Cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian. Iubitul lui Theo Rose a moștenit talentul actoricesc de la cei doi

 Dumitrache Laura
.

Cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian. Anghel Damian se numără printre cei mai apreciați regizori și scenariști de la noi din țară. Acesta formează un cuplu cu Theo Rose, iar în urmă cu o lună au devenit părinți pentru prima oară. Iată cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian. Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În timp ce ea este o artistă desăvărșită, Anghel Damian este un regizor și actor foarte bun. Cu toate astea, multi s-au întrebat cine sunt părinții acestuia și cu ce se ocupă.

anghel damian si tatal sauanghel damian si tatal sau

Cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian. Iubitul lui Theo Rose a moștenit pasiunea pentru teatru de la ambii părinți. Anca Damian este regizoare, iar Laurentiu Damian este regizori și scenarist. Theo Rose a declarat că are o relație bună cu părinții iubitului ei.

Citește și: Cum arată Theo Rose în costum de baie la o lună după ce a născut: 'Corp nou'. Artista este la mare cu bebelușul și părinții ei

Citește și:Theo Rose, noi imagini cu fiul ei, după ce au fost externați: „Am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să…'. Reacția lui Anghel Damian când și-a văzut băiatul

Citește și:Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a vrut să-i ia toată averea: 'El a premeditat tot. A vrut un final teribil…'. A spus cu lacrimi în ochi că se roagă pentru el mereu

Citește și:Petre Roman nu s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman. Ce spune Catinca despre el, dar și despre împăcarea cu Oana: „Din partea mea…”

Cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian

Anghel Damian și Theo Rose formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la ora actuală, iar de curând au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au o relație frumoasă, iar acum se bucură din plin de rolul de părinți. Cu toate astea, multi s-au întrebat cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian. Ei bine, iubitul lui Theo Rose a moștenit pasiunea pentru teatru de la părinții săi.

Anca și Laurențiu Damian sunt regizori și scenariști. Anca Damian este cunoscută pentru regizarea și producerea filmului „Crulic – Drumul spre dincolo', din 2011, o peliculă ce narează cazul Crulic. Mama lui Anghel Damian a primit în anul 2018 premiul pentru  'Cel mai bun regizor' la Festivalul de Film de la Varșovia, pentru producția „Moon Hotel Kabul'.

Ce relație are Theo Rose cu părinții lui Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de mai bine de un an, iar în urmă cu o lună au devenit părinți. Artista a vorbit în urmă cu ceva timp despre relația pe care o are cu părinții iubitului ei. Vedeta a declarat că are o relație frumoasă cu Anca Damian.

'Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare', a declarat Theo Rose.

Anghel Damian, despre nunta cu Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părintii unui băiețel perfect sănătos. Pe 14 iunie, îndrăgita artistă l-a născut pe Sasha și este extrem de fericită că a devenit mamă. Theo Rose și iubitul ei au dezvăluit că anul acesta vor să se căsătorească și doresc un eveniment discret.

'Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta, cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta', a spus Anghel Damian.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton