Cu ce se ocupă fratele mai mare al Adelei Popescu. Călin are o afacere în agricultură: "Cultura noastră ecologică este de top și de asta ne și lăudăm cu ea"

 Dumitrache Laura
.

Cu ce se ocupă fratele mai mare al Adelei Popescu. Adela Popescu are doi frați și are o relație specială cu ei. Spre deosebire de sora lor, Călin și Bogdan au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Călin, fratele mai mare al Adelei Popescu este antreprenor și de ceva vreme și-a deschis o nouă afacere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă fratele mai mare al Adelei Popescu. Fosta prezentatoare TV are o relație apropiată cu cei doi frați ai ei, iar apropierea lor a avut loc în momentul în care toți și-au întemeiat o familie. Vedeta se laudă cu Bogdan și Călin ori de câte ori are ocazia. Bogdan este cadru militar, iar Călin, fratele mai mare al vedetei este afacerist.

calin popescucalin popescu

Cu ce se ocupă fratele mai mare al Adelei Popescu. Călin Popescu, fratele mai mare al Adelei Popescu este antreprenor, iar recent și-a deschis un business nou. Actrița și soțul ei au mers să îl ajute pe Călin în mod direct. Mai exact, fratele mai mare al vedetei are o afacere cu prune.

Citește și: Cadoul romantic pe care Adela Popescu l-a primit de la Radu Vâlcan, de ziua ei: „Am scos-o din nebunia ei frumoasă și i-am făcut…”

Citește și:Adela Popescu către Radu Vâlcan, după ce el s-a plâns că a rămas singur acasă, cu cei trei copii: „Sforăie, a picat lat…”

Citește și:„E foarte greu să ignori mesajele de: ‘moldoveancă, ‘scârbă, ‘proastă, ‘du-te la tine acasă. Trebuie să se oprească”. Irina Rimes, reacție după ce Theo Rose a plâns la Vocea României și a fost jignită de fani

Citește și:Alejandro Fernandez, iubitul lui Emil Rengle, a întors patru scaune la Vocea României și e în echipa lui Smiley: „Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine”

Cu ce se ocupă fratele mai mare al Adelei Popescu

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Fosta prezentatoare tv are o carieră de succes și o familie minunată. Vedeta are doi frați mai mari, Călin și Bogdan, cu care are o relație specială. Călin Popescu este fratele mai mare al actriței, și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Călin este antreprenor și de ceva vreme are o afacere cu prune, un concept 100% bio, la de curând, Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajutat la culesul prunelor.

'Din păcate, într-adevăr, e aproape imposibil să faci afaceri în agricultură fără să ai alte afaceri. Trebuie să vii cu bani de acasă, să vii cu investiții. Imaginează-ți că o investiție de genul acesta trebuie susținută cam 4-5 ani până începe să producă ea. Cu angajați, cu tot felul de tratamente, nu este deloc simplu. Nu poți să faci doar asta', a povestit Călin Popescu, potrivit ego.ro.

Călin Popescu: „Am gândit business”

Călin Popescu, fratele mai mare al Adelei Popescu a decis să deschidă o afacere bio și recunoaște că motivul a fost de a face bani, dar și de a aduce pe piața din România fructe naturale. De asemenea, Călin speră ca pe viitor să vândă fructele și în magazinele din afara țării, desi familia sa îi sugerează să se gândească de mai multe ori înainte de a lua decizia de a vinde prunele în afara țării.

'Evident că am gândit business. Deci nu avem timp de romantisme, dar în același timp sunt foarte focusat pe produse de calitate, adică produse care nu fac rău în primul rând. Iar cultura noastră ecologică este de top și de asta ne și lăudăm cu ea. E producție ecologică.(…)Ne găsiți cam în toate supermarket-urile din România. Deocamdată suntem doar intern, dar nu știu, depinde cine plătește cel mai bine. Totuși v-am zis că vreau să fac business. Promit că mă voi gândi la ideea de a rămâne doar un producător local', a mai spus fratele Adelei Popescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton