Cu ce se ocupă părinții lui Emil Rengle de la Survivor: "Condiţiile noastre de trai nu au fost excelente"

 Oana Pantazi
.

Cu ce se ocupă părinții și sora lui Emil Rengle de la Survivor. Emil Rengle este unul dintre cei mai vocali, dar și mai apreciați concurenți de la Survivor, dansatorul și coregraful fiind cunoscut încă din 2018, când a câștigat Românii au talent. Puțini știu însă cine sunt și cu ce se ocupă părinții și sora lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă părinții și sora lui Emil Rengle de la Survivor. Carismaticul dansator face parte acum din echipa Faimoșilor, la Survivor, și luptă cu multă determinare să ajungă în finală și să câștige titlul suprem. Deși artistul pare să aibă o viață glam, puțini știu că Emil Rengle provine dintr-o familie extrem de modestă.

Cu-ce-se-ocupa-parintii-si-sora-lui-Emil-Rengle-Survivor-1Cu-ce-se-ocupa-parintii-si-sora-lui-Emil-Rengle-Survivor-1

Cu ce se ocupă părinții și sora lui Emil Rengle de la Survivor

Dansează ca nimeni altul și, acum patru ani a reușit să impresioneze o țară întreagă cu coregrafiile sale spectaculoase. Atunci, Emil Rengle, tânărul care dansează pe tocuri, a câștigat Românii au talent. Acum în vârstă de 31 de ani, dansatorul se luptă alături de colegii săi Faimoși la Survivor, în republica Dominicană. Dacă el este de mult timp o figură publică, puțini știu cine sunt și cu ce se ocupă părinții și sora lui Emil Rengle de la Survivor, acesta fiind discret în privința acestui subiect. Dansatorul provine dintr-o familie modestă din Oradea și a mărturisit că și-a dorit mereu să-și ajute familia să aibă un trai mai bun.

Citește și: Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. Este bisexual

Citește și: Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor: „E un îmbârligator, un minicinos’

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: Anamaria Prodan, după dezvăluirile lui Reghe despre relația ei cu Dan Alexa: „Se duce direct la pușcărie'

Iată ce povestea coregraful, în 2018, când a câștigat premiul de 120.000 de euro la Românii au talent:

„Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă, tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi, iar sora mea, Dalma, 29 de ani, e angajată într-o fabrică din Oradea.

Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple pentru că dragostea învinge orice obstacol. Noi avem o relaţie deschisă, aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi'.

S-a angajat prima dată la 15 ani

Dat fiind că părinții săi au avut o situație modestă, iar sora lui, Dalma, lucra într-o fabrică, Emil Rengle a început din adolescență să-și câștige traiul. În momentul de față, sora coregrafului este asociată cu el într-un studio de dans pe care Emil l-a deschis în urmă cu doi ani acasă, la Oradea. Mai mult, Rengle lucrează și ca manichiuristă.

„Aveam 15 sau 16 ani când m-am angajat prima dată. Puteai să te angajezi 4 ore pe zi. A fost o experiență mișto, să zic așa, că a trebuit să trec prin toate fazele. Prima oară când m-au angajat eram pe sală, adică ștergeam pe jos și ștergeam mesele și adunam tăvile, apoi, am intrat în bucătărie, unde puneam efectiv burgerul să se prăjească și cartofii, iar după aceea, am ajuns la casierie. Acolo deja luam contact cu oamenii, ceea ce îmi plăcea și eram cel mai fericit', a mai povestit Emil Rengle, relatează WOWbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton