Cu se ocupă Raluca Moianu după ce a renunțat la televiziune: „Sunt o persoană foarte ocupată, poate nu pare, dar sunt"

.

Raluca Moianu s-a reprofilat după ce s-a despărțit de televiziune. Vedeta predă acum cursuri de radio-jurnalism și lucrează cu antreprenori, mai precis ține evenimente în corporații, activitate care îi răpește mult timp. Și cum toate astea nu ar fi de ajuns, Raluca Moianu face și audiobook-uri și se declară încântată de toate aceste experiențe pe care le trăiește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Raluca Moianu are mai multe motive de bucurie. Fiica ei s-a căsătorit de curând, iar peste câteva luni o va face și bunică. Deși și-ar fi dorit ca Maria-Ilinca să termine întâi facultatea, ea fiind studentă la Drept în anul doi, a trebuit să accepte noul curs al evenimentelor. Acum, vedeta le trăiește cu tot sufletul și nu are regrete.

raluca moianu 7raluca moianu 7

Ce face Raluca Moianu de când a dispărut din televiziune

Raluca Moianu nu mai lucrează în televiziune, dar continuă să fie la fel de ocupată. Vedeta are multe proiecte noi pe rol.

„Sunt profesor de comunicare, predau radio-jurnalism, o formă de televiziune, comunicare în general. Țin cursuri, sunt o persoană foarte ocupată, poate nu pare, dar sunt. Mă bucur că lucrez cu antreprenori, țin evenimente în corporații, lucrez mult. Dimineața, aproape în fiecare dimineață fac audiobook-uri. E ca o răzbunare a omului de radio care știe că nu rămâne nicio vorbă după el înregistrată, se duc toate în etern și nu rămâne după emisiune după el. Astea sunt lucruri care rămân. Sunt niște înregistrări care rămân, sunt niște cărți, unele dintre ele de marea valoare. Pentru mine este o onoare să pun vocea pe acea valoare', a declarat Raluca Moianu la „Xtra Night Show' , la Antena Stars.

Raluca Moianu a lăsat în urmă lumina reflectoarelor, dar nu are regrete

Vedeta a cunoscut succesul în televiziune, dar recunoaște că astăzi nu se mai agață de trecut, se bucură de fiecare proiect nou pe care îl are și de fiecare reușită.

„Eu sunt om de radio. Am devenit om de televiziune și prezentator pentru că a fost un pas firesc în povestea asta, dar mi-am dat seama că trebuie să poți să te reinventezi, să nu te agăți de ceva ce poate s-a terminat. Poate poți să faci în plus lucruri. Eu nu sunt genul de om care să mă duc la ușa cuiva să mă ia și pe mine. Pot să găsesc alte resurse ca să fac ceva. Nu cred că trebuie să te agăți de ceva. Nu pot să mă plâng că în cariera mea nu am întâlnit succesul. Au fost etape din viața mea', a adăugat Raluca Moianu.

Citește și: Gina Matache dezvăluie de ce fostul ei soț a luat-o pe calea bisericii: „Au fost lucrurile foarte negre pentru el”. Tatăl Deliei a fost călugăr timp de 18 ani pe Muntele Athos

Citește și: Alin Oprea, marcat de moartea tatălui său, pe care l-a regăsit după 33 de ani: „A murit fără să apuce să o cunoască pe Medana față în față. Au vorbit de câteva ori la telefon'. Cum se înțelege soția artistului cu mama acestuia / EXCLUSIV

Citește și: Cum a decurs singura discuție dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf: „Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi de teroare. I-a dat un mesaj…'

Citește și: Ce acuzații îi aduce Raluca Pastramă lui Pepe în scandalul pentru copii: „A fost greșeala vieții mele. Sunt foarte influențate. Știe cum să facă doi copii de 12 și 9 ani să zică așa ca el și să creadă că e decizia lor”

Citește și: Terorizată și amenințată, Mădălina Ghenea a apelat la justiție: „Trimite inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate”

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit

În urmă cu două săptămâni fiica Ralucăi Moianu, Mara Ilinca Ancuța, în vârstă de 19 ani, s-a căsătorit civil cu Virgil Boglea, vestitul avocat al vedetelor. Fiica vedetei este însărcinată în patru luni și va avea un băiețel.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton