Ce fac Răzvan Marina, alias Truli, și Ionuț Varodi alias Bucătărașul Lulu, după demisia din Gașca Zurli: "Avem un concert foarte interesant, pentru adulți"

 Dumba Gabriela
.

Ce fac Răzvan Marina, alias Truli și Ionuț Varodi sau Bucătărașul Lulu, așa cum este el cunoscut de toți copiii, după demisia din Gașca Zurli. Ei bine, cei doi nu dispar complet din atenția fanilor și au pus la cale un proiect pentru adulți, de data aceasta, despre care afirmă că este foarte interesant. Cei doi foști actori din Gașca Zurli se îndreaptă acum spre muzică și au dat mai multe detalii despre concertul lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Marina s-a retras din Gașca Zurli, deși făcea parte din echipă de 13 ani și interpreta personajul Truli. Acesta s-a retras din proiectul fondat de Mirela Retegan, alături de alți colegi de-ai lui, însă nu a vorbit despre motivul care l-a împins să ajungă la demisie, spre deosebire de Bucătărașul Lulu, care a afirmat cu subiect și predicat că Mirela Retegan este de vină pentru demisia lui.

715x0_15680934193c31ba7a715x0_15680934193c31ba7a

Cu ce se ocupă Răzvan Marina și Ionuț Varodi de când s-au retras din Gașca Zurli

Răzvan Marina sau Truli, așa cum este cunoscut în spațiul public în ultimii 13 ani, a vorbit despre ocupația pe care o are în prezent, după ce s-a retras din Gașca Zurli. El a declarat că, alături de alți colegi din formație, a pregătit un concert pentru adulți.

„Avem un concert foarte interesant, care se numește „Versus' și o să facem un battle între anii 1994 și 2004, doar cu muzică din anii ăștia și doar cu evenimente care s-au întâmplat atunci. În 1994 a apărut unul dintre cele mai importante sitcom-uri din lume, adică Friends, în 2004 s-au terminat filmările și în 2004, Zuckerberg ne face surpriza care a explodat, apariția Facebook-ului', a precizat actorul la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Evenimentul pus la cale de foștii membri ai Găștii Zurli va avea loc pe data de 5 aprilie 2024, în Centrul Vechi din București și inedit pentru ei este că va fi un concert la care nu vor participa copii.

„Nu este un eveniment pentru copii, este un eveniment pentru adulți, care se întâmplă într-un club din Centrul Vechi. E cumva cool pentru generația asta tânără, că mulți zic că retro e ceva cool pentru ei, chiar dacă n-au prins-o, că își doresc să asculte', a mărturisit Răzvan Marina.

Citește și: Ionuț Varodi, noi săgeți către Mirela Retegan, după plecarea din Gașca Zurli: „Singura problemă a fost ea. Mi s-a ridicat un văl de pe ochi’. Cu ce se ocupă acum Bucătărașul Lulu

Citește și: Vero Căliman, alias Fetița Zurli, dezvăluiri dureroase după plecarea din Gașca Zurli: „M-a rănit profund. Mi s-a spus că…’. Prin ce clipe grele a trecut în ultimii ani

Citește și: Culiță Sterp și formația, păgubiți de hoți în Italia, după ce li s-a spart mașina. Ce li s-a furat: „Putea să fie mult mai rău'

Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, a vorbit despre scandalul cu Mirela Retegan și demisia din Gașca Zurli

Ionuț Vorodi a aruncat cu numeroase cuvinte grele la adresa Mirelei Retegan, după ce a dezvăluit că atmosfera nu mai era deloc ca la început și totodată deloc una plăcută.

Modul în care s-a terminat mi s-a părut foarte nedrept și urât. Din punctul meu de vedere se putea continua. Am plecat pentru că am fost adus până în punctul ăla în care singura soluție era demisia’, a spus Ionuț Varodi în cadrul emisiunii La Măruță, la rubrica Sosurile iuți.

Ionuț Varodi a scris zilele trecute un mesaj extrem de lung cu privire la demisia lui de la Gașca Zurli, unde a vorbit mai multe lucruri, pe care le-a povestit pe larg. A spus clar că urăște victimizarea, făcând referire la Mirela Retegan, însă nu s-a oprit doar aici cu replicile acide și neașteptate.

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea (când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață-rău fizic. În ultimele luni am trăit cu două job-uri full time(actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt. Totul a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui că ești abandonată și că așa am ales noi să facem.

Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop, pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi. 

În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus, a dezvăluit Ionuț Varodi, pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton