"Am intrat în depresie, nu mai aveam nimic". Cu ce se ocupă acum Sebastian Dascălu, de la "Insula Iubirii", și cum se înțelege cu fosta iubită

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce se ocupă Sebastian Dascălu, de la „Insula Iubirii”, și cum se înțelege cu fosta iubită. Sebastian Dascălu, fostul concurent de la „Insula iubirii” și-a făcut apariția la Chefi la Cuțite, alături de noua sa parteneră. Sebastian Dascălu a povestit momentele dificile prin care a trecut, după ce a revenit la show-ul matrimonial, cum și-a pierdut business-ul, dar și în ce relații a rămas cu fosta iubită, Cristina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Sebastian Dascălu, de la „Insula Iubirii”, și cum se înțelege cu fosta iubită. Apariție-surpriză la „Chefi la Cuțite” din partea lui Sebastian Dascălu, fostul concurent de la „Insula Iubirii”. Tânărul a venit însoțit de către noua sa iubită și a încercat să-i impresioneze pe jurați cu un preparat special. Sebastian Dascălu s-a confruntat cu situații dificile, atunci când a revenit de la show-ul din Thailanda. S-a despărțit de fosta iubită, Cristina și a rămas și fără business-ul ce-i asigura venitul.

img-8-2img-8-2

Cu ce se ocupă Sebastian Dascălu, de la „Insula Iubirii”, și cum se înțelege cu fosta iubită

Sebastian Dascălu, fostul concurent de la Insula Iubirii, și-a încercat norocul în emisiunea Chefi la Cuțite. Acesta a venit împreună cu noua parteneră de viață, având în vedere că s-a despărțit Cristina, fosta iubită alături de care a participat la show-ul de matrimoniale. Din fericire, Dascălu și Cristina au reușit să rămână în relații de prietenie.

Citește și: Cum a slăbit Mirela Banias de la Insula Iubirii 20 de kilograme în două luni: „Nu am făcut operație și nu am luat pastile”

Citește și: Karina și Marco de la Insula Iubirii au împlinit un an de relație și s-au mutat împreună: „Experiența noastră a fost similară'

Citește și: Ce probleme a avut Alina Laufer cu gemenii, în ultimele luni: „Cei mici au fost destul de…'. Care este acum starea de sănătate a micuților

Citește și: Cum arată mama Vicăi Blochina, la 70 de ani. S-au revăzut după 2 ani: „Mama e foarte activă. Arată bine'

„Am participat cu fosta prietenă. Am omis pasiunea din relație, am crezut că putem facem multe lucruri dacă suntem cei mai buni prieteni. Acum suntem în relații bune, asta e cel mai important', a spus Sebastian, despre participarea lui la Insula Iubirii.

Sebastian Dascălu a suferit de depresie, după ce s-a întors de la Insula Iubirii

Sebastian Dascălu a recunoscut că după ce a revenit de la competiția Insula Iubirii, a pierdut foarte multe, atât în plan sentimental, cât și în cel profesional, ceea ce i-a generat o stare de depresie. Fostul concurent a mărturisit că momentul în care a întâlnit-o pe actuala parteneră i-a adus foarte multă alinare.

„Mi-am schimbat traiectoria, mă duc pe artă culinară și las arta emoțională un pic pe pauză. (…) Când m-am întors de la Insula Iubirii am intrat într-o stare de depresie, nu mai aveam business-ul, îl pierdusem, pierdusem și ceea ce eu credeam că înseamnă dragoste. Practic nu mai aveam nimic. După vreo 2 luni de haos total m-am oprit destul de rapid la o persoană frumoasă pe care am întâlnit-o și am zis că sunt norocos', a povestit tânărul, la Chefi la Cuțite.

Sebastian Dascălu are un nou business

Sebastian Dascălu s-a reorientat în ceea ce privește cariera, iar acum se ocupă de turism și este foarte mulțumit de cum evoluează noul business.

Am un business de turism, mă ocup cu apartamente în regim hotelier în Brașov. Momentan spre 10 plus și creștem, nu ne oprim. (…) Am o capacitate medie de pe 80%. Nu m-am dus să-mi fac reclamă, am mai ajuns la o emisiune la Antena 1. Am participat la Insula Iubirii în urmă cu un an de zile.', a mai spus Sebastian.

FOTO Facebook, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton