Cu ce se ocupă Ioana, fiica lui Ion Țiriac. Lucrează în Dubai, deși tatăl ei este miliardar: "Faptul că a învăţat că..."

.

Ioana este unica fiică a lui Ion Țiriac și, teoretic, nu trebuia să muncească o zi în viața ei, având în vedere că tatăl său este miliardar. Practic, însă, la 27 de ani, Ioana Țiriac trăiește din banii ei și nu vrea să îngroașe lista de copii cu părinți bogați, care nu vor să muncească. Mama ei, jurnalista egipteană Sophie Ayad, este foarte mândră de ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ion Țiriac are copii cu două femei, Mikette von Issenberg, fost fotomodel și Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană. Mikette i-a dăruit un copil, pe Ion Alexandru Țiriac, iar Sophie are doi copii cu Țiriac, Ioana și Karim. Deși cei trei trăiesc în țări diferite, aceștia au relație specială cu tatăl lor.

ioana-tiriacioana-tiriac

Cu ce se ocupă Ioana, fiica lui Ion Țiriac, în Dubai

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac din relația cu jurnalista egipteană Sophie Ayad, a locuit și studiat în SUA o vreme, dar după finalizarea studiilor s-a mutat în Dubai. Deși în urmă cu ceva ani a mărturisit că dorește să calce pe urmele mamei și să lucreze în presă, Ioana a luat acum decizia de a se implica în domeniul imobiliar.

Sophie Ayad a postat pe rețelele de socializare o imagine cu Ioana Țiriac, în care apare alături de alți agenți imobiliari de top, fiind inclusă în categoria „Superstar'.

Ioana Țiriac vine și în România cât de des poate. În urmă cu trei ani, tânăra a organizat „Bucharest Fashion Charity Show’ la Stejarii, complexul de lux al lui Ion Tiriac din București.

Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc‘, a spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

Deși își câștigă singură banii, Ioana Țiriac se bucură, totuși, de cadouri luxoase din partea tatălui ei, iar acum trei ani, de Crăciun, a primit de la acesta o mașină de 350.000 de euro.

Citește și: Cum arată fiica lui Ion Țiriac, la 24 de ani.Ioana locuiește în Miami

Citește și: Cum arată unica fiică a lui Ion Țiriac! La 22 de ani, Ioana a devenit o bombă sexy:a slăbit mult și are trup de fotomodel

Ion Țiriac are doi copii cu Sophie Ayad, Karim Mihai şi Ioana Natalia

Sophie Ayad, o jurnalistă egipteană, şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Jurnalista egipteană i-a dăruit doi copii, Karim Mihai şi Ioana Natalia şi chiar dacă povestea lor de dragoste nu a rezistat pe viaţă, momentan sunt în relaţii amiabile şi colaborează profesional.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului „copil de bani gata pe care îl are.

Pe de altă parte, Karim îi seamănă leit lui Ion Ţiriac. Tânărul a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, care reunește elevi din 37 de țări și unde selecția este foarte riguroasă. Karim a cochetat cu tenisul, dar pasiunea lui cea mare este fotbalul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton