Cu ce se ocupă iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. Maluma de România și Armina Grigoras sunt într-o relație din luna mai

.

Cu ce se ocupă iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Marcel de la Insula Iubirii este unul dintre concurenții care au atras atenția tuturor, mai ales prin replicile memorabile care sunt pe buzele tuturor acum! Ei bine însă, deși a fost ispită la cel mai urmărit realityshow, Marcel de la Insula Iubirii nu este un bad boy așa cum a lăsat impresia pe micile ecrane, ci are o relație serioasă din luna mai, cu Armina Grigoras.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel de la Insula Iubirii a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-a afișat pentru prima dată alături de Armin Grigoras, la finalul lunii mai. După imaginea de bad boy pe care și-a creat-o în primele ediții, mulți au crezut că este o relație pasageră, care nu o să dureze foarte mult. Surpriză însă, au trecut deja două luni, iar ei sunt în continuare împreună și foarte fericiți, după cum se poate observa.

whatsapp-image-2024-07-30-at-16.16.35-1whatsapp-image-2024-07-30-at-16.16.35-1

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai și postează numeroase poze în ipostaze tandre

Citește și: Cum arăta Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii, înainte să aibă tatuaje, mușchi și barbă. Imagini rare cu el de când era caporal, în armată

Citește și: Cum trec Andreea Ibacka și Cabral peste momentele tensionate din cuplu: „Ne spunem uneori adevăruri cam nasoale, în glumă. Prietena mea, Laura Cosoi, confirmă…'

Citește și: Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă pentru Bianca Drăgușanu: „Bărbații salivează după Bianca, toți și-ar dori-o. Între noi o fost o iubire ca o lovitură de fulger!” / El a făcut-o celebră, în 2009

Cu ce se ocupă iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, Armina Grigoras

Marcel de la Insula Iubirii pare că și-a găsit sufletul pereche la scurt timp după ce s-au terminat filmările pentru cel mai urmărit realityshow, unde a avut rolul de ispită masculină. La cum se comportă cu Maria la Insula Iubirii, mulți se așteptau să fie ceva între ei și după terminarea emisiunii, însă nu a fost să fie așa. Acesta și-a găsit o iubită la fel de înaltă ca el, cu care se potrivește de minune și alături de care radiază de fericire, după cum se vede pe rețelele de socializare.

Totuși, mulți se întreabă cu ce se ocupă Armina Grigoras, astfel că pe rețelele ei de socializare, în descriere, ea a pus #model, ceea ce dă tuturor de înțeles că lucrează în lumea modei, mai ales că are 1,83, așa cum se arată tot în biografia ei de pe Instagram.

Armina Grigoras, iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, are afaceri în domeniul imobiliarelor

Ce-i drept, Armina Grigoras chiar are o siluetă demnă de invidiat, ca a unui model, iar totodată se și fotografiază mereu ca unul, lăsându-și formele voluptoase la vedere în diferite ținute sexy sau costume de baie.

Asta nu este însă tot! Pe pagina ei de Instagram apare și #imobiliare Dubai, semn că s-a lansat și în lumea afacerilor imobiliare din Dubai, unde activează și numeroase vedete de la noi din țară. Multe dintre fotografiile ei sunt din Dubai, chiar dacă tânăra este originară din Timișoara.

Marcel de la Insula Iubirii și Armina Grigoras și-au oficializat relația în luna mai

Dacă până în luna mai, Marcel de la Insula Iubirii se fotografia ca un bărbat singur, în căutarea iubirii, iată că la finalul luni, ispita masculină și-a oficializat relația cu Armina Grigoras pe conturile de socializare. De atunci și-au surprins fanii cu o serie de fotografii de colecție cu ei și mereu în ipostaze tandre, cu zâmbetul pe buze. Nimeni nu se aștepta ca Marcel de la Insula Iubirii să se îndrăgostească atât de repede de la terminarea filmărilor Insula Iubirii, dar mai ales să aibă și o relație atât de stabilă. Cei doi merg mereu în vacanță, în diferite locații de lux și își trăiesc viața la cote maxime, însă nu a uitat nici de mama lui, Elena, alături de care se fotografiază des.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton