Cu ce se ocupă Ilinca Vandici, după ultima ediție a emisiunii Bravo, ai stil!: "De astăzi începem împreună o nouă etapă"

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce se ocupă Ilinca Vandici, după ultima ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Ilinca Vandici se bucură de mult succes, în rolul de prezentatoare la emisiunea Bravo, ai stil, de a Kanal D. Totuși, se spune că cel mai recent sezon al show-ului de modă, ar fi fost ultimul. Ilinca Vandici continuă să fie prezentă totuși în domeniul mass-media. Iată unde o pot vedea fanii pe Ilinca Vandici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Ilinca Vandici, după ultima ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Ilinca Vandici este una dintre cele mai de succes prezentatoare ale momentului. Emisiunea Bravo, ai stil! a propulsat-o în atenția publicului, câștigând o mulțime fani, pasionați de show-ul de modă. Există totuși zvonuri, potrivit cărora ediția recent difuzată a emisiunii Bravo, ai stil! a fost ultima.

ilinca-vandici-anunt-tulburator-ce-s-a-intamplat-cu-prezentatoarea-bravo-ai-stil-am-facut-o-greseala-2ilinca-vandici-anunt-tulburator-ce-s-a-intamplat-cu-prezentatoarea-bravo-ai-stil-am-facut-o-greseala-2

Cu ce se ocupă Ilinca Vandici, după ultima ediție a emisiunii Bravo, ai stil!

Carismatica Ilinca Vandici a devenit una dintre cele mai apreciate prezentatoare. Vedeta s-a bucurat de un succes enorm la cârma emisiunii Bravo, ai stil!. La momentul actuala soarta show-ului este necunoscută și, se spune, că cea mai recentă ediție ar fi fost ultima. Ilinca Vandici este foarte implicată într-un proiect de suflet din zona online, care a adunat o mulțime de fani. Este vorba despre podcastul vedetei „Te ascult”, unde Ilinca Vandici realizează interviuri cu personalități publice de succes.

Chiar dacă fanii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la viitoarele apariții ale Ilincăi Vandici pe micile ecrane, podcastul prezentatoarei este o producție pe care vedeta mizează și care a prins la public.

În cadrul podcastului „Te ascult', Ilinca Vandici i-a avut ca invitați pe Theo Rose, Cătălin Botezatu, Dorian Popa, Larisa Iordache, Denise Rifai, Ioana Dichiseanu, Narcisa Suciu sau Andreea Marin. Podcastul a fost lansat acum un an, iar prima invitată la podcast a fost chiar Andreea Marin.

Citește și: Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin scandal de divorț: 'Te iubesc nepământenesc de mult. Ești sufletul meu pereche pe soartă și destin…'

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, prima apariție oficială împreună. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Citește și: „Mi-am revenit. Dumnezeu e mare, în nici măcar o lună a făcut să dispară toate metastazele'. Rona Hartner s-a vindecat de cancer, a doua oară. Ce decizie radicală a luat în carieră / EXCLUSIV

Citește și: Serialul Groapa a fost scos din grila Pro TV, după trei episoade difuzate. Ce au decis șefii postului TV: „Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să…’

„Dragilor, de astăzi începem împreună o nouă etapă, un nou drum al cunoașterii alături de femei puternice, remarcabile, care au reușit să învingă greutățile cu care s-au confruntat și au ajuns femeia de astăzi, pe care cu toții o admirăm! Eu sunt aici să ascult și să învăț din experiențele lor de viață, alături de voi! Invitata de azi mi-a marcat copilăria, este una dintre cele mai longevive persoane de televiziune, pe care o urmăream cu drag de pe vremea când nu știam nimic despre acest domeniu, sau că voi lucra în el, ea este Andreea Marin, o femeie pe care o admir tare mult!', a anunțat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a apelat la terapie, după ce s-a confruntat cu depresia

Ilinca Vandici este mereu cu zâmbetul pe buze și ascunde problemele tocmai pentru a nu-i încărca pe cei din jurul ei cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Așa a făcut și după ce a născut și s-a confruntat cu depresia postnatală. A pozat în femeia puternică, care poate să aibă și rolul de mamă, dar și să revină la filmări la locul de muncă. A ascuns totul și a trecut peste, însă lucrurile netratate au revenit în viața ei la începutul pandemiei, când a avut din nou stări depresive.

Prima dată am simțit după ce am născut (n.r. că trebuie să schimbe ceva). Atunci m-am confruntat cu depresia postnatală, n-am știut la momentul respectiv despre ce este vorba, n-am avut timp să îmi aloc mie în primul rând, pentru că începuserăm și filmările, era și copilul mic, și a trecut să le duc pe toate și am ascuns cumva totul sub preș. A venit perioada de pandemie, atunci când din nou m-am dus cumva spre aceleași stări, emoții, sentimente și trăiri și atunci mi-a dat seama: e ceva în neregulă, e clar că undeva trebuie să caut niște răspunsuri.’, a povestit Ilinca Vandici.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton