Cu ce se ocupă Laurette în Franța, după ce s-a despărțit de fotbalistul Magaye Gueye: "Avem un frumos apartament în care locuim"

 Dumitrache Laura
.

Laurette Atindehou s-a mutat în Franța și plănuiește să se stabilească definitiv acolo. Vedeta și-a luat fiica și au decis să înceapă o nouă viață. Recent, fosta asistentă tv a mărturisit că este foarte mulțumită de decizia luată, declarând cu ce se ocupă în prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette s-a mutat în Franța în perioada în care forma un cuplu cu fotbalistul Magaye Gueye. Deși s-au despărțit în urmă cu câteva luni, vedeta a decis să rămână acolo, împreună cu fiica ei. Fosta asistentă se declară mulțumită de noua sa viață.

laurettelaurette

Fotomodelul a decis să nu se mai întoarcă în România, chiar dacă s-a despărțit de fostul iubit. Mulatra a dezvăluit că fiica ei, Serena, s-a înscris deja la școală în Paris și este foarte fericită. Laurette se bucură de noua sa viață în Franța.

Citește și: Laurette nu s-a prezentat la ultimele înfățișări în procesul cu bărbatul acuzat că a bătut-o în camera de hotel. Ce decizie ar putea lua judecătorii

Citește și:Laurette s-a despărțit de iubitul ei înainte de nuntă. Motivul: „Tentațiile sunt din toate părțile”

Citește și:Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. De la ce a pornit totul: „Ești retardat? Nu poți să înțelegi?”

Citește și:Cântăreţul Mircea Rusu, condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Fostul primar a ajuns după gratii pentru complicitate la delapidare

Cu ce se ocupă Laurette în Franța

Laurette s-a mutat în Franța în perioada când forma un cuplu cu fotbalistul Magaye Gueye, dar între timp cei doi s-au despărțit. Cu toate astea, fosta asistentă tv a decis să rămână la Paris, unde locuiește alături de fiica ei. Mai mult, Serena s-a înscris deja la școală, iar Laurette plănuiește să nu se mai întoarcă în România, decât pentru proiectele pe care le mai are.

Momentan locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea.', a declarat Laurette pentru ciao.ro.

Laurette vrea să urmeze cursurile unei școli de masaj

Laurette se declară împlinită și este foarte fericită cu noua sa viață din Franța. Vedeta are planuri mari și vrea să urmeze cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris.

„Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris.' În ceea ce privește viața sa amoroasă, fosta asistentă tv s-a despărțit de Magaye Gueye chiar înainte de nuntă.

De ce s-a despărțit Laurette de fostul iubit

Laurette și Magaye Gueye plănuiau să se căsătorească, dar se pare că neînțelegerile au intervenit și au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a mărturisit care a fost, de fapt, motivul care a dus la despărțire. „Am avut această discuție pentru a ne căsători, într-adevăr, însă planurile noastre din păcate au luat o altă întorsătură. Consider că în zilele noastre în care avem acces ușor la internet și accesăm ușor diferite femei sau invers, este foarte greu să ai o relație serioasă și să lupți cu aceeași tărie pentru viitor sau familie.', a mai spus Laurette.

Cu toate astea, Laurette nu și-a pierdut speranța și își dorește să găsească un bărbat pe măsura ei. „Îmi doresc o relație sănătoasă și serioasă cu aceleași planuri de viitor, același drum și aceleași aspirații, un bărbat responsabil care să aibă grijă de mine și fetița mea, un om bun, credincios și în primul rând să primeze respectul în relația noastră', a mai adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton