Cu ce se ocupă în prezent Cristi Bozgan, care a prezentat „Ferma” alături de Mihaela Rădulescu: „Consider că mi se potrivește în totalitate. Vine la pachet cu o greutate, dar oricui i-ar fi dificil să...”

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce se ocupă în prezent Cristi Bozgan, care a prezentat „Ferma' alături de Mihaela Rădulescu. Toată lumea știe faptul că Mihaela Rădulescu a prezentat emisiunea ‘Ferma„ alături de Cristi Bozgan în 2020. Deși se află la prima lui experiență în televiziune, Cristi a reușit să atragă atenția tuturor, astfel că telespectatorii se întreabă cum s-a schimbat viața lui de atunci, dar și cu ce se ocupă acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă înainte de a participa la emisiunea 'Ferma' și a fi partenerul de prezentare al Mihaelei Rădulescu, Cristi Bozgan stătea departe de lumina reflectoarelor și nu era familiarizat absolut deloc cu această lume, se pare că acum camerele de filmat au devenit cele mai bune prietene ale lui. Nu, nu mai prezintă vreo emisiune, ci mai mult decât atât, face parte din distribuția serialului, Clanul, de la Pro TV, unde are un rol neașteptat!

cristian-bozgan1-1280×720-1cristian-bozgan1-1280×720-1

Citește și: Cristian Bozgan, prezentatorul Ferma, e un bărbat curtat. Ce concurentă i-a făcut avansuri

Citește și: Cristi Bozgan, de la 'Ferma', are un trecut spectaculos, din care face parte și Mihaela Rădulescu

Citește și: Cove s-a împăcat cu Ioana Ginghină, după certurile iscate când el a devenit director la același teatru unde joacă actrița: „A avut niște nemulțumiri pe care și le-a exprimat public'/ Au fost iubiți în trecut

Citește și: Jador a plecat într-o călătorie pe Muntele Athos, înainte de nunta cu logodnica lui, Oana Ciocan: „La un moment dat în viață ai de ales'

Cu ce se ocupă în prezent Cristi Bozgan, care a prezentat „Ferma' alături de Mihaela Rădulescu

Ei bine, da! Cristi Bozgan are un rol în serialul românesc Clanul de pe Pro Tv. Nu, nu a fost prezent încă din primul sezon, ci din contră, intră chiar în ultimul, sub rolul unui interlop. Fără a ezita, a vorbit pe larg despre rolul său și experiența pe care a trăit-o în platourile de filmare, mai ales când s-a văzut alături de cele mai mari nume din industria cinematografică. Totodată, a vorbit și despre dorința arzătoare pe care o avea pentru un astfel de proiect, pe lângă cele la care a mai participat.

De-a lungul timpului, mai precis de când am pășit pentru prima dată pe un platou de filmare și până la ora actuală, am avut șansa să filmez multe și diferite formate de televiziune. De la genul reality, precum au fost sezoanele Ferma și până la participări în diverse emisiuni TV, difuzate în direct, nenumărate materiale filmate și live-uri, toate fac parte din experiența mea de până la acest moment.

De când mă știu, filmele și serialele de acțiune m-au fascinat. Oportunitatea de a juca în „Clanul', serial de mare succes, ocupă o poziție de top în cariera mea, cel puțin până la acest moment. Rolul este unul negativ și consider că mi se potrivește în totalitate. Scenariul vorbește de o lume complicată și surprinde lupta continuă între bine și rău. Iar eu nu am fost crescut la școala de fete.„ a spus Cristi Bozgan pentru Libertatea.ro.

Cristi Bozgan: „Prezența pe set alături de maestrul George Mihăiță, pot spune că există o presiune imensă„

Cristi Bozgan nu a ezitat și a spus clar că acest rol este unul foarte important pentru el, fiind un proiect de suflet, mai ales că a jucat alături de marii actori, precum George Mihăiță, pe care-l laudă în orice moment, dar și cu George Ivașcu și mulți alții.

„Din distribuție fac parte mari actori, pe care i-am admirat permanent de-a lungul vieții. Să lucrezi cu actori precum George Mihăiță, Maria Obretin, George Ivașcu, Șerban Pavlu și mulți alții reprezintă o mare onoare și vine la pachet cu o greutate a emoției echivalentă cu greutatea globului cărat de Atlas. Oricui i-ar fi dificil să exprime genul de emoție, pe care-l simte când se află pe set, în prezența actorilor de care vorbesc. Cel puțin asta cred eu. Legat de prezența pe set alături de maestrul George Mihăiță, pot spune că există o presiune imensă. Indiferent dacă vorbim despre mine sau despre oricine altcineva. Am simțit-o.

„Ești obligat moral să te ridici la un nivel pe care nici nu l-ai gândit, atunci când ai acceptat rolul. De fapt, consider că sunt două tipuri de presiune. Prima se referă la omul George Mihăiță și aici, emoția este cea descrisă mai sus, iar cealaltă presiune vine odată cu rolul pe care-l joacă, al lui Bebe Măcelaru, în speță. Un rol senzațional, jucat 1:1 cu realitatea, de către maestru. Nu am avut timp să mă gândesc că filmez. Mi-am trăit rolul, mi-am respirat rolul din serial.„, a continuat el.

Cristi Bozgan, pasionat de televiziune

Cristi Bozgan este pasionat de domeniul televiziunii pe care l-a descoperit în urmă cu câțiva ani. De când a prezentat emisiunea „Ferma„ alături de Mihaela Rădulescu și-a descoperit această latură, pe care a continuat să o dezvolte, mai ales prin participarea la numeroase proiecte, emisiuni și tot ceea ce ține de acest domeniu. Bineînțeles, în continuare are mari planuri privind acest domeniu, fiind pregătit pentru noi provocări și oportunități.

„Încă de când eram foarte tânăr, am urmărit cu mare interes un mare actor american, Kevin Kline. Atât de mult mi-a plăcut, încât am reținut un lucru pe care l-a spus și nu l-am uitat nici până astăzi. „Oamenii mă întreabă: Care este cel mai bun rol pe care l-ai jucat vreodată? Următorul', spunea marele Kline.

Nici nu mai are sens să dezvolt. Consider că drumul meu trebuie să continue în acest sens. Nu numai că îmi place televiziunea, dar pot spune că o ador. Iar actoria, odată ce o descoperi, creează dependență. Și trebuie să recunoaștem: nu e deloc cel mai ușor lucru.

De fapt, toată viața mea mi-au plăcut lucrurile grele și am încercat să le fac conștiincios, bine și corect. Iar aceste două domenii se încadrează perfect în acest segment. Da! Mă văd jucând și în alte producții. Așadar, voi munci, voi învăța și voi da tot ce am să pot continua acest drum. Sunt un luptător. Nu știu să mă comport altfel!„, a concluzionat Cristi Bozgan pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton