Cu ce se ocupă Teo Trandafir, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D: "Am luat o pauză. Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi"

 Dumba Gabriela
.

Teo Trandafir a rămas fără emisiunea de la Kanal D, după zece ani, însă nu se plictisește deloc. Prezentatoarea este în și mai strânsă legătură cu fanii ei de pe rețelele de socializare, cărora le arată frânturi din activitățile pe care le are în prezent. Deși concedierea ei a fost primită cu uimire de către fani, Teo Trandafir este optimistă în privința viitorului său profesional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, aflam cu surprindere că Teo Show, emisiunea-emblemă a postului turcesc Kanal D, a fost scoasă din grilă. Atât Teo Trandafir, prezentatoarea TV îndrăgită de sute de mii de telespectatori, cât și întrega echipă care lucra la proiectul media au fost concediați.

teo1-1280×720-1teo1-1280×720-1

Ce face Teo Trandafir de când a rămas fără emisiunea de la Kanal D

Reprezentanții postului Kanal D au confirmat recent că „Emisiunea Teo Show se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu ceva fresh, o nouă abordare, cu care să ne surprindem publicul în mod plăcut. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D'.

Momentan, Teo Trandafir nu este implicată în niciun proiect în televiziune și nu se cunosc detalii despre un nou format pe care l-ar putea prezenta. Pentru fanii ei de pe Instagram, Teo a spus: „Am luat o pauză' și a completat: „Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!'.

Chiar dacă nu mai apare la TV, Teo Trandafir e activă pe rețelele de socializare, pe Facebook și Instagram. Postează uneori fotografii și filmulețe cu activitățile pe care le are. Recent, ea s-a relaxat în Grădina Botanică din București.

„Dacă viața îți dă o zi de relaxare, vii cu mine în Grădina Botanică!', a scris ea în mediul online. Totodată, prezentatoarea a călătorit și în mai multe locuri din țară, s-a relaxat, a cunoscut și oameni noi, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Ce spune George Burcea despre copii, după trei ani de relație cu Viviana Sposub: „Nu știu dacă aș vrea. De ce iubita lui nu-l însoțește în vacanțele cu cele două fiice

Citește și: Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Și-a înființat propria afacere și are un profit impresionant

Unde lucrează Teo Trandafir, după ce a rămas fără emisiune la Kanal D

Dacă nu mai apare la TV, Teo Trandafir apare la Radio Impuls. Acolo, prezentatoarea a și povestit amănunte din cariera ei. „Eu am doar o formație de om de radio. La televizor am ajuns complet întâmplător, pentru că am fost nevoită.

Matinalul nostru de atunci mergea foarte prost și m-au chemat într-o vineri ca să îmi spună că de luni eu preiau matinalul, eu neștiind să-l fac. Luni dimineață a fost înfiorător, pentru că nu înțelegeam ritmul, nu pricepeam mai nimic, eram și pe jumătate adormită, dar am învățat atunci un lucru care nu m-a mai părăsit, și anume să râd.(…)

Râdeam patru ore în fiecare zi, ieșeam extenuați de acolo nu neapărat pentru efortul pe care îl depuneam, ci pentru faptul că râdeam nonstop', a povestit Teo Trandafir recent.

Emisiunea Teo Show a suferit modificări drastice în grila TV, în iulie 2023

Emisiunea Teo Show care rula pe micile ecrane de zece ani era luată în „vizor' de mai mult timp. În luna iulie 2023, șefii au decis ca show-ul prezentat de Teo Trandafir să fie mutat în grila TV. Înainte, emisiunea Teo Show era prezentă pe micile ecrane 5 zile din 7.

Apoi, șefii au decis ca proiectul să poată fi urmărit doar de două ori pe săptămână. Mai cu seamă, lunea și marțea, de la orele 23:00. Mutarea, însă, nu a fost de bun augur, căci audiența a fost influențată într-un mod negativ. Cu alte cuvinte, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a devenit „late night show'.

Dar care a avut, în cele din urmă, o soartă nefericită – concedierea întregii echipe, după cum a dezvăluit cancan.ro.

„Începând de luni, 17 iulie, emisiunea Teo Show va fi difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 23:00, la Kanal D. Cu o echipă dedicată și entuziastă, la cârma acesteia fiind inegalabila Teo Trandafir, Teo Show aduce în prim-plan subiecte dintre cele mai interesante pentru publicul larg.

Începând de săptămâna viitoare, serile de luni și marți vor fi deosebite prin aducerea în fața telespectatorilor a celor mai captivante subiecte, imediat după încheierea serialului turcesc de succes al momentului, Melek', anunțau reprezentanții postului Kanal D.

De altfel, nu este prima mutare pe care emisiunea a suferit-o în grila TV a postului Kanal D. A mai fost mutată și anul trecut, în toamnă, de la ora 10:00, în cursul weekendului.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton