Cu ce se ocupă Raluca Zenga după divorțul de Walter Zenga și cum arată la 42 de ani: "Îți dai seama că tot ceea ce simți este, în mare parte, o experiență..."

 Dumba Gabriela
.

Raluca și Walter Zenga au divorțat în 2020, după o căsnicie de 15 ani, dar au păstrat o relație foarte bună de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. De atunci, pare că amândoi sunt singuri sau foarte discreți cu viața amoroasă, iar Raluca Zenga își petrece tot timpul călătorind, în mare parte în Asia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Raluca Zenga după divorțul de Walter Zenga și cum arată la 42 de ani. Raluca Zenga a rămas în Dubai, după divorțul de Walter Zenga pentru că cei doi copii ai lor sunt la școli acolo, însă fosta soție a antrenorului nu petrece prea mult timp acasă pentru că se află într-o continuă călătorie. Chiar și acest an l-a început tot departe de casă, în Vietnam.

272765328_4646749008781027_3204002212347093942_n272765328_4646749008781027_3204002212347093942_n

Cu ce se ocupă Raluca Zenga după divorțul de Walter Zenga și cum arată la 42 de ani

Raluca Zenga și-a transformat pasiunea pentru călătorii în stil de viață și chiar și-a redenumit pagina de Instagram în ralucazenga.travels. Fosta soție a lui Walter Zenga a bifat recent o vacanță pe continentul asiatic și a publicat numeroase imagini pe contul ei.

„Îți pui bagajele jos, în sfârșit, nu, nu sunt prea grele, iar drumul până aici nu a fost prea lung. Ar trebui să te odihnești, dar ești prea entuziasmat ca să dormi. Priveliștea din camera ta de hotel este exact asta: o invitație să începi totul. Bucuria aceea care se revarsă pentru că ai ajuns aici ți se oglindește. O luminiță aurie în fiecare colț (…) Și îți dai seama că tot ceea ce simți este în mare parte o experiență umană comună, cu toții avem același speranțe, temeri și dorințe, suntem făcuți din aceleași gânduri', este o parte din mesajul postat de Raluca Zenga, pe Instagram, în timp ce era în Vietnam, mai exact în orașul Hội An.

Anul trecut, Raluca Zenga a fost în Indonezia și Bhutan, tot în Asia, dar a făcut și un tur al țărilor nordice din Europa. Vara trecută, a călătorit în Danemarca, Norvegia și Islanda și i-a cucerit pe cei care o urmăresc online cu peisajele pe care le-a surprins.

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat despărțirea: „Niciun suflet din această lume nu poate…’. Fotomodelul s-a mutat înapoi în Marea Britanie

Citește și: Cine îi este alături lui Florin Ristei după despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii’

Raluca și Walter Zenga au fost împreună 20 de ani

În anul 2020, Raluca și Walter Zenga au decis să se despartă, după o relație de 20 de ani, dintre care 15 de căsătorie. Vestea că divorțează i-a luat prin surprindere pe mulți, iar anunțul a fost făcut, la vremea respectivă, chiar de către antrenor. În urma unor îndelungi speculații, Walter Zenga a confirmat separarea de frumoasa lui soție.

'Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări. Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată de meseria mea de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia cu care am fost căsătorit peste 14 ani.

Soția mea este schimbată radical! A decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva nostră…', declara Walter Zenga, în 2020.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton