Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea pentru concertele de pe litoral, după divorț: „Nu vom mai merge împreună. Contractul l-am preluat eu cu...”

 Calin Maria Bianca
.

Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea pentru concertele de pe litoral, după divorț. Deea și Dinu Maxer nu mai au contracte împreună pe litoral. Dinu Maxer a povestit zilele trecute că a început să piardă din evenimente, explicând că oamenii nu au înțeles încă faptul că el și fosta soție colaborează împreună pe plan profesional. Ei bine însă, se pare că acest aspect s-a schimbat între timp, așa că recent a dezvăluit faptul că vara aceasta nu mai merg împreună la evenimentele de pe litoral, ci o să fie doar el, însă în compania unei persoane neașteptate. Iată despre cine este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea pentru concertele de pe litoral, după divorț. Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea în momentul în care au ieșit în față și au dat vestea neașteptată, prin care anunțau, de fapt, că divorțează. Nu a mai fost cale de împăcare, însă au știut chiar înainte de a semna actele de divorț faptul că vor rămâne în relații bune, bazate pe respect, atât de dragul celor doi copii pe care-i au împreună, cât și pentru numeroasele colaborări pe plan profesional.

maxer-2-1maxer-2-1

Ei bine, fanii nu au perceput lucrurile la fel ca și ei, astfel că Dinu Maxer a dezvăluit zilele trecute faptul că a început să piardă din evenimente fiindcă nu mulți înțeleg că deși au divorțat, ei încă coaborează. Recent, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură, iar acum, evenimentele de pe litoral o să le susțină el, fără fosta soție.

Citește și: Dinu Maxer a început să piardă contractele pe care le avea la evenimente, după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Mi-a picat un botez”

Citește și: Deea și Dinu Maxer nu se intersectează, deși locuiesc în același bloc: „Știm să facem diferența între viața privată și viața profesională'. Cei doi își fac planuri de vacanță împreună

Citește și: Elevul de 14 ani care a ucis 8 copii și un paznic într-o școală din Belgrad nu poate fi urmărit penal. Primele declarații ale atacatorului

Citește și: Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua iubită, Ada. Motivul separării: „Acest lucru a afectat-o, a fost foarte dezamăgită'

Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea pentru concertele de pe litoral, după divorț

Dinu Maxer a dezvăluit recent în cadrul unei emisiuni TV faptul că el și Deea Maxer nu vor mai merge împreună pe litoral anul acesta, așa cum i-a obișnuit pe fani de mulți ani. Mai concret, cei doi nu mai au contracte împreună la malul mării, astfel că a rămas doar Dinu Maxer, care l-a luat alături de el pe fiul său, Andreas. Deși este doar un copil, îi ajută pe părinții săi de mult timp în sezonul estival, așa că o să se descurce de minune la momentele de început, cu copiii, de la evenimente.

'În ceea ce privește marea, litoralul, statul la mare în hotelul celebru în care stăm noi, nu vom mai merge împreună. Contractul l-am preluat eu cu Andreas. Andreas se ocupă de momentul de început cu copiii. De ani de zile face acest lucru și le cântă copiilor. În partea a doua cântăm, dansăm show interactiv. Nu face show de belly dance.', a declarat Dinu Maxer.

Cum este viața cântărețului după divorț

S-au iubit cu foc și au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 18 ani, însă viața lor s-a schimbat radical în urmă cu câteva săptămâni, când au anunțat divorțul. Dacă la început au stabilit de comun acord că vor avea o relație frumoasă și vor petrece cât mai mult timp ca o familie, astfel încât cei mici să nu simtă faptul că au divorțat, Dinu Maxer a dezvăluit recent că el și fosta soție nu au mai luat masa împreună cu copiii de aproximativ o lună. De asemenea, a precizat și că lucrurile au început să se așeze și pentru el.

'Sincer să fiu, nu s-a mai întâmplat acest lucru de vreo o lună de zile, adică înainte de divorț. Probabil să se mai întâmple, în momentul acesta clar nu.', a mai spus artistul.

Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită, Ada

Știm cu toții faptul că Dinu Maxer și-a refăcut viața după divorț mai repede decât oricine s-ar fi așteptat. Ba mai mult, nu s-a sfiit și a apărut în public alături de Ada, noua lui iubită. Totul părea a fi roz în relația lor și a merge foarte bine, însă recent, artistul a dezvăluit că nu mai formează o poveste de dragoste și au luat-o pe drumuri separate, motivele fiind multe la număr. Mai exact, incompatibilitatea, presiunea mediatică care s-a pus pe Ada, vorbele răutăcioase despre ei, dar și faptul că ea fuma, iar Dinu Maxer nu poate accepta acest lucru.

„Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea(…)Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată. Este greu(…) Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost?! Nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi.

Am spus că relația e la început, adică ajungi să te cunoști. Ne-am retras amândoi, a fost o chestie reciprocă. E o situație foarte ciudată. Cineva a venit și a săpat în grădina mea și acum trebuie să vin și să spun… Nu pot să mint, era aiurea. Da, am mizat că relația o să meargă. Dar nu am insistat. Îi plac copiii, iubește copiii, s-a comportat foarte frumos cu copiii mei. Îți dau un exemplu: eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze, e un blocaj de-al meu. Peste care nu pot să trec. Și ea fuma, iar pentru mine e o mare piedică în a continua o relație. M-am gândit că poate o schimb. Dar, sunt oameni care se lasă schimbați, alții nu. (…), a mai declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton