Florin Dumitrescu după demisia de la Chefi la cuțite. Are mai bine de o jumătate de milion de urmăritori pe Instagram și este foarte iubit de fani, care încă intră pe pagina lui să îi spună cât de mult regretă că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu vor mai fi jurații chefi la cuțite. Încă nu s-a aflat motivul real pentru care cei trei au demisionat, varianta oficială fiind starea de oboseală pe care ar fi acuzat-o toți trei… Între timp, viața merge înainte și încet, încet, chefii revin la ale lor. Florin Dumitrescu își ține în permanență fanii la curent cu activitățile sale.

ce-ce-s-au-certat-florin-dumitrescu-si-catalin-scarlatescu-la-chefi-la-cutite-2-copy-copy-copyce-ce-s-au-certat-florin-dumitrescu-si-catalin-scarlatescu-la-chefi-la-cutite-2-copy-copy-copy

Cu ce se ocupă Florin Dumitrescu după demisia de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu se ocupa de mai multe proiecte și când era jurat la Chefi la cuțite, însă acum, după demisie, are mai mult timp de alocat familiei și pasiunilor sale. Simpaticul chef ține legătura permanent cu fanii din mediul online, cărora le dezvăluie ce face pas cu pas. În weekend le dezvăluia urmăritorilor programul său, fără să uite, de asemenea, să-și felicite prietenii la ceas aniversar.

„Gânduri de azi: Am băgat bucătăria în renovare, nu aia de acasă, ci una dintr-un depozit. Nu mă mai pot uita la știri, prea mulți copii în suferință. Gânduri bune pentru Caddy de la Mafia. La mulți ani pentru Cristi Chivu! La mulți ani pentru toți care își serbează ziua de nume!', a scris el pe Instagram.

Citește și: Florin Dumitrescu și-a sărbătorit fiica în prima zi de Paște: „Pokemonul ăsta mic o să ajungă departe…’Ce promisiune emoționantă i-a făcut fetiței

Citește și: Ce mănâncă Florin Dumitrescu, atunci când nu ia masa la restaurant. Iată cum a fost surprins juratul de la Chefi la Cuțite

De asemenea, Florin dumitrescu nu a uitat să le spună fanilor cum a încheiat săptămâna.

„Gânduri de duminică – am fost la liturghie și m-am bucurat că am dat mâna cu maestrul Vexxatu. Iar am cumpărat plante, dar de data asta a găsit Cristina super preț la iederă, practic ne-a scos din foame„, a mai scris el.

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soție, de ziua ei

Cristina Dumitrescu a împlinit 40 de ani, iar soțul și tatăl celor adorabile fiice ale sale, Florin Dumitrescu, i-a făcut o declarație de dragoste superbă, prin intermediul unui mesaj dulce-amar, extrem de emoționant, din care, în afară de dragostea imensă pe care i-o poartă ei, te face să te gândești și că demisia de la Chefi la cuțite a fost o alegere foarte dificilă…

„Singurul moment din această toamna care mă scoate la suprafață și îmi aduce bucurie și zâmbet este ziua ta! Mi-aș fi dorit să putem fi în Portugalia, așa cum am planificat, dar din păcate ghinioanele au cam stat pe geaca noastră, promit să încerc să îți reproduc căldura pe care am fi trăit-o acolo. Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum, când trăim ce trăim! Învățăm amândoi că frica nu are cum să învingă acolo unde este iubire! Te iubesc, Zelda! La mulți ani!”, i-a scris Florin Dumitrescu soției sale, Cristina, la ceas aniversar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton