Culiță Sterp, chemat din nou la Survivor All Stars. A fost sunat a doua oară de producătorii PRO TV: "Îmi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut prima dată"

.

Culiță Sterp, chemat din nou la Survivor All Stars. Producătorii PRO TV l-au sunat din nou pe Culiță Sterp. Artistul și-a anunțat fanii că a primit o ofertă din partea PRO TV-ului, pentru a participa la Survivor All Stars. Artistul este foarte tentat să accepte propunerea, mai ales că i se oferă un onorariu generos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a fost ofertat din nou de producătorii PRO TV să participe la Survivor All Stars, alături de fratele său, Iancu Sterp. Cântărețul a dat vestea fanilor pe social-media, menționând că și-ar dori să fie alături de fratele său, Iancu, pentru a-l susține, mai ales după cearta cu Jador. Cei de la PRO TV i-au oferit lui Culiță un onorariu mai mare decât cel cerut de artist în 2021, când participat prima dată la Survivor România. Cu toate acestea, Culiță Sterp are rețineri, față de plecarea în Dominicană.

ce-i-a-transmis-culita-lui-iancu-sterp-cand-a-aflat-ca-fratele-lui-participa-la-survivor-romania-all-stars-2024-daca-eu-n-am-putut-scaled-1ce-i-a-transmis-culita-lui-iancu-sterp-cand-a-aflat-ca-fratele-lui-participa-la-survivor-romania-all-stars-2024-daca-eu-n-am-putut-scaled-1

Culiță Sterp, chemat din nou la Survivor All Stars

Culiță Sterp a primit încă o ofertă pentru a participa la Survivor All Stars. PRO TV-ul i-a propus artistului să revină în Republica Dominicană. Artistul ar primi o sumă generoasă pentru timpul petrecut în jungla dominicană. Culiță spune că nu și-ar dori să-și lase trupa de muzicieni, care nu ar mai face bani fără el.

Citește și: Oana Roman, o nouă replică acidă pentru Marius Elisei: 'Am reușit performanța să trăiesc în casă cu un hater câțiva ani. Mă rog să își găsească…'

Citește și: Florin Ristei a ajuns la spital, după ce l-au luat stări de leșin, în timpul unor repetiții: „Am fost la urgențe. Nici acum nu mă simt extraordinar'

Citește și: Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp: „Să nu mă înțeleagă greșit. E fată harnică, nu e fițoasă. Nunta lor are loc în toamnă

Citește și: Ce planuri are Maria Lungu pentru Survivor All Stars: „Simt că data trecută nu a fost suficient. Vreau să…. A fost implicată în ample scandaluri, în sezonul 4

„M-au sunat ieri din nou. Am mai fost chemat la Survivor, la început, dar nu m-am putut duce pentru că am mult de cântat. Am în fiecare weekend câte 3 cântări. Acum, banii ăia pe care-i primesc acolo, îi fac și-n țară la cântat.

Acum parcă m-aș duce, cum e fratele meu acolo și cum a fost și cearta asta dintre ei…m-aș duce puțin pentru el, și că mi-e dor de el, că vreau să-l văd.

Dar nu mă lasă ăștia din formație, că nu mai fac bani dacă plec eu. Trei, patru cântări pe săptămână, de miercuri…Nu știu ce să fac, să mă duc sau nu. M-aș duce, dar nu pot să anulez contractele cu oamenii, am mult de cântat. Nu știu ce să fac, o să încerc, e greu (…).

M-au sunat iar de la Survivor, mi-au și spus că-mi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut eu prima dată, numai să mă duc. Nu știu ce să fac. O să mă gândesc', a spus Culiță Sterp, într-un live, seara trecută.

Culiță Sterp, atac dur către Moroșanu și Zmărăndescu, după ce s-au certat cu Iancu Sterp la Survivor All Stars

Pe zi ce trece, la Survivor All Stars lupta se ascute tot mai tare, foamea, stresul și lipsa somnului amprentându-i din plin pe concurenți. Aproape că e greu d spus cine cu cine nu s-a certat, așa că după scandalul pornit de cearta dintre Jador și Iancu Sterp, i-a venit rândul lui Culiță să-și apere fratele de acasă, după ce acesta a intrat în conflict cu Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu. Aceștia l-ar fi amenințat pe Iancu în fața ambelor triburi și, chiar dacă Războinicul nu s-a lăsat intimidat, de acasă, fratele lui a avut o reacție virulentă.

„Este vorba despre subiectul de la Survivor. Am nervi! Am văzut cearta dintre Iancu și Zmărăndescu. Bă, nu vă e rușine, bă, ditamai campionii, să vă luați cu un copil? Să veniți voi să vă puneți cap în cap? Vă arătați puterea cu un copil? Așa vă arătați voi bărbăția, bă? Voi v-ați dus la Survivor, bă băiatule… Ce atitudine e asta, bă? Sunteți oameni în toată firea…. Ați început să înjurați, să vă băgați și să vă scoateți în echipă… Acolo nu e vorba de bătaie, nu a venit nimeni să se bată, să împartă pumni.

Tu, Moroșane, când vii să vezi filmarea asta, luați-vă cu ea pe traseu. V-a spart pe toți! Zanni e cel mai bun de la Faimoși. Nu vă arătați voi c***e că sunteți șmecheri. La cine scoți, mă, tu dinții? Nu se poate așa ceva, s-a ajuns prea departe! Trebuie să vă demonstrați puterea pe traseu. Nu înjurați, nu denigrați! Mie mi-ar fi chiar rușine să mă pun cu unul mai mic… Aseară, când am văzut, nu mai puteam de nervi. Moroșane, știi foarte bine că în sezonul nostru… știi mai multe. Ai mâncat din mâna mea, am avut grijă de voi. Nu dau mai multe din casă, dar eu m-am descurcat. Acum tu te iei de fratele meu?„, a comentat Culiță Sterp în filmarea postată pe Facebook.

FOTO: Facebook Instagram YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton