Culiță Sterp, atac dur către Moroșanu și Zmărăndescu, după ce s-au certat cu Iancu Sterp la Survivor All Stars: "Nu vă e rușine, bă, ditamai campionii, să vă luați cu un copil? Așa vă arătați voi bărbăția?"

 Oana Pantazi
.

Culiță Sterp, atac dur către Moroșanu și Zmărăndescu, după ce s-au certat cu Iancu Sterp la Survivor All Stars. Într-o filmare postată pe social media, Culiță Sterp a avut o ieșire fără precedent după ce fratele lui, Iancu Sterp, ar fi fost atacat de Moroșanu și Zmărăndescu. Extrem de nervos, artistul a vorbit pe șleau și i-a atacat verbal la rândul lor pe cei doi sportivi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp, atac dur către Moroșanu și Zmărăndescu, după ce s-au certat cu Iancu Sterp la Survivor All Stars. Artistul, care a participat și el la Survivor împreună cu Moroșanu, a fost foarte deranjat de atitudinea pe care cei doi Faimoși au avut-o față de fratele lui și a ieșit, la rândul lui la atac… chiar dacă, cel mai probabil, Moroșanu și Zmărăndescu ar putea vedea această filmare abia la întoarcerea acasă.

425363789_871230411679784_5778746957256474361_n-copy425363789_871230411679784_5778746957256474361_n-copy

Culiță Sterp, atac dur către Moroșanu și Zmărăndescu, după ce s-au certat cu Iancu Sterp la Survivor All Stars

Pe zi ce trece, la Survivor All Stars lupta se ascute tot mai tare, foamea, stresul și lipsa somnului amprentându-i din plin pe concurenți. Aproape că e greu d spus cine cu cine nu s-a certat, așa că după scandalul pornit de cearta dintre Jador și Iancu Sterp, i-a venit rândul lui Culiță să-și apere fratele de acasă, după ce acesta a intrat în conflict cu Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu. Aceștia l-ar fi amenințat pe Iancu în fața ambelor triburi și, chiar dacă Războinicul nu s-a lăsat intimidat, de acasă, fratele lui a avut o reacție virulentă.

„Este vorba despre subiectul de la Survivor. Am nervi! Am văzut cearta dintre Iancu și Zmărăndescu. Bă, nu vă e rușine, bă, ditamai campionii, să vă luați cu un copil? Să veniți voi să vă puneți cap în cap? Vă arătați puterea cu un copil? Așa vă arătați voi bărbăția, bă? Voi v-ați dus la Survivor, bă băiatule… Ce atitudine e asta, bă? Sunteți oameni în toată firea…. Ați început să înjurați, să vă băgați și să vă scoateți în echipă… Acolo nu e vorba de bătaie, nu a venit nimeni să se bată, să împartă pumni.

Tu, Moroșane, când vii să vezi filmarea asta, luați-vă cu ea pe traseu. V-a spart pe toți! Zanni e cel mai bun de la Faimoși. Nu vă arătați voi c***e că sunteți șmecheri. La cine scoți, mă, tu dinții? Nu se poate așa ceva, s-a ajuns prea departe! Trebuie să vă demonstrați puterea pe traseu. Nu înjurați, nu denigrați! Mie mi-ar fi chiar rușine să mă pun cu unul mai mic… Aseară, când am văzut, nu mai puteam de nervi. Moroșane, știi foarte bine că în sezonul nostru… știi mai multe. Ai mâncat din mâna mea, am avut grijă de voi. Nu dau mai multe din casă, dar eu m-am descurcat. Acum tu te iei de fratele meu?„, a comentat Culiță Sterp în filmarea postată pe Facebook.

Scandal de proporții între Jador și Iancu Sterp, la Survivor All Stars

Discuția începută, inițial, în glumă, la Survivor All Stars, între Jador, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în a cincea săptămână de competiție, a degenerat în cele din urmă, concurenții ajungând să se certe de-a binelea. Totul a început în momentul în care Alexandra Duli a spus că Andrei Ciobanu este avocatul lui Iancu.

„Mi-a mers bine anul ăsta, am vândut mulți miei, multă brânză și îmi permit să am un avocat, chiar și aici la Survivor', a spus Iancu Sterp.

„Mă plătește bine, da', a glumit și Andrei Ciobanu.

Acela a fost momntul în care Jador a scăpat porumbelul, numindu-l pe Andrei Ciobanu cățel și începând să latre. Gestul artistului l-a scos din pepeni pe Iancu Sterp.

„Stai numai puțin, Jador! Vorbeai peste mine și nu pot să vorbesc cu domnul Dan. Taci dacă vorbesc eu, te rog să taci! Păi nu contează (n.red. că nu e femeie), e chestie de respect.

Vorbesc eu, taci, nu mai lătra! Îți place să latri, să te victimizezi, atâta faci. Te fac cățelul meu de întors oile, ești nebun la cap? Când vrei tu', i-a spus Iancu Sterp lui Jador.

Jador nu a rămas dator cu răspunsul, venind cu o replică acidă și el.

„Nu, vorbeam cu avocatul tău, nu cu tine. Păi nu, că eu nu sunt avocatul, nu mă plătești pe mine. Eu vorbesc când vrea mușchiul meu, înțelegi? Nu, nu, nu există… Eu nu sunt muiere.

Îți cumpăr toate femeile, toate oile și brânza toată, ai înnebunit? Și te fac avocatul meu, nu numai pe tine. Îți iau 30 de oi, ești… A început avocatul! Lasă-mă, măi, că mă certam cu el, ești nebun?', a încheiat Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton