Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea, la concertele de pe litoral: "Voi încerca să intru cu zâmbetul pe buze, iubesc..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea, la concertele de pe litoral. Dinu și Deea Maxer au divorțat la începutul lunii martie, iar inițial au decis să continue colaborarea pe scenă. Se pare că Dinu Maxer s-a răzgândit în privința acestui aspect și a decis să o înlocuiască pe fosta lui soție, la reprezentațiile pe care le va susține pe litoral, vara aceasta. Dinu Maxer a apelat la nimeni altul decât fiu său și al Deei, Andreas

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea, în concertele de pe litoral. Dinu Maxer, 49 de ani, și Deea, 33 de ani, au divorțat, după 14 ani de mariaj, însă au continuat colaborarea în plan profesional. Artistul a decis totuși să renunțe la Deea, pentru spectacolele pe care le va avea, anul acesta pe litoral. Persoana care o va înlocui pe fosta soție a artistului este chiar fiul lor, Andreas, în vârstă de 12 ani. Băiatul va urca pe scenă alături de tatăl lui, în cadrul unui moment special al spectacolelor pe care Dinu Maxer le va susține.

dinu-maxer-familiedinu-maxer-familie

Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea, în concertele de pe litoral

Dinu Maxer a înlocuit-o pe Deea, în concertele care le va avea pe litoral, cu fiul lor, Andreas. Artistul are planuri mari pentru această vară. Dinu Maxer va urca pe scenă alături de fiul său, momentul pe care îl vor susține împreună, ținând locul celui în care Deea era protagonistă. Artistul vrea să readucă în prim-plan și trupa Axxa, alături de care a filmat un nou videoclip.

„Iubesc verile la mare. Nu degeaba e anotimpul meu preferat. E momentul în care mă simt artist sută la sută, deoarece iubesc verile la mare. O spun și cu trupa mea, Axxa, cu mult succes și pe muzică! Voi încerca să intru și anul acesta să intru cu zâmbetul pe buze în acest sezon și să-mi păstrez această stare de bine cât mai mult timp.

Citește și: Dinu Maxer și-a făcut o nouă intervenție estetică, după divorțul de Deea Maxer: „O să mă uit altfel de acum în oglindă'. Cum arată acum

Citește și: Dinu Maxer dezvăluie ce a făcut Deea chiar în ziua în care a semnat cererea de divorț: „A semnat și pentru…'

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat în America să-și vadă fiica, pentru prima dată după 5 ani, pe cheltuiala lui Mr. Pink: „Mă voi întoarce peste o săptămănă”

Voi face spectacole împreună cu Andreas, adică o să facem jumătate de oră pentru copii, iar după aceea le voi cânta eu turiștilor care sunt cazați în hoteluri cu all-inclusive. Apoi, voi prezenta pentru a 15-a oară consecutiv Miss Plaja, concursul de frumusețe atât de cunoscut în sezonul estival și care e produs de prietenul meu, Emanuel Khermani. Și, nu în ultimul rând, împreună cu trupa Axxa, voi lansa noi melodii. Tocmai am lansat un nou videoclip la mare, într-o locație de vis nou deschisă și sunt foarte încântat de noul proiect care sper să ne aducă multe spectacole pe litoral', a declarat Dinu Maxer pentru PLAYTECH.RO.

Deea Maxer, despre motivele despărțirii de Dinu

Dinu Maxer și Deea au surprins pe toată lumea când au decis să divorțeze, după 17 ani de relație, dintre care 14 au fost căsătoriți. Între cei doi există o diferență de vârstă de 16 ani, iar acest element și-a pus amprenta asupra mariajului. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV, Deea Maxer a vorbit despre motivele despărțirii de artist.

La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante„, a declarat recent Deea Maxer la emisiunea lui Măruță de pe PRO TV.

Dinu Maxer recunoaște că a acceptat cu greu despărțirea

Dinu Maxer a măsrturisit că i-a luat ceva timp până să se obișnuiască cu gândul că el și Deea nu mai formează un cuplu. Artistul a subliniat că amândoi și-au dat silința ca mariajul lor să funcționeze, însă, din păcate, acest lucru nu a fost posibil.

Am încercat amândoi, nu doar eu! A fost o luptă pe care ne-am asumat-o amândoi, cu argumente, am tot încercat să ne înțelegem unul pe celălălt. Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta, sau, mai bine zis, eu am acceptat mai greu despărțirea. Pentru mine a fost mai greu să accept că ne apropiam inevitabil de divorț. De aici și lupta mea mai mare și chiar durerea mai mare', avea să declare el presei.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton