Cu cine ține Sorin Bontea la America Express: "Mi se pare foarte periculos în Columbia. Pistoale, să te păzească armata, să dormi cu frică"

 Radulescu Ruxandra
.

Care sunt echipele preferate ale lui Sorin Bontea de la America Express. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au făcut echipă la Asia Express, în urmă cu ceva timp, și au fost desemnați câștigătorii sezonului. Celebrul Chef mărtursește că urmărește și acum America Express și, cu această ocazie, a spus care sunt echipele lui favorite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea a făcut o comparație între sezonul pe care l-a câștigat, alături de Răzvan Fodor, la Asia Express, și cel difuzat în prezent, America Express, care se desfășoară în Columbia. Chef Sorin Bontea a mărturisit că cea mai mare provocare întâlnită în competiția Asia Express, care a avut loc în Filipine și Taiwan, a fost bariera lingvistică. În același timp, Bontea e de părere că, deși echipele de la America Express au avantajul unei limbi străine ceva mai accesibile, și anume spaniola, țara unde are loc competiția este mult mai periculoasă. Sorin Bontea a făcut și un top 3 al echipelor sale favorite din sezonul 6 America Express.

sorin-bontea-la-delta-dunarii-1sorin-bontea-la-delta-dunarii-1

Cu cine ține Sorin Bontea la America Express

Chef Sorin Bontea se declară unul dintre fanii show-ului America Express, iar favoriții săi sunt echipele formate din Romică- Cătălin, Vlad-Giulia și Ionuț-George.

Citește și: Iulia Albu, declarații despre nuntă și copii, după ce s-a împăcat cu Mike: „Nu voi purta o rochie de mireasă convențională. Au fost despărțiți o perioadă, după America Express

Citește și:America Express 31 octombrie – Aris și Alexia Eram au câștigat amuleta. Ce avantaj au primit de la Irina Fodor

Citește și: Actrița Ileana Ploscaru a murit, la 92 de ani. UNITER: „A fost un model de dăruire, de profesionalism și de respect”

Citește și: Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea și a renunțat la procesul de calomnie împotriva lui. Motivul: „Cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să…'

„Mă uit acum. Vorbesc toți spaniolă. Mike vorbește spaniolă de zici că e spaniol. Cred că cel mai puțin vorbesc Romică și Cătălin. Noi n-am avut norocul ăsta. Ne mai descurcam în engleză, dar eu și Fodor nici la engleză nu excelam. E diferență mare. În America Latină e avantajul limbii. Dar e mult mai periculos. La noi în Taiwan nu aveai niciun stres. Dar mi se pare foarte periculos în Columbia. Pistoale, să te păzească armata, să dormi cu frică. Noi ne-am odihnit în Taiwan. Dar acolo era bariera lingvistică. Autostopul era foarte greu în Taiwan. De dormit cred că noi am dormit mai rău', spune Sorin Bontea, într-un interviu exclusiv AntenaPLAY.

Sorin Bontea, despre cel mai frumos moment de la Asia Express, sezonul 3

Sorin Bontea a rememorat și cel mai frumos moment din sezonul 3 Asia Express și anume Finala.

„Cea mai frumoasă amintire a mea din Asia Express e Finala. Am câștigat Finala. Un moment foarte frumos, plin de emoție, dar cea mai tare fază a fost când am urcat pe scenă era gongul acolo și noi stăteam și ne uitam unul la altul și noi nu știam ce să facem. Așa de cheauni eram. Și oboseala își spunea cuvântul. Alergam de dimineață, era noapte și am rămas așa pur și simplu. Am ajuns acolo și am zis că s-a terminat. Dar în același timp parcă ne-am fi dorit să mai contiunăm', a declarat Sorin Bontea.a spus Sorin Bontea.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton