Cu cine este Gabriela Cristea înlocuită la emisiunea Mireasa, după ce a ajuns la spital: "Situația asta nu a fost una ușoară…"

 Radulescu Ruxandra
.

Cu cine a fost Gabriela Cristea, înlocuită la emisiunea „Mireasa”, după ce a ajuns la spital. Gabriela Cristea a fost înlocuită de la emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii”, deoarece se confruntă cu probleme de sănătate. În locul prezentatoarei a venit o altă vedetă foarte cunoscută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Schimbare neașteptată pentru fanii „Mireasa – Capriciile iubirii”, căci Gabriela Cristea a fost înlocuită. Întreaga situație a avut loc pe 22 ianuarie, când prezentatoarea trebuia să revină la cârma show-ului matrimonial, pentru un nou sezon. Din nefericire, soția lui Tavi Clonda s-a simțit rău și a ajuns de urgență la spital. Cea care a venit în locul Gabrielei Cristea este o altă vedetă foarte cunoscută, de asememea prezentatoarea.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2021_09_gabriela-cristea-captura-video-youtube-1200×621-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2021_09_gabriela-cristea-captura-video-youtube-1200×621-1

Cu cine este Gabriela Cristea înlocuită la emisiunea Mireasa, după ce a ajuns la spital

Gabriela Cristea a fost înlocuită cu Simona Gherghe, pentru prima ediție a noului sezon „Mireasa”. Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate destul de serioase și a fost nevoită să-și ia concediu medical, pentru a se recupera. Simona Gherghe a apărut, așadar, în fața publicului de la „Mireasa – Capriciile iubirii” și i-a transmis colegei de breaslă însănătoșire grabnică.

Citește și: Drama neștiută a lui Vali Vijelie: „Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere”. Care este cea mai mare durere a manelistului

Citește și: Mellina a ajuns la spital: „Vă scriu de la Urgență, sunt disperată! Nimeni nu vrea să mă interneze!”. Ce a pățit fosta concurentă Survivor

Citește și: Ce a făcut Rinda, sora Ronei Hartner, cu rochiile regretatei actrițe și unde locuiește acum fiica acesteia: „E încă foarte amărâtă, supărată că și-a pierdut mama…

Citește și: Alina Popa, supranumită „privighetoarea Ardealului”, a murit la 23 de ani: „De acolo a pornit boala asta necruțătoare”. Omagiu emoționant înainte de a fi înmormântată

„Sunt Simona Gherghe, sunt gazda voastră în această seară și este o excepție că sunt aici. Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile Iubirii cât de curând', a transmis prezentatoarea TV.

Paula Chirilă, în locul Gabrielei Cristea la „Mireasa – Capriciile iubirii”

Paula Chirilă și-a însușit și ea rolul de prezentatore la „Mireasa – Capriciile iubirii', fiind gazda emisiunii de matrimoniale, în lipsa Gabrielei Cristea. Actrița a transmis și ea un mesaj prezentatoarei.

Gabi, am auzit că nu te simți prea bine, chiar sincer îmi pare rău, vreau și eu să stau liniștită pe canapea și să stai tu acolo pe fotoliul tău, da? Să-ți vezi tu de emisia ta și eu să mai știu aici să mai râd cu fetele.

Hai odată! Hai fă-te bine!(…) Fă-te bine, ia medicamente ce iei tu acolo, bea ceiuțul. Ai nevoie de ceva? De un prosecco să-ți aducem? Niște prăjituri, niște ceva.', a fost mesajul pe care i l-a transmis Paula Chirilă Gabrielei Cristea, prin intermediu unei filmări.

Reacția Gabrielei Cristea, la mesajul Paulei Chirilă

Gabriela Cristea nu s-a putut abține și a reacționat imediat la mesajul Paulei Chirilă.

Paula, da, lasă că paharul ăla de prosecco îl dau eu, numai să mă fac bine, știi cum e', a transmis soția lui Tavi Clonda.

Anunțul Gabrielei Cristea, cu privire la problemele de sănătate

Gabriela Cristea a împărtășit fanilor, prin intermediul social-media, că este nevoită să lipsească o vreme din rolul de prezentatoare la emisiunea „Mireasa – Capriciie iubirii”.

Dragilor, din motive de sănătate, nu am să fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medical, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară…

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton