Cu ce se ocupă Laurențiu Cazan, după ce s-a mutat la Buzău: „Nu m-am retras din lumina reflectoarelor. Mă lupt! Lucrez la...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cu ce se ocupă Laurențiu Cazan, după ce s-a mutat la Buzău. Laurențiu Cazan susține că nu s-a retras din lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că, în ultimii ani, s-a mutat pe plaiurile natale, la Buzău. Cântărețul ne-a povestit că muncește de dimineață până seara, fiind implicat în mai multe proiecte, însă e dezamăgit că nu îl întreabă nimeni. Într-un interviu pentru viva.ro, Laurențiu Cazan dă vina pe sistem și lămurește lucrurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Laurențiu Cazan, după ce s-a mutat la Buzău. Celebrul cântăreț al anilor 80 susține că nu s-a retras din muzică și nici nu are de gând. Artistul lucrează de dimineață până seara în studioul său de la Buzău, unde s-a mutat de ani de zile.

58769474_2256229857804821_6122931108326670336_n-158769474_2256229857804821_6122931108326670336_n-1

Citește și: „Singurul solist român care avea șansa reală să câștige Eurovision și nu l-am trimis'. Horia Moculescu, despre Laurențiu Cazan, la 30 de ani de când a participat la Eurovision

Citește și: De ce s-a retras Laurențiu Cazan din lumina reflectoarelor. Artistul s-a mutat în Buzău: „Uite în ce societate trăim… Stai și te crucești!' / EXCLUSIV

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito s-a recăsătorit, la 8 ani de la divorț. Ce regulă se respectă în căsnicia lui: „Nu putem funcționa, dacă nu…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit Inna cântăreață și de ce a fost la un pas să renunțe la muzică: „Mama era cântăreață de muzică populară, cântam în corul bisericii'. Cum a afectat-o moartea bunicii / EXCLUSIV

Cu ce se ocupă Laurențiu Cazan, după ce s-a mutat la Buzău

Așadar, deși s-a mutat la Buzău, Laurențiu Cazan susține că nu s-a retras din muzică și că el continuă să lucreze, departe de agitația Capitalei. Artistul spune că problema nu e că el nu vrea să apară „nu știu unde', ci susține că problema este a sistemului.

'Acest sistem nenorocit ne vrea dezbinați. Eu nu mă vreau dezbinat de presă. Eu sunt contra unor impuneri nenorocite, care și pe voi, nedrept, vă afectează. Eu încerc să fiu solidar cu presa. Suntem în aceeași oală. Vreau și eu să văd un jurnalist multimilionar. Sunt foarte mulți oameni talentați în muzică în țara asta, dar și în presă, dar nu sunt lăsați. Mă lupt! Eu nu m-am retras din lumina reflectoarelor. Nu este problema că eu, Laurențiu Cazan, nu vreau să apar nu știu pe unde. Problema este a sistemului nenorocit. E o chestiune de nuanță.

Contează foarte mult sarea și piperul după ce ai făcut mâncarea… De aceea se numește vocație, se face diferența dintre un profan și un profesionist, dintre un geniu și un 'vai de capul lui'. Asta este. Când am vorbit, eu am inclus întreaga societate. Măcar în al 12- lea ceas să vedem că suntem în aceeași oală. Vreau și eu să văd un jurnalist multimilionar. Să văd televiziuni normale la cap', a declarat Laurențiu Cazan, pentru viva.ro.

Laurențiu Cazan: 'Muncesc de dimineață până seara'

Laurențiu Cazan a continuat să facă ceea ce știe cel mai bine, să compună, să cânte și să înregistreze în studio-ul său de pe plaiurile natale. De asemenea, cântărețul ne-a mărturisit că lucrează la câteva emisiuni.

'Muncesc de dimineață până seara. Lucrez la niște emisiuni, am colaborat la TVR 3, lucrez la o altă emisine pentru TVR 2. Ne luptăm, muncim. Ne luptăm cu sistemul acesta. Noi nu suntem niște mămăligi care ne-am retras. Nu, măi băieți, nu ne-am retras. Ne luptăm de dimineață până seara. Iubiții mei, și voi din presă, și eu, care ar fi trebuit să stăm pe zeci de milioane de lei, care ar fi trebuit să umplem stadioanele, care ar fi trebuit să mă fi chemat într-o vilă a ta… nu ne lăsăm. Trebuie să supraviețuim, dar noi luptăm', a adăugat Laurențiu Cazan.

Laurențiu Cazan: „Mă întreabă cineva ce fac?'

Potrivit spuselor lui Laurențiu Cazan, acesta are mai multe activități online și merge și la festivaluri, în București. Ba mai mult, în prezent, el pregătește un festival special la Buzău.

'Care retragere? În fiecare zi am avut emisiune la radio, la Național FM; am două concursuri câștigate la Europa FM. Sunt în fiecare zi la Magic FM. Am avut reluări din acestea de piese ale mele pe posturile de radio România Actualități și România Cultural. Am activități online. Merg la festivaluri la București. S-au făcut 13 ani de festival la Moreni, iar acum pregătesc un festival la Buzău. Mă întreabă cineva ce fac?

Și faptul că am niște nuanțe în discursul meu. Și voi sunteți în aceeași situație. Nu o spun ca un om să se pună bine cu presa să nu fie criticat, nu o spun ca un om care merge cu periuța, nu. Sunt sigur că și voi știți în inimă ce spn eu. Că și voi sunteți în aceeași oală, denigrați sunteți puși la colț, într-o lumină extrem de nevaforabilă pentru unii dintre voi care chiar mai știți meserie. E vorba de adevăr care e mult deasupra noastră. Suntem în război, nu am intrat în Schengen, ne pun să mâncăm gândaci. Măi băieți, chiar nu putem vorbi despre adevăr?', a mai declarat Laurențiu Cazan, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton