Cu ce se ocupă Irina Nicolae, fosta cântăreață din trupa A.S.I.A, la Budapesta: ”Nu șomez acasă. Lucrez cu o echipă...”

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce se ocupă Irina Nicolae, fosta cântăreață din trupa A.S.I.A, la Budapesta. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irina Nicolae a părăsit trupa A.S.I.A, după scandalul cu fostele ei colege. A stat o vreme bună departe de lumina reflectoarelor, însă recent a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei personală, cât și cea profesională. Bineînțeles, întrebarea care stă pe buzele tuturor acum este în ce domeniu profesează în Budapesta! Iată cele mai recente declarații ale cântăreței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Nicolae a făcut senzație pe vremea când făcea partea din trupa A.S.I.A. A cucerit pe toată lumea cu vocea ei și s-a făcut cunoscută în fața tuturor, astfel că de atunci fanii au fost la curent cu întâmplările și evenimentele din viața ei. Totuși, la un moment dat s-a retras din lumina reflectoarelor, a renunțat la cariera sa și totodată și la România.

irina-nicolae-6irina-nicolae-6

Cu ce se ocupă Irina Nicolae la Budapesta? Aceasta a fost întrebarea pe care fanii ei și mare comunitate de care se bucură și-au pus-o o perioadă lungă de timp. Ei bine, a sosit momentul adevărului. Invitată în cadrulul podcastului 'Acasă la Măruță', fosta cântăreață a trupei A.S.I.A a dezvăluit în ce domeniu activează. Iată ce meserie are Irina Nicolae la Budapesta, după ce a început o relație cu Marius Vizer, om de afaceri și președinte al Federației Internaționale de Judo.

Citește și: Managerul trupei ASIA a dezvăluit motivul pentru care Irina Nicolae nu va fi pe scenă la concertul aniversar al formației: „Acest conflict e bun, chiar ne prinde bine”

Citește și: Trupa A.S.I.A revine pe scenă, dar fără Irina Nicolae. Care e motivul real: „Plecând de la faptul că Ianna a înlocuit-o în ultimii trei ani de activitate…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Randi după ce a aflat că Emil Rengle este îndrăgostit de el: 'Fiecare e liber să iubească. Dar eu…frate, sunt…'

Citește și:Cabral revine la PRO TV. Când începe emisiunea Ce spun românii: „Ne-a prins bine pauza”

Ce meseri are Irina Nicolae, fosta cântăreață din trupa A.S.I.A în Budapesta

Nu mai este un secret pentru nimeni cine este Marius Vizer, soțul Irinei Nicolae, dar și cu ce se ocupă. Produce foarte mulți bani și are numeroase afaceri, de care se ocupă și Irina Nicolae. Totuși, fosta cântăreță nu se rezumă doar la atât când vine vorba de sfera profesională. După ce a avut o agenție imobiliară în România, acum este designer în Budapesta.

Eu sunt pe partea de design, că asta fac. Nu șomez acasă. Copilul e, clar, prioritatea, da. (…) Fac case frumoase. Fac case cu suflet, este mult de muncă. Lucrez cu un arhitect. Lucrez cu o echipă întreagă. Eu nu vorbesc limba maghiară, dar am oameni care vorbesc engleză. Arhitectul cu care lucrez și constructorul, cel puțin la proiectele astea două pe care le am. Ei finalizează partea de construcție și urmează partea mea.

Sunt de la începutul procesului. De când se naște ideea, ce se dorește de la spațiul respectiv până la final, eu aprob absolut orice. Sigur că de partea tehnică răspunde arhitectul, desenează el absolut tot, dar și eu am făcut un curs în România, dar sunt și niște cursuri pe care trebuie să le mai fac și o să vin. Primul curs l-am făcut online, am dat și test.', a declarat Irina Nicolae în podcastul 'Acasă la Măruță'.

Irina Nicolae: 'Îmi place foarte mult ceea ce fac'

Irina Nicolae este un designer de interior de succes în Budapesta. Fosta cântăreață din trupa A.S.I.A se bucură foarte mult de activitatea pe care o are privind domeniul profesional în care activează. Aceasta este extrem de mândră de ce case poate face și reacția impresionantă a oamenilor atunci când văd rezultatul final. Cu toate astea, nimeni nu se aștepta ca Irina Nicolae să fie designer și să continue cu imobiliarele.

'Îmi place foarte mult ce fac și știi de ce? Pentru că oamenii când intră în casă, reacția e așa: Nu mai vreau să ies din casa asta, îmi place foarte mult. De fapt, asta cred că e menirea unei case, să te facă să rămâi acolo', a continuat ea.

Ce își dorea Irina Nicolae să devină când era mică

Irina Nicolae avea cu totul și cu totul alte planuri pentru viitorul ei atunci când era mică. Își dorea să se devnă un detectiv particular, asta pe fondul numeroaselor filme de acest gen. Totuși, nu s-a întâmplat asta și a ajuns să cântă și să facă parte din trupa A.S.I.A. Lucrurile au mers foarte bine o perioadă până când au ajuns la un scandal răsunător. De atunci, s-a mutat în Budapesta, unde se ocupă cu designul dar este și o mamă și soție devotată și cu normă întreagă.

„Când eram mică voiam să fiu detectiv particular. Văzusem multe filme, foarte multe filme, între timp am mai crescut și am rămas tot în sfera frumosului și îmi place ce fac foarte mult.', a mai dezvăluit Irina Nicolae.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton