Cui îi va lăsa Irina Margareta Nistor moștenirea ei. Criticul de film nu are copii: „Mai mult decât atât nici că se poate”

 Radulescu Ruxandra
.

Cui îi va lăsa Irina Margareta Nistor moștenirea ei. Irina Margareta Nistor a făcut mai frumoasă copilăria unei generații ce a vizionat desene animate doar pe casete video. În prezent criticul de film este încântat deoarece mulți dintre prietenii ei au copii, așa că se simte deja precum „zâna cea bună”, pentru micuți. Margareta Nistor a spus în ce constă de fapt moștenirea ei și cine se va bucura de ceea ce va lăsa ea în urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cui îi va lăsa Irina Margareta Nistor moștenirea ei. Irina Margareta Nistor 65 de ani este unul dintre cei mai apreciați critici de film din România. Ea a fost vocea care a dublat o mulțime de producții de animație și film din anii ’90 și chiar înainte de ’89, pe vremea când oamenii nu aveau acces la televiziunea prin cablu. Vedeta nu a avut copii biologici, dar a menționat recent cine sunt de fapt moștenitorii ei și ce le va lăsa acestora, în numele ei.

irina-margareta-nistor-criticirina-margareta-nistor-critic

Cui îi va lăsa Irina Margareta Nistor moștenirea ei

Irina Margareta Nistor a adus foarte multă bucurie copiilor din generațiile trecute, ea fiind vocea care a tradus sute de desene animate pe casete video, cu ani în urmă. Criticul de film a menționat că, deși i-a părut rău că nu a avut niciodată copii, ea simte că are o conexiune foarte specială cu cei care au vizionat filmele de animație dublate de ea. Margareta Nistor e de părere că aceștia îi vor duce moștenirea mai departe.

Cel mai nostim a fost când mă plângeam că nu am copii, pe vremea aceea încă mai regretam, mă rog, dacă vezi Singur acasă' îți trece, decât să ai un copil ca acolo mai bine nu, iar Bordea mi-a spus că, de fapt, eu am foarte mulți copii pentru că mulți dintre ei au fost concepuți în timp ce eu traduceam filmele. Deci, părinții care aveau deja un copil puneau un film foarte tare ca să nu se audă co-producția. Mulți au născut datorită mie, deci sunt o mamă eroină la pensie, vă rog să nu uitați.

Am foarte mulți prieteni care au copii, deci deja sunt pregătită să am nepoți și sunt fericită să îi am. Am și finuțe, adică m-am scos. Sunt fairy godmother. Sunt o zână. (râde)', a declarat Margareta Nistor pentru Ego.ro.

Citește și: Ce sumă de bani primea Irina Margareta Nistor pentru a realiza dublaje pe timpul comunismului:'100 de lei era punctul meu de reper'

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre cel mai mare regret al său:'Îmi doream un copil, dar…'

Irina Margareta: „Moștenirea este …”

Irina Margareta Nistor e de părere că marea moștenire pe care o lasă în urmă sunt cunoștințele despre arta cinematografiei și cărțile pe care le-a publicat. Ea a spus că unul dintre marile ei vise a fost să dețină un cinema care să difuzeze filme încontinuu.

Citește și:Lisa Marie Presley, o viață plină de drame. Și-a pierdut tatăl, fiul și a fost dependentă de droguri:'Mă simțeam un om foarte singur'

Citește și:Fiica lui Nico nu acceptă sfaturi de la mama ei pentru creșterea copilului:'Nu s-a luat după mine și nici nu o să o facă'

Nu, nu. Asta se știe, moștenirea nu o ia nimeni pentru că se face cinema. Deci doar cine merge să vadă filme și să citească biblioteci întregi de cărți are acces acolo. Altă moștenire nu există. Moștenirea este cinema-ul, mai mult decât atât nici că se poate. Aș vrea să îl fac încă din viață, să văd și eu măcar câteva spectacole cu această ocazie. Dacă aș fi avut cinema, aș fi dat filme toată noaptea, chiar și de Crăciun și de Revelion. Poate până la anul, cine știe. Da, de fiecare dată. (n.r. o să se ducă să stea în cinema).'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton