Cu ce se ocupă soția și fiul lui Marcel Iureș: „Ea e foarte mândră de tot ce am făcut. El e foarte diferit de mine, are alt destin"

 Tudorache Simona
.

Marcel Iureș are o carieră fructuoasă în teatru și film, dar și o familie de poveste. Soția actorului are legătură tot cu lumea artistică. Irina este pianistă și o mare susținătoare a soțului său. Ea i-a fost întotdeauna aproape, dar i-a lăsat libertatea de a-și alege proiectele de peste hotare, care nu au fost deloc puține și pentru care a trebuit să lipsească mult de acasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Marcel Iureș e recunoscător că fiul lui nu i-a călcat pe lume și a ales să se realizeze într-o altă profesie. El e psihoterapeut și, după cum spune actorul, un om foarte sensibil. Marcel Iureș are convingerea că fiul lui e o persoană complet diferită, cu o altă zodie și un alt destin, un profesionist, dar într-un alt domeniu de activitate.

marcel iures 76marcel iures 76

Marcel Iureș, mărturisiri despre soție și fiu. Cu ce se ocupă fiecare

Marcel Iureș și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai importante persoane din viața lui, soția și fiul. Actorul și-a învăluit toate trăirile într-o discreție totală de-a lungul timpului.

Soția mea e foarte mândră de tot ce am făcut, ea însăși fiind artistă, pianistă. Nu s-a opus niciodată. Nici să nu plec în America, nici să nu rămân acolo', a spus Marcel Iureș pentru Ciao.ro.El e psihoterapeut, lucrează și în neurofeedback. În primul rând e o persoană complet diferită de mine. Are un cu totul alt destin, e altă zodie, fiind Vărsător, un om extrem de sensibil la tot ce se întâmplă pe lumea asta, vibrează la cel mai mic zgomot. Și nu e o idealizare', adăugă el.

Citește și: Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: „Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil…” / EXCLUSIV

Citește și: Drama pe care o ascunde Selina, iubita lui Victor Slav. De ce a plâns la Asia Express

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni” / EXCLUSIV

Citește și: Octavian Ursulescu, dezamăgit pentru că nu a fost invitat la festivalul Mamaia: „Tradiția nu a fost respectată'. Ce spune despre absența Angelei Similea, Sandei Ladoși sau a Oanei Sîrbu

Citește și: Cum a fost căsătoria dintre Marina Voica și Viorel Teodorescu: „Dacă bărbatul vine acasă să doarmă cu tine, să doarmă acasă, înseamnă că e în regulă totul”

De ce nu a plecat Marcel Iureș din România

Deși a jucat mult peste hotare, Marcel Iureș consideră că activitatea din țară rămâne cea mai importantă. El mărturisește că nu ar putea să se mute în altă parte, pentru că e dependent de limba română, de teatru.

Vârful e la mine în țară. Aci am realizat în teatru și în viața mea de aici, acolo a fost o vizită, am fost un călător.  A fost o experiență frumoasă, excepțională. Înseamnă o referință în viața unui om, dar n-am avut niciodată sentimentul că ar fi altceva, viața mea ar lua un cu totul alt curs dacă aș fi plecat din România.

Nici nu pot să plec din România, pentru că sunt dependent de limba română, de istorie, de tot ce am făcut în teatru, am un teatru care funcționează. Deci nu pot să-mi pun așa cum ce zice acum coada pe spinare să mă duc nu știu unde. Așa mă pot duce în vizită tot pentru un film, pentru o colaborare, dar nu să mă mut acolo, niciodată. M-am dus, m-am întors, ca peste tot. În Anglia am stat mai mult. În Italia am stat o vreme, în Cehia da, unde te duce meseria', a mai spus Marcel Iureș, care la începutul lunii august a împlinit 73 de ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton