Cu cine își va lăsa Magda Pălimariu fiul de 1 an, cât timp va fi la muncă: „Singura provocare este că voi sta departe de Aksel, a stat mereu cu mine”. Vedeta revine la PRO TV din septembrie

 Oana Pantazi
.

Magda Pălimariu revine la PRO TV în septembrie, după ce, timp de 2 ani, ea și fiul ei au fost nedespărțiți. Pe 20 august, Magda Pălimariu și adorabilul ei băiețel, Aksel, se vor sărbători împreună, fiind născuți în aceeași zi. Câteva zile mai târziu, viața lor se va schimba complet, după ce prezentatoarea rubricii „Vremea” va începe jobul.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Magda Pălimariu a devenit mamă la 43 de ani și viața ei s-a schimbat complet după ce fiul său și al lui Ionuț Eriksen a venit pe lume, în urmă cu doi ani. Prezentatoarea rubricii Vremea de la PRO TV a renunțat atunci la job pentru a-și urma soțul în Norvegia, însă fanii nu și-au pierdut speranța de a o revedea pe micul ecran. Acest lucru se va întâmpla la începutul lunii septembrie, când Magda Pălimariu va intra în pâine full time.

magda0magda0

Magda Pălimariu revine la PRO TV în septembrie

Magda Pălimariu a fost una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran, așa că nu e de mirare că fanii Știrilor PRO TV au tot întrebat-o, în mediul online când revine la rubrica Vremea, care a consacrat-o. Deși a spus în mai multe rânduri că se va întoarce la jurnal, acum a dezvăluit și când va intra din nou pe post, după o pauză de doi ani.

Citește și: Marcel Pavel evită litoralul românesc. De ce nu merge la mare în România: „Pe litoralul nostru nu, nu mai vreau. Nu stau să se uite unul și altul la mine

Citește și: Aurelian Temișan, reacție furibundă după ce a așteptat două ore o ambulanță: „E strigător și revoltător! De ce se numește sistemul de urgență?

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii, dezvăluire în lacrimi după ce Iustina l-a părăsit: „Aveam o problemă, când vedeam o fată frumoasă, nu-mi venea să mă abțin. Am considerat asta ca un fel de boală / Ce spune despre apropierea de ispita Loredana

„Am primit foarte multe mesaje, chiar am văzut și articole legate de faptul că am plecat și nu mă mai întorc la „Vremea' (râde). Chiar m-am amuzat pentru că eu am rămas mereu cu „normă întreagă', doar că, în acești doi ani, m-am dedicat celui mai important rol din viața mea: cel de mamă. Și m-am bucurat din plin de minunea de copil pe care mi-a dat-o Dumnezeu.

Voi reveni la „Vremea' chiar de la începutul lunii septembrie”, a spus Magda Pălimariu într-un interviu pentru TVMania.

Care sunt cel emai mari temeri ale Magdei Pălimariu după revenirea la PRO TV

Jurnalista a mărturisit că nu îi este ușor să se despartă de fiul ei Aksel, fie și pentru câteva ore pe zi, dat fiind că, până acum, au fost tot timpul împreună. Deși mărturisește că le-a dus dorul colegilor ei, Magda Pălimariu spune că îi va fi greu să stea departe de micuțul ei.

„Mi-a fost dor de colegii mei, de cei de acasă și chiar și de emoțiile pe care, indiferent de anii de experiență, le ai în momentul în care ești LIVE. Singura provocare este că voi sta departe de Aksel, ținând cont că în cei doi ani a stat mereu cu mine. Cât despre job, abia aștept să mă reîntorc… cu entuziasm, emoții și cu tot ce vine la pachet„, a mai spus ea.

O provocare este și găsirea unei soluții pentru timpul în care ea va fi la job și, cum creșa nu este o opțiune, Magda Pălimariu va trebui să opteze pentru o bonă.

„Momentan, creșa nu este neapărat o soluție pentru că atunci când o să fiu dimineața la jurnal, voi pleca de acasă mult prea devreme. Cel mai sigur voi apela la o bonă care să fie disponibilă și să se poată mula pe programul pe care eu o să-l am – program care diferă de la o săptămâna la alta”, a dezvăluit Magda Pălimariu pentru TVMania.

Magda Pălimariu și Aksel, fiul ei, sunt născuți în aceeași zi

Ce cadou mai frumos decât fiul ei putea primi Magda Pălimariu de ziua ei? Aksel a venit pe lume pe 20 august, în ziua în care mama lui împlinea 43 de ani. Anul acesta, mama și fiul se vor aniversa împreună – el la 45, el la 2 ani -, speră ea, la mare.

„Avem câteva idei, dar suntem departe de a avea un plan clar. Îmi doresc tare mult să petrecem câteva zile la mare pentru că lui Aksel îi place să petreacă timp în apă și cred că asta vom face, dar nu știu cât/unde/cum)”, a dezvăluit Magda Pălimariu.

Știrista recunoaște că nu-i e ușor, pentru că Aksel este plin de energie și dornic să decopere lumea înconjurătoare, dar se declară binecuvântată pentru minunea din viața ei.

„Eu fac tot ce pot să fiu mama potrivită pentru el. Există provocări în fiecare zi, mai ales că el crește foarte repede, descoperă lumea, iar nevoile lui sunt constante și mereu diferite. Nu zic că este ușor pentru că se adună oboseala, vrei mereu să faci ceea ce e mai bine și să iei cele mai bune decizii, dar este, categoric, o binecuvântare și tot ce mi se putea întâmpla mai frumos în viață”, a mai spus ea pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton