Cu ce se ocupă Șerban din Liceenii în America. Actorul Tudor Petruț are un loc de muncă neașteptat: "Am avut noroc că am absolvit un liceu de matematică-fizică"

.

Mulți s-au întrebat cu ce se ocupă Șerban din Liceenii în America, în prezent. Actorul Tudor Petruț a făcut o serie de dezvăluiri de suflet, chiar la o zi după ce s-au împlinit 93 de ani de la nașterea actriței Tamara Buciuceanu, mult iubita profesoară Isoscel din Liceenii. Cu această ocazie, fanii lui au aflat și ce loc de muncă neașteptat are acum în Statele Unite ale Americii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Înainte de Revoluție, s-a îndrăgostit de o americancă de origine română. S-au căsătorit, au emigrat în SUA cu cei doi fii, dar mariajul a ajuns la final după doar câțiva ani. Soarta avea să îi surâdă lui Șerban din Liceenii, așa că s-a îndrăgostit încă o dată și s-a recăsătorit cu o româncă. De dragul celor doi fii, s-a luptat să își construiască o carieră în țara adoptivă, dar fără să uite vreo clipă de țara natală.

Cu ce se ocupă Șerban din Liceenii în America


Cei doi fii ai actorului au apreciat rolul pe care Tudor Petruț l-a jucat în Liceenii. După ce s-a mutat peste Ocean, Tudor Petruț a continuat să joace în filme și în reclame, a devenit pasionat de poker și de fotbal, dar nu și-a încurajat copiii să îi calce pe urme în actorie. Mai mult decât atât, și-a găsit și un loc de muncă de bază, fiindcă lucrează ca profesor de matematică la un liceu din America.

Am fost eroul unei campanii publicitare pentru cartea de credit Discover. Dar cea mai plăcută amintire este de la filmarea pentru compania aeriană Southwest, unde a fost pentru prima dată când au apărut doi români în aceiași reclamă. Alături de mine a fost prietenul și colegul meu Boris Krutonog, originar din Chișinău!

De mulți ani predau matematică într-un program liceal. Am avut noroc că am absolvit un liceu de matematică-fizică, am avut o baza solidă și am putut trece toate examenele pedagogice necesare.

Pe toată perioada pandemiei a trebuit să asist elevii ca să poată învața în spațial virtual și, la rându-mi, a trebuit să navighez și să folosesc diverse programe digitale și alte resurse online. Până la urmă a fost fascinant și mă bucur de câte am aflat și că majoritatea elevilor au reușit să completeze anii școlari.', a dezvăluit Șerban din Liceenii, în exclusivitate pentru Fanatik.


Citește și: Tudor Petruț, alias Șerban din Liceenii, despre cariera lui la Hollywood: „Replicile în românește folosite de Winona Ryder în Dracula sunt scrise de mine’

Citește și: Care este numele real al lui Theo Rose. Ce scrie în buletinul artistei

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Tudor Petruț, alias Șerban din Liceenii. Are doi copii de 27 și 31 de ani

Citește și: Iulia Albu, în vacanță la familia iubitului. Cum se înțelege cu socrii: „Liniște totală’

Cu ce se ocupă fiii lui


Alexandru și Ștefan seamănă mult fizic cu tatăl lor. Dar nu au fost măcar curioși să afle cum este să fie actori. Ce-i drept, nici Tudor Petruț nu a insistat prea mult să îi îndrume pe acest drum în carieră.

„Nici unul dintre băieți nu a avut tentația unei cariere artistice. Ca să fiu sincer, nici nu i-am încurajat… Așa că, Ștefan este om de afaceri, se ocupă de imobiliare, iar Alexandru este impresar/manager sportiv, partener într-o agenție din New York. Amândoi au văzut Liceenii’ la diverse vârste. I-a distrat foarte tare. Bineînțeles că au comentat, mai în glumă mai în serios, că personajul Șerban cam seamănă cu mine…


Bunicul lor a fost un ardelean, fost ofițer în armata regală, care a emigrat în SUA după cel de-al oilea război mondial. El a insistat ca în casă să se vorbească și românește. Și așa, generație după generație, au învățat limba lui maternă. Mă bucur foarte tare că până și acum noi vorbim între noi tot românește și sper ca băieții să continue tradiția cu copiii lor'


Actorul Tudor Petruț, despre dorul de casă

Au trecut treizeci de ani de când a luat decizia să rămână definitiv în America de dragul copiilor. Dar asta nu înseamnă că nu îi este dor de țara natală. Are grijă să se întoarcă atât cât poate de des. Mărturisește însă că s-a obișnuit și cu țara adoptivă.

„După mai bine de treizeci de ani te înveți să trăiești, să supraviețuiești departe de țara mamă. Îmi lipsesc, ca regizor de teatru de meserie, scena românească și excepționalele spectacole ale prietenilor și colegilor mei, a talentaților tineri care apar în forță, an de an', a încheiat Șerban din Liceenii.